25

8.1K 434 167
                                    

*Merhaba!

Bu bölüm diğerlerine göre biraz kısa oldu ve aslında pek içime sinen bir bölüm olmadı. Ancak sizi daha fazla bekletmemek için eklemek istedim. Diğer bölüm telafi etmeyi umuyorum.

Keyifli okumalar.

Seviliyorsunuz! :*


Oldukça kısık bir sesle 'Geldi mi o yelloz?' diye sorulsa da kulaklarım bunu duymayı başardığında gergin bakışlarımı Nefes'e çevirdim. Nefes başını arkaya atarak gür bir kahkaha attığında karnıma saplanan ağrı yüzünden elimi oraya götürdüm.

İlker elini sandalyeme doğru atıp oflayarak 'Ulan Nefes...' deyip ona bakarken Nefes hala gülüyordu. Bir an Nefes'in bakışları bana değdiğinde gülüşünü kesip endişeli bir sesle 'Deniz iyi misin? Ben sadece İlker'e şa-' derken lafı yarıda kaldı. Çünkü salona giren kızıl saçlı kadın 'Oha!' diyerek bakışlarını bana kilitlemişti.

Nefes omzunun üstünden arkasına doğru kısa bir bakış atsa da panikle tekrar önüne dönüp bardağa su doldurdu. Su dolu bardağı bana uzatırken ben şaşkın bakışlarımı bana kilitlenen yeşil gözlerden ayıramıyordum.

İlker'in elini omzumda hissettiğimde bakışlarımı ona çevirip karmakarışık bir ifadeyle baktım. İlker gülmemek için direnirken Nefes'in uzattığı suyu alıp 'Şoka soktun sevgilimi yenge,' dedi.

Nefes telaşlı bir sesle 'Deniz,' diye seslendiğinde bakışlarımı ona çevirip gülümsemeye çalıştım. İlker'in elinden bardağı alıp suyu tek seferde bitirdiğimde kalp atışlarım biraz olsun normale dönmeye başladı.

Kızıl saçlı kadın bana bakmaya devam ederek Nefes'in yanına oturduğunda 'Sen Ceyda değilsin,' dedi ve ters bakışlarını Nefes'e çevirdi. 'Lan sen bana Ceyda ile gelecek demedin mi? O yelloza iki laf fazla sokmak için Ekrem'i beklemeden geldim.'

Nefes nefesini üfleyerek arkasına yaslandıktan sonra 'Ay bir dur Alev ya,' diyerek suyuna uzandı. 'İlker'den intikam alayım diye Deniz'i şoka sokuyordum az kalsın...'

Kendimi İlker'in babası gelecek diye o kadar gergin bir bekleyişe sokmuştum ki sesin bir kadına ait olduğunu bile anlayamamıştım. Rahatlayarak omuzlarımı düşürdüğümde İlker'in üzerimde dolanan bakışlarına gülümseyerek karşılık verdim. Dudakları hafif bir tebessümle gerildiğinde beni kendine çekip saçlarıma bir öpücük bıraktı.

Efe gülerek Nefes'e su uzattıktan sonra 'Ava giderken avlandın güzelim,' dedi. Nefes başını sallayarak suyunu içerken Alev sinirle 'Lan ne oluyor be?!' diye çıkıştı. Uzun parmaklarını kızıl saçları arasından geçirip arkasına yaslandıktan sonra ellerini karnında birleştirdi. Efe ve Nefes üzerindeki sinirli bakışlarını İlker'e çevirdiğinde İlker ellerini havaya kaldırıp 'Hiç bana öyle bakma Alev,' dedi. 'Senin sivri zeka arkadaşının olayı bu...'

Boğazımı temizlemek için hafifçe öksürdükten sonra Nefes'in İlker'e attığı ters bakışlara gülmemeye çalışarak Alev'e elimi uzatıp 'Ben Deniz,' dedim.

Alev Nefes'e gözlerini devirdikten sonra bana dönüp gülümseyerek elimi sıkarken 'Ben de Alev,' dedi. 'Tepkim için kusura bakma lütfen...'

Samimi bir sesle 'Hiç önemli değil,' diyerek gülümsedim.

Alev'in yeşil gözleri bir anda ateş püskürtmeye başladığında baktığı kişi ben değil, Nefes'ti. Ters bakışlarına aynı terslikte bir sesle 'Kızım sen geri zekalı mısın?' diye çıkıştı. 'Niye bana haber vermiyorsun? Kıza rezil olmamı geçtim, kızın yanında bu İlker geri zekalısının eski sevgilisinin ismini söyletiyorsun bana? Kız o yellozun ismini duymak zorunda mı?'

Bir Susam Deniz (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now