9. Nákupy

12 1 0
                                    

,,Čo tak niekam vyraziť?" nadhodil Zayn pri raňajkách. ,,Skvelý nápad. Zavoláme ja baby?" prikývol mu Loui. ,,Vy môžete. Ja som už single." Liam mykol plecami a podal mi pohár s kávou. Chalani na neho zvedavo pozreli, no on len pokrútil hlavou, aby to neriešili. ,,Ďakujem. A kam by ste chceli ísť?" posadila som sa. ,,Nejaký klub? Cez deň musíme skúšať, no večer by sme mohli." Liam. ,,Skúšať? To čo budeme my dve celý deň robiť?" pozrela na nich Lott. No tak to som aj ja zvedavá. ,,Nakupovať. Predsa si sa na to tešila. Po raňajkách vám dám kreditku a môžete si to užiť. A žiadne námietky. Aj tak neustúpim." Louis. ,,Takže ti nebude vadiť, keď ťa zruinujeme?" ozvala som sa. ,,Je tam neobmedzený limit. To sa vám tak ľahko nepodarí. Ale môžete to skúsiť." len sa zasmial. ,,Odvážny." prikývli sme. Takže dnes budú nákupy a potom sa ide tancovať. Super.

ZZZ

Namaľovala som sa (špirála, korektor a červený rúž), vlasy som si zaplietla do boxerských vrkočov a obliekla sa.

Namaľovala som sa (špirála, korektor a červený rúž), vlasy som si zaplietla do boxerských vrkočov a obliekla sa

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Do batoha som si hodila, mobil a peňaženku. ,,Zoberte si moje auto." Harry mi hodil jeho kľúče. Len som prikývla a počkala na Lottie. ,,Povieš mi, kde si spala?" pozrela na mňa, keď nastúpila. ,,U Harryho. Nepozeraj tak na mňa. O nič nejde. Len on je sexi a ja som ja." zasmiala som sa a ona so mnou. ,,Mňa by skôr zaujímalo, kam ste včera s Liamom išli a kedy si sa vrátila?" zmenila som tému. ,,Ani sa nepýtaj. Pár dní pred našim príchodom sme si písali a tie správy uvidela jeho priateľka. Teda teraz už bývalá. Nechcela Liamovi veriť, že sme len kamaráti. Nechápem prečo. Však sme si písali iba blbosti. No a proste sme včera išli za ňou. Lenže keď sme prišli, ona tam niekoho mala. Nakoniec sme zistili, že Liama podvádzala a nevedela ako sa s ním rozísť. Tak to hodila na neho a využila mňa. Nič prevratné. Ale keď už sa o tom bavíme, je možné aby som sa do Liama zamilovala aj keď som s Dylanom?" vychrlila na mňa. ,,Všetko je možné. Ak chceš počuť môj názor, rozíď sa s Dylanom. Predpokladám, že vám to na diaľku dlho nevydrží, keď už po dvoch dňoch sa ti páči niekto iný. Voči Dylanovi to nie je fér. A pokiaľ ide o Liama, počkaj ako sa to vyvinie." povzbudzujúco som sa na ňu usmiala, kým som parkovala pred nákupným centrom. ,,Máš pravdu, ty mrcha. Ako vždy. Chvíľami sa správaš až príliš dospelo. Nechápem, prečo sa s tebou ešte bavím." pretočila oči a vystúpila. ,,Pretože som taká úžasná a ty by si bezo mňa neprežila ani deň." cmukla som na ňu. Pobehali sme všetky obchody a nakúpili sme toho príšerne veľa. Chudák Louis. Potom sme ešte skočili na obed a šli sme domov.

Don't let me get meTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon