1.22. "Waar is je pyjama?"

3.2K 87 6
                                    

2 weken later

P.O.V Fay
Ik open mijn ogen en schiet omhoog. Vandaag krijgen we de examenuitslag. Ik rek me uit en stap uit bed. Ik stap in mijn pantoffels en loop naar beneden. Ik merk dat er niemand thuis is dus ik begroet Willem en maak wat ontbijt. Ik loop met mijn bord naar de bank en plof neer. Willem springt naast me neer en kijkt naar mijn brood. Ik neem een hapje van mijn brood en na een tijdje hoor ik de voordeur open gaan. De deur gaat open en mijn moeder komt binnen. "Goedemorgen, ik was even boodschappen doen" glimlacht mijn moeder. "Heb je al telefoon gehad?" vraagt ze daarna. Ik schud mijn hoofd en eet mijn laatste stukje brood op. Ik loop naar de keuken en zet mijn bord erop. "Fay" roept mijn moeder terwijl ik mijn telefoon hoor rinkelen. Ik ren terug naar de woonkamer en pak mijn telefoon. Mijn moeder knikt en glimlacht dus ik klik op opnemen.

Gesprek met meneer Adams:
Meneer Adams: Goedemidag Fay
Fay: Goedemiddag
Meneer Adams: Ik ben erg tevreden met het resultaat, wiskunde wat minder maar door de compensatie is dat opgehaald. Dat betekend dus dat je bent geslaagd gefeliciteerd.
Fay: Yes, dankuwel. Fijne dag nog.
Meneer Adams: Dankjewel, jij ook!

Ik hang op en spring op en neer. "Ik ben geslaagd mam" glimlach ik blij. Ik vlieg mijn moeder om de hals en glimlach. "Trots op jou" glimlacht ze blij. "Wacht? Zouden Thom, Lizz en Max ook geslaagd zijn?" vraag ik terwijl ik mijn moeder loslaat. "App ze, niet bellen want dan kan school ze niet bereiken" zegt mijn moeder. Ik knik en start whatsapp op. Ik maak een nieuwe groepsapp aan.

Idk 😛

Fay: en?
Thom: ik moet nog worden gebeld, jij ?
Fay: GESLAAAAAGD 🎉
Thom: yeas, thats my baby 💓
Lizz: deze meid is ook geslaagd hoor 😏
Fay: proud ❤️
Max: shit man, nog net op t randje herkanzing 😴
Lizz: je gaat slagen, ik weet het zeker 💕wanneer is het?
Max: overmorgen 🙄
Thom: geslaagd bitches 👊🏼
Fay: proud ❤️
Max: trots broer

Ik druk mijn telefoon uit en mijn moeder kijkt me vragend aan. "Lizz en Thom zijn geslaagd, Max herkansing" vertel ik. Ze knikt en glimlacht. "Je mag hier wel een feestje geven vanavond, ik ben weg en de jongens redden zich wel" zegt ze. Ik knik goedkeurend en app het in de klassengroepsapp.

Babe 👫❤️

Thom: babe, heb je alle spullen al in huis of moet ik mee boodschappen doen?
Fay: 1. drank ✔️ 2. eten ✖️ 3. huis klaar ✖️
Thom: ik ga nu weg x
Fay: maar ik ben nog in mijn pyjama 🙃
Thom: cute, ik heb je zovaak naakt gezien dus pyjama maakt niets uit 😏
Fay: viezerd 😛
Thom: OMW

Ik glimlach en loop naar boven. Ik hijs me in een spijkerbroek en een trui van Thom. Even later gaat dus ik loop naar beneden en trek de voordeur open. "Waar is je pyjama?" vraagt Thom met een pruillip. "Uit" grinnik ik. Ik sla mijn armen om zijn nek en sla mijn benen om zijn heupen. "Gefeliciteerd babe" grijnst Thom terwijl hij een kus op mijn lippen drukt. "Jij ook schatje" glimlach ik.

"Neuken doe je boven maar" hoor ik Nate zeggen die de oprit opfietst. Thom laat me los en zet me neer. "Ben wel een keer toe aan wat spannends dus ik was het net van plan om het hier te doen" zeg ik sarcastisch. Nate draait met zijn ogen en trek de schuurdeur open. "Laten we gaan" zeg ik terwijl ik me jas van de kapstok trek. Thom knikt en samen lopen we de deur uit.

Na de boodschappen zetten we alles in de keuken. "Fay, ik ga nu weg met Willem naar je vader, koken jullie?" vraagt mijn moeder. Ik knik en loop met Thom richtig de woonkamer. Na een tijdje komt Tyson binnen. "Geslaagd?" vraagt hij gelijk. Ik knik en hij loopt op me af. Hij geeft me een knuffel en wil de woonkamer uitlopen. "Tys, wij hebben hier een feestje vanavond, ga je naar oma of blijf je op je kamer?" vraag ik. "Ik woon in mijn kamer vanavond" antwoord Tyson en hij loopt de woonkamer uit.

"Laten we gaan koken" zeg ik terwijl ik Thom omhoog trek. We lopen richting de keuken en maken het avondeten klaar. Ik dek de tafel en roep de jongens. Als we aan tafel zitten schep ik wat eten op. "Nate, woon je straks in je kamer of ga je naar Jade?" vraag ik. "Jade" antwoord hij terwijl hij een hap van zijn eten neemt.

Als we het eten op hebben ruimen Thom en ik af en maken de woonkamer klaar. Ik leg een kleed over de achtertafel en zet alle eten en drinken erop. "Hoelaat komt iedereen?" vraagt Thom als we neerploffen op de bank. "Rond 9 uur" antwoord ik. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en kijk naar de tv die zachtjes muziek afspeelt.

Als bijna iedereen er is word het al aardig gezellig. Lizz is al aardig aangeschoten en staat maar wat te schuren bij Max die aardig chagerijnig is. "Max, je gaat het herkansing echt wel halen, ga nu feesten" zegt Thom die naast hem komt staan. "Ik moet nuchter blijven want Lizz en ik moeten nog veilig naar huis" vertelt hij. Thom knikt begrijpend en trek me mee naar de dranktafel. Hij pakt een biertje voor zichzelf en vraagt wat ik wil. Ik geef door wat ik wil en loop naar Lizz. Halverwege word ik aangesproken door Mike. "Geslaagd?" vraagt hij. Ik knik en glimlach. "Jij?" vraag ik. "Ja sorry, ik heb haar even nodig" hoor ik Thom zeggen voordat Mike kan antwoorden. Hij pakt mijn hand en trekt me weg van Mike. "Hij wil je" snauwt hij. "Calm your tits, ik was gewoon even aan het praten meer niet" antwoord ik. "Ik ken hem langer als vandaag en je bent de mijne dus hij moet van je afblijven" snauwt hij. Ik druk een kusje op Thom zijn lippen en glimlach. "Love you" grinnik ik. "To" antwoord hij terwijl hij een slokje van zijn bier neemt.

Als het feestje is afgelopen zijn alleen Thom, Lizz en Max er nog. Ik ruim de tafel af samen met Max en Thom terwijl Lizz op de bank ligt. "Jongens" roept Lizz ineens. "Ik zie een olifant, ja daar" zegt ze terwijl ze naar de hoek van de kamer wijst. "Ja, ik zie hem ook" speelt Max mee. "Mooi is hij hé, met zijn grote oren" antwoord Lizz met een glimlach. Max knikt en gaat verder met opruimen. "Duidelijk te veel op" grinnik Thom.

Na het opruimen gaan Max en Lizz naar huis en Thom en ik naar boven. Thom loopt mijn kamer in en ik klop op de deur van Tyson. Ik krijg geen reactie dus ik maak de deur voorzichtig open en zie dat hij al ligt te slapen. Ik doe voorzichtig de deur weer dicht en loop mijn kamer in. "Tys slaapt al" zeg ik zacht. Thom knikt en loopt mijn badkamer in. Hij poetst zijn tanden dus ik doe hetzelfde. Als ik mijn tanden heb gepoetst kleed ik me om en ga in bed liggen. Al snel ligt Thom naast me en ik klik mijn lamp uit. "Goodnight my baby" fluistert hij. "Goodnight lieverd" antwoord ik. Ik voel een kus in mijn haar dus sluit mijn ogen en val al snel in slaap.
________________________________

Mr. Quarterback (Nederlands, Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu