Capitolul 28

1.6K 228 244
                                    

(reminder: Nu uitați să îi votați pe băieți la BBMAs, trebuie să îi ajutăm să câștige! Enjoy!)

_____

„Numărul apelat nu poate fi contactat. Vă rugăm să reveniți." căsuța vocală repetase același mesaj pentru a treisprăzecea oară la rând în acel interval de timp, adică vreo 2 minute.

„Aish!" se enervă Yoongi, apelând din nou numărul.

„Numărul apelat nu-" băiatul a închis apelul înainte ca robotul să termine mesajul, apoi a aruncat telefonul pe masa aflată la 3 metri distanță, de unde a ricoșat pe jos.

„Oare mi-a blocat numărul?" se întrebă Yoongi, începând să își roadă din nou unghia de la degetul mare.

Gândurile i-au fost întrerupte de ușa studioului care s-a deschis brusc.

„Aish, hyung, m-ai speriat!" a tresărit Namjoon când l-a văzut pe Yoongi tolănit pe scaunul cu rotile, având o privire ce putea ucide. „Când naiba- sau mai bine zis de ce naiba ești aici așa devreme?" se încruntă el, punându-și deoparte jacheta și ghiozdanul, apoi se așeză pe scaunul liber de lângă consola audio.

De abia trecuse de ora 8 dimineața, dar Yoongi nu obișnuia aproape niciodată să ajungă mai devreme de 9 jumate la studio, iar lucrul acesta îl uimea pe Namjoon.

„Ya, dă-mi puțin telefonul tău." îl bătu Yoongi pe Namjoon pe umăr, atrăgându-i atenția.

„Un te rog frumos să știi că nu a omorât pe nimeni." glumi băiatul cu el, căutându-se prin buzunare după dispozitiv, înmânându-i-l apoi celuilalt.

Yoongi formă primele cifre din numărul lui Kate, pe ecran apărând imediat contactul ei. Nu ezită nicio secundă și apăsă pe butonul de apelare, apoi își puse telefonul la ureche, plin de speranță.

„Numărul apelat nu poate fi contactat. Vă rugăm reveniți." vocea feminină a robotului se auzi și de această dată, iar Yoongi parcă împietrise.

Nu știa de ce Kate avea telefonul închis sau probabil blocase toate numerele lor de telefon, iar prin gând îi treceau foarte multe posibilități. De când a plecat din Coreea nu a mai auzit nimic de ea, nici măcar pe rețelele de socializare. Nimeni nu putea să intre în contact cu ea, nimeni nu mai știa nimic de ea, iar Yoongi simți un gol în stomac la gândul că fata pățise ceva.

Oare a ajuns în America măcar? se întrebă el în gând.

„Namjoon-" se întoarse el spre tânăr, înapoindu-i telefonul. „Ai auzit vreo știre despre un avion prăbușit?" întrebă el, uitându-se în gol.

„Uhm, trebuia?" răspunse Namjoon întrebător, neștiind mai exact ce vrea prietenul său de la el.

Ecranul telefonului era încă aprins, atrăgându-i atenția lui Namjoon, care văzu în jurnalul de apeluri că persoana pe care Yoongi o apelase era Kate, acum înțelegând la ce se referea cel mare.

„Hyung-" se întoarse băiatul cu păr argintiu spre Yoongi, punându-i o mână pe umăr. „Sunt sigur că este bine, nu îți face griji."

„Nu Joon, nu este bine!" îl axă Yoongi cu privirea pe băiat. „De aproape o lună tot încerc să o sun și de fiecare dată răspunde nenorocitul ăla de robot!" fața lui deja începea să prindă culoare din cauza nervilor.

Acum îi părea rău că nu salvase numărul Hannei atunci când a avut ocazia, măcar ar mai fi avut încă o șansă de a da de soția lui.

„Nu înțeleg de ce te mai agiți atâta, Yoongi." spuse Namjoon, de data fiind rândul lui să fie serios. „Toată căsătoria asta falsă a fost o greșeală de la bun început, o știi foarte bine. Acum că a făcut rost de ceea ce dorea normal că nu o mai interesează de tine." tonul pe care îl folosea era unul grav, parcă se transformase instant.

Buletin de Seul | Min YoongiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum