10. Niall

14 1 0
                                    

Sedela som vonku na terase a čakala kým mi uschnú nechty, keď v tom sa pri mne objavil Zayn. ,,Neviem sa dočkať, kedy ťa zoznámim s Perrie. Určite si budete spolu rozumieť." sadol si ku mne a zapálil si cigaretu. ,,Tak na to sa teším aj ja Little Mix milujem. Patria medzi moje najčastejšie covery." myslela som to vážne. ,,Hej, na tom videu si mala naozaj pekný hlas. Keď sme už pri tom, čo ešte rada spievaš?" opýtal sa, zrejme, aby reč nestála. ,,V podstate všetko. Jessie J, P!nk, Demi Lovato, Taylor Swift, Zaru Larsson, Cher Lloyd, Dayu, Ollyho Mursa, Eda Sheerana, Shawna Mendesa, Simple Plan a ďalších. Čo tvoja hudba? Neber ma v zlom, ale nejako extra vás nepočúvam." nevinne som sa usmiala. ,,To je v poriadku. Nemusí nás mať rád každý." zasmial sa a začal hovoriť o tom, akú hudbu by chcel tvoriť.

ZZZ

Natočila som si vlasy, namaľovala sa (linka, špirála, make-up, korektor, púder, červený rúž) a obliekla sa. Sukňu som si opäť vytiahla do dostatočnej výšky, aby som zakryla modriny a pre istotu som na seba hodila aj košeľu. Tašku som nepotrebovala. Mobil by mi bol nanič, slúchadká tiež a kľúče budú mať na starosti chalani.

Počkala som na Lottie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Počkala som na Lottie. Ona si vlasy vyžehlila a natupírovala. Ja som ju namaľovala (dymové líčenie, použila make-up, púder a lesk). Obliekla sa

A spolu sme zišli dole

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A spolu sme zišli dole. Chalani stáli pod schodmi. Vyzerali dobre. Liam si obliekol bielu košeľu a šedé rifle. Obuté mal biele Conversy. Zayn mal na sebe šedé tričko, roztrhanú rifľovú bundu a rifle. Obuté mal šedé Air Maxi. Harry mal na sebe roztrhané rifle, biele tričko, biele Jordany. Louis na seba hodil bielo-čierne pásikavé tričko, tmavomodré džínsy a čierne Vansy. No a Niall vyzeral najlepšie. Čierne roztrhané džínsy, čierne tričko a červené Supry. ,,Teeeeda." Harry nás videl ako prvý. Zayn zapískal a Niall začal koktať: ,,V-v-vyzeráte úžasne." ,,Tak s tým súhlasím." prikývol Liam. ,,Vyzerajú, no vy sa ich ani nedotknete." schladil ich Louis. ,,Keby len vedel." zašepkala mi Lott. Obe sme sa zasmiali a išli ku nim.

ZZZ

,,Nevládzem." klesla som ku Niallovi do boxu. S Lottie tancujeme celý večer. Teda tancovala som aj s Harrym a Liamom, Zaynom i Louisom. Jediný koho som nevedela dostať na parket bol Niall. Nech som ho presviedčala akokoľvek, nešiel. Dokonca som tancovala aj s Perrie. Bola naozaj milá. Chalani sa ma snažili presvedčiť, nech pijem, no ja som nechcela. Neznášam alkohol. Ani Niall a Liam nepili. Liam a ja sme šoférovali a Ni proste nechcel. Lottie už bola dosť pripitá a teraz tancovala s Liamom. Zayn a Pezz sa niekam vytratili. No a Harry s Louisom stáli pri bare. Zrazu pustili moju obľúbenú pesničku. Bad things od Camili Cabello. ,,Túto pesničku milujem. Prosím, len jeden tanec, lastovička." usmiala som sa na Nialla. ,,A potom mi už s tým dáš pokoj?" zasmial sa a vstal. Potiahol ma za ruku a spolu sme išli tancovať. V podstate sme sa len kyvkali zo strany na stranu. Potom sme si dali ešte dve ďalšie pesničky a šli si sadnúť. V našom boxe ešte stále nikto nebol. ,,Tak vidíš, že to nebolo také zlé." odpila som z mochita (samozrejme nealko). ,,Nie, bolo to fajn. Kde si sa naučila tak dobre tancovať? Dokonca aj ja som pri tebe vedel robiť, čo robiť. A to som totálne drevo." pozrel na mňa. ,,Milujem tance. Tancujem od piatich rokov. Asi pol roka balet, potom rok spoločenské tance a nakoniec som skončila pri hip-hope. Na tréningy som chodila každý deň. Bol to fajn útek z domu. Vlastne som vždy túžila byť choreografka. No uvidíme." usmiala som sa na neho. Aj on sa usmial. Vyzeral naozaj zlato. ,,Mrzí ma to." sklopil pohľad. Nechápavo som na neho pozrela. ,,To s tvojim otcom." vysvetlil. ,,Nemusí, nemôžeš za to. No začínam byť dosť unavená. Asi už pôjdem." zívla som. ,,Idem aj ja. Ale nemohli by sme sa zastaviť niekde na jedlo? Som hladný." nahodil psí pohľad. Pozrela som na hodiny. ,,Sú dve ráno. Kam chceš ísť jesť?" zasmiala som sa. ,,Tacos." vykríkol a postavil sa. ,,Okej, ale napíš Liamovi, že si berieme auto. Máš kľúče, či nie?" spýtala som sa. Liam je jediný pri zmysloch, takže takto to bude najrozumnejšie. Niall vytiahol z vrecka kľúče a dal mi ich. Potom niečo naťukal do mobilu. zjavne písal Liamovi. ,,Ideme?" nastavil ruku. Priala som ju a spoločne sme odišli.

ZZZ

,,Mňam. Toto som potreboval." usmieval sa, keď dojedal už piate taco. ,,Vysvetli mi, kam to do teba ide?" spýtavo som sa na neho pozrela. ,,To sa ma pýtaš ty? Dievča, ktoré by dokázalo zjesť aj slona?" zasmial sa. Zvuk jeho smiechu sa mi páčil. Mal pravdu ja som za ním veľmi nezaostávala. Postavili sme sa že pôjdeme. Chcela som za seba zaplatiť, no on mi to nedovolil. ,,Nemám rada, keď som niekomu niečo dlžná." zamračila som sa. ,,A ja zas nemám rád, keď nemôžem byt gentleman. A neboj, vynahradíš mi to. Napríklad by si mi mohla upiecť koláčiky." otvoril mi dvere. Vyšli sme, no tam ma niekto potiahol za ruku. ,,Cicuška, čo tak sa trošku pohrať?" pritiahol si ma k sebe nejaký chlap. Za ním stáli ďalší dvaja. ,,Cicuška ti môže maximálne rozbiť hubu." chcela som si vytrhnúť ruku z jeho zovretia, no to bolo príliš silné. ,,Niekto tu má pazúriky. To ma neskutočne rajcuje." slizko sa na mňa usmial. ,,Taktiež tu má priateľa, takže si dajte pohov." ozval sa Niall. ,,A keby si si dal pohov ty? Ja sa chcem pobaviť." strčil do neho a mňa pobozkal. Myslela som, že sa povraciam. ,,Odstúp od nej." Niall zvýšil hlas. ,,Inak čo?" spýtal sa ho. Niall mu zrazu vrazil. Vtedy sa do neho pustili tí ďalší dvaja. Ležal na zemi, no ja som nedokázal nič spraviť. Ten chlap mi strhol košeľu a následne na to tričko. Vtedy som sa spamätala. Kopla som ho medzi nohy. Niall sa medzi tým pozviechal a jedného z nich zložil. Ten tretí utiekol. Celá som sa triasla. Niall sa zodvihol moje veci, no boli nepoužiteľné. Vyzliekol si tričko a dal mi ho. Nedokázala som ani hovoriť, ani chodiť. Nevedela som urobiť ani jeden poondiaty krok. Niall ma zobral na ruky a išiel so mnou preč. ,,Toto oľutujete!" kričal za nami jeden z nich. Niall ma položil do auta o odšoféroval domov. Tam ma vyniesol do izby. ,,Ďa-ďa-ďakujem." koktala som. ,,To je samozrejmosť." dal mi pusu do vlasov a chystal sa odísť. ,,Počkaj, nechcem byť sama. Ostaň so mnou. Prosím." zaprosila som. Prikývol a sadol si ku mne. ,,Zaspievaš mi?" napadlo ma to. Neverila som, že som to povedala nahlas. No celý večer som nad tým rozmýšľala. Chcela som zistiť, aký má hlas, keď spieva. Vážne som ich nepočúvala. ,,Nemám tu gitaru." pozrel na mňa. ,,V skrini." ukázala som rukou. On sa postavil a vybral ju. Ja som si zatiaľ vyzliekla sukňu. Spalo by sa v nej dosť nepohodlne. Potom si ku mne sadol a začal hrať. Jeho hlas ma upokojoval, až som zaspala.

Don't try to make me stay
Or ask if I'm okay
I don't have the answer
Don't make me stay the night
or ask if I'm alright
I don't have the answer....

Don't let me get meWhere stories live. Discover now