Capitolul 5

2.7K 284 196
                                    

„Serios??? Mai ai doar vreo două luni pana naști și tu vrei să pleci în vacanță?" a întrebat Kate uimită atunci când Minji a anunțat-o la micul dejun că ea și cu Hoseok vor fi plecați pentru două săptămâni pe insula Jeju. „Oricum, cum ai de gând să ajungi acolo, doar știi că nu ai voie în avion?".

„Păi până în Jindo vom lua trenul, iar de acolo o să ne îmbarcăm pe un vapor până la Jeju." a explicat Minji în timp ce strângea masa.

„Adică o să stai în tren până în celălalt capăt al țării? Tu ești sănătoasă la cap?" a urmat Kate pe un ton puțin ridicat, fixând-o cu privirea.

„Am planificat excursia asta anul trecut, nu am știut că o sa fiu însărcinată. Oricum, o să facem destul de multe pauze, așa că voi fi ok." a asigurat-o Minji cu un zâmbet pe buze.

„Ok, și când plecați?" a întrebat Kate curioasă.

„Mâine dimineață la ora 6." i-a răspuns aceasta.

„Holy God!" a răbufnit Kate. „O să dorm buștean la ora aia, ața că vă urez drum bun încă de acum." a râs Kate și s-a dus în dormitor, terminând de mâncat.

Trecuseră deja trei săptămâni de când Kate ajunsese în Coreea și de abia dacă a ieșit din casă, așa că azi avea în plan să exploreze orașul, mai ales mallurile și magazinele de pantofi.

_________

„Ah, în sfârșit cumpărături!" a exclamat Kate fericită când a intrat în primul magazin din cel mai mare mall al Seulului. „Hmm, asta ar fi drăguță pentru o întâlnire..." a gândit ea cu voce tare. „OH, aceasta i s-ar potrivi atât de bine Hannei!" a exclamat când a văzut o bluză înflorată, cu mâneci lungi și dintr-un material mai fin decât satinul, exact cum i-ar plăcea prietenei ei.

OH DOAMNE, AM UITAT DE HANNAH!  și-a dat Kate o palmă peste față când a realizat că de când venise în Coreea, nu îi mai dăduse niciun semn de viață prietenei ei. „Ah, cât de aiurită pot să fiu?" s-a mustrat singură, scoțându-și telefonul din buzunar și dându-i un mesaj Hannei pe Kakao.

Încă de dinainte să plece din America, Kate îi spusese Hannei să își ia KakaoTalk pentru că așa vor putea vorbi oricât doresc, asta fără costurile pe care le-ar implica apelurile sau mesajele în roaming.

Fiind de abia ora 12, Hannah era în timpul serviciului, așa că nu putea să răspundă la mesaje, deci Kate va trebui să aștepte până când aceasta va lua pauză.

În continuare, Kate a străbătut încă alte 20 de magazine de haine și încă 17 de pantofi, având în mână mult prea multe pungi pentru a le putea căra singură.

„Uuu, Starbucks." a spus Kate cu o sclipire în ochi când a văzut al doilea magazin preferat de cafea. Pe primul loc era, desigur, cafeneaua ei.

A intrat fără ezitare și a comandat un frappuccino cu ciocolata, apoi și-a căutat o masă liberă la care să se așeze. Între zecile de mese ocupate, lui Kate îi sări în ochi o anume persoana care stătea singură la masă.

„Oh, Namjoon?" a spus ea uimită și fericită în același timp pentru că găsise o față cunoscută.

Băiatul stătea la o masă din colț a cafenelei, având căștile în urechi și fiind foarte atent la ecranul telefonului. Kate s-a îndreptat spre el, iar atunci când și-a pus paharul pe masă, Namjoon și-a ridicat privirea spre ea.

„Oh, hei Kate." a salutat-o el cu un zâmbet. „Whaa, ție ori iți plac cumpărăturile foarte mult, ori vrei să îți deschizi un magazin de haine." a râs acesta când a văzut toate pungile din mâinile lui Kate.

Buletin de Seul | Min YoongiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum