Capitolul 3

2.8K 302 113
                                    

„Nu că m-aș plânge sau ceva, dar de ce naiba v-ați trezit la 6 dimineața?" a întrebat Kate luând încă o felie de ananas pe care Minji tocmai o tăiase.

„În primul rând, doamna aici de față are pofte." i-a răspuns Hoseok, arătând discret spre Minji care se afla lângă el. „Și în al doilea rând, trebuie să mă duc la studio, am mult de lucru." a continuat el, înfulecând o gură mare de ramen. 

„Hmm, nu am ascultat niciodată o melodie de a ta, trebuie neapărat să îmi dai una." a spus Kate stând pe gânduri. 

Îl știa pe Hoseok de mult timp, însă nu a avut ocazia să îl cunoască foarte bine, nici măcar de a-i asculta melodiile și asta era trist pentru că era foarte bun în ceea ce făcea, chiar dacă asta însemnau foarte multe ore de muncă și nopți nedormite.

 „Nu am multe melodii în care cânt, sunt mai mult pe partea de produs. Yoongi este cel care interpretează melodiile cel mai mult, iar eu și cu Namjoon îl ajutăm să le scrie." i-a spus Hoseok cu gura plină. „Dacă o să stai aici mai mult timp o sa îi cunoști și pe ei, Yoongi pleacă mâine într-o competiție în Singapore și o să se întoarcă peste o lună."

„Woaaa, o lună?" a întrebat Kate mirată.

„Yep. Este o competiție internațională în care sunt multe etape de trecut, iar la cât de bun este Yoongi, sunt sigur că nu se va întoarce prea curând." a explicat Hoseok, luând ultima gură de mâncare.

„Și nu vă duceți să îl susțineți?" a continuat Kate curioasă. Având în vedere că era o competiție atât de complexă și importantă, credea că prietenii și colegii lui ar trebui să îi fie aproape și să îl susțină.

„Neah, noi avem multă treabă aici. Plus că e băiat mare, se descurcă și singur." a râs Hoseok. „Ok, este deja 7, trebuie să plec. Te iubesc, dragă." a anunțat acesta, adresându-i ultima parte soției sale după ce i-a lăsat un mic sărut pe buze.

După ce Hoseok a plecat, în bucătărie s-a lăsat o liniște mormântală, totuși ambele fete se bucurau de acest mic moment de răgaz, Kate pentru că putea să se mai relaxeze în urma zborului lung și Minji pentru că pur și simplu îi plăcea liniștea. După ce că sarcina o obosea destul de tare, mai locuia și cu doi nebuni, Hoseok și Jimin, care făceau numai năzbâtii, asemenea unor copii, așa că de fiecare dată când prindea un moment de liniște, profita de el la maxim.

„Whoa, iubesc liniștea asta." a spus Minji luând o gură mare de aer, lăsându-se pe spatele scaunului și închizând ochii.

*BANG* s-a deschis dintr-o dată ușa bucătăriei din cauza unei lovituri puternice de pernă, ce a făcut-o pe Kate să tresară și să se înece cu o bucată de ananas.

„Cât a fost..." a comentat Minji monoton.

„HYUNG TRECI AICI!!! AI ÎNTRECUT MĂSURA!" s-a auzit o voce de băiat venind dinspre sufragerie, apoi Jimin a dat buzna În bucătărie râzând, ascunzându-se în spatele lui Minji pentru a nu fi prins.

În urma lui a intrat un bĂiat ud din cap până în picioare, iar Kate a presupus că nu avea mai mult de 16 ani. Era un băiat înalt, mai înalt decât Jimin, cu părul castaniu și câteva șuvițe din breton ce îi acopereau ochii. Purta un tricou roșu și pantaloni negrii, ce ii veneau până deasupra genunchilor. Lui Kate i se părea destul de ciudat că era atât de subțire îmbrăcat, având în vedere că era răcoare.

„Noona, apăra-mă." a implorat Jimin ce încă se ascundea în spatele surorii lui.

„Și ce te-ai aștepta să îi fac? Să îi trântesc o burtă peste ceafă?" a întrebat Minji ironic.

Buletin de Seul | Min YoongiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum