2.20. "Mmm, je smaakt naar aardbei"

2.1K 66 6
                                    

4 dagen later

P.O.V Fay
Ik word wakker van iemand die op mijn kamerdeur klopt. "Fay, wordt wakker. Het is al heel laat" hoor ik iemand roepen. Ik rek me uit en ga rechtop zitten. Ik slaap nog steeds bij mijn ouders. Ze hebben er geen problemen mee en voor een tijdje vind ik het ook wel gezellig. Vandaag is mijn date met Thom, nouja geen idee of je het een date kunt noemen. Ik stap uit bed en doe mijn haar in een elastiekje. Ik loop naar beneden en begroet mijn ouders die buiten in de tuin zitten. "Goedemorgen" hoor ik Nate achter me zeggen. "Goedemorgen" antwoord ik en loop de keuken in. "Waar is Tyson?" vraag ik aan mijn moeder. "Bij Mila" antwoord ze. Ik knik en maak wat ontbijt. Tyson heeft sinds kort een relatie met Mila dus hij is nu vaak weg.

Ik ga buiten bij mijn ouders zitten en eet mijn broodje op. Na een tijdje komt ook Nate erbij zitten. Ik aai Willem wat door zijn kuif en druk een kusje op zijn neus. "Ik ben vanavond weg" zeg ik tegen mijn ouders. "Wij ook en Tyson slaapt wij Mila dus Nate je bent alleen" zegt mijn moeder. "Lekker rustig, ik vraag Jade wel" zegt hij en staat op. Hij loopt de tuin uit en verdwijnt richting boven. Ook ik sta op en ruim mijn bord op. Ik loop naar boven en plof op mijn bed. Ik start mijn laptop op en zoek een film uit op Netflix. Al snel lig ik languit op mijn bed.

Als de film is afgelopen is het half vier en om half zes is Thom hier. Ik spring uit mijn bed en loop mijn badkamer in om te douchen. Hij weet dat ik tijdelijk bij mijn ouders ben dus hij komt me hier ophalen. Ik stap mijn douche in en was mijn haar en lichaam. Als ik klaar ben droog ik me af en plof weer op mijn bed. Ik doe mijn make-up en bekijk mijn kleding. Ik kies voor een rood jurkje met een spijkerjasje. Ik föhn mijn haar en maak het vast in een rommelige knot.

Ik pak wat geld en een tasje waar ik mijn telefoon en geld in kan doen. Het is ondertussen half 6 dus Thom zou zo wel komen. Ik ga op de bank zitten en kijk nog wat op mijn telefoon. Even later gaat de bel dus ik sta op en stop mijn telefoon in mijn tasje. "Eet smakelijk nog" glimlach ik naar mijn ouders en broer die aan het eten zijn. "Veel plezier" hoor ik nog terwijl ik richting de voordeur loop. Ik trek hem open en zie Thom staan. Ik geef hem een knuffel en voel een kus op mijn wang. "Waar gaan we eten?" vraag ik als ik naast hem in de auto stap. "De Italiaan" antwoord hij terwijl hij de auto start. "Lekker" glimlach ik. "Daarna gaan we ijs eten en wandelen door het park als je het goed vind" zegt hij terwijl hij zich focust op de weg. Ik knik goedkeurend en neurie zacht mee met de muziek.

Als we bij het restaurant zijn aangekomen legt hij zijn hand op mijn onderrug en samen lopen we naar de aangewezen tafel. Hij schuift de stoel naar achter en ik neem plaats. Hij schuift me aan en neemt plaats tegenover me. Als we onze bestelling hebben doorgegeven begint Thom een gesprek. "Waarom slaap je tijdelijk bij je ouders?" vraagt hij. "Thuis was ik ook zo alleen en tijd met familie is ook belangrijk" antwoord ik met een glimlach. Hij knikt en neemt een slok van zijn cola. "En hoe is het bij jou?" vraag ik. "Goed, ik heb geen drank meer in huis dus ik zou niet snel meer te ver gaan" zegt hij eerlijk. "Goedzo, ben trots op je" glimlach ik trots.

Na een tijd wordt het eten geserveerd. "Eetsmakelijk" glimlach ik naar Thom. "Eetsmakelijk" krijg ik terug van Thom die al met zijn mond vol pizza zit. Ik begin te lachen en begin aan mijn pasta. Als we het op hebben betaald Thom en samen lopen we het restaurant uit. "Ik betaal het ijs" glimlach ik naar Thom. "Nee, dat doe je niet" antwoord hij en hij slaat een arm om mijn heup. Als we bij de ijssalon zijn aangekomen geef ik mijn bestelling door en Thom doet hetzelfde. Ik haal mijn geld tevoorschijn en snel betaalt Thom met zijn geld. "Sukkel" lach ik en pak mijn ijsje van de toonbank. We lopen naar een bankje en nemen daar plaats. "Oké, ik ga eerlijk zijn. Ik mis je, ik mis je al sinds de dag dat ik boos weg ben gegaan. Ik snap als je me het niet meer vergeeft en dat is tenslotte mijn eigen fout maar ik kan niet meer zonder je" zegt Thom terwijl hij zijn hand op mijn wang legt. "Ik mis jou ook, anders zocht ik geen contact sukkel" grinnik ik terwijl ik dichter naar Thom toe schuif. "Mag ik?" vraagt hij terwijl hij naar mijn lippen kijkt. Ik antwoord niet en druk mijn lippen zachtjes op die van hem. Na een tijd trekt hij terug. "Mmm, je smaakt naar aardbei" grinnikt hij terwijl hij over zijn lippen likt. "Please vergeef me en wordt weer de mijne" smeekt hij terwijl hij mijn hand vastpakt. "Tuurlijk vergeef ik je" glimlach ik terwijl ik een kusje op zijn hand druk. "En nu, ijs eten" glimlacht Thom.

Na het ijsje lopen we nog even door het park. "Zou ik je afzetten bij je ouders?" vraagt Thom. "Ja, als je wilt" glimlach ik. Hij knikt en laat zijn hand in de mijne glijden. Als we bij zijn auto zijn aangekomen stappen we in en rijden richting mijn ouders huis. "Zou ik morgen naar je toe komen?" vraagt Thom. Ik knik en leg mijn hand op zijn knie. Als we bij mijn ouders zijn aangekomen druk ik een kus op Thom zijn lippen. "Tot morgen" glimlach ik en stap uit. Ik zwaai nog even en loop mijn ouders hun huis in. Ik loop de woonkamer in en merk dat iedereen al boven is. Wat ook niet gek is want het is al half 1, we hebben nog lang in het park gezeten.

Ik besluit ook naar boven te gaan dus ik loop de trap op en verdwijn mijn kamer in. Ik haal mijn make-up eraf en stap uit mijn jurkje. Ik plof in mijn bed en doe mijn telefoon uit. Ik klik de lamp uit en val al snel in slaap.
________________________________

Mr. Quarterback (Nederlands, Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu