Capitolul 6

2.9K 268 70
                                    

Kate a trebuit să se întoarcă singură acasă deoarece săptămâna aceea Jimin dorrmea la Jungkook. 

'Hmmm, oare ce or face ei singuri atâta timp?'  se ăntrebă Kate și râse la cât de naivă putea să fie. 

„I'm hooome!" a salutat Kate când a intrat în apartament, având o cheie de la ușa de la intrare.

Totuși, nimeni nu o salutase înapoi, sufrageria fiind mai goală decât Desertul Sahara.

„Hello, e cineva acasă?" încercase Kate în bucătărie, însă nimic. Nu avea rost să verifice în camera lui Jimin, din moment ce știa că este la Jungkook, deci se îndreptase direct spre dormitorul lui Hoseok și al lui Minji.

„The fuck?!" a rostit ea în șoaptă când a observat că ușa era încuiată. Totuși, imediat s-a auzit un click și ușa s-a deschis, dezvăluind-o pe Minji. „De ce naiba stați cu ușa încuiată?" a întrebat Kate încruntându-se, apoi intră în dormitor, unde se afla și Hoseok.

În partea opusă a camerei, lângă birou, se aflau două valize, semn că cei doi terminaseră de împachetat.

„Shhh!" Hoseok le-a făcut semn să tacă, fiind cu ochii ațintiți la laptop, iar Kate i-a aruncat o privire.

„Se pare că semifinala concursului s-a reprogramat azi." a spus Minji în șoaptă, așezându-se pe pat, Kate urmându-i mișcările. „Încearcă să afle noutăți, însă este cam greu din moment ce concursul nu este transmis live de vreun canal tv."

„AhhAHH" a îngânat Kate când și-a adus aminte că Namjoon îi dăduse numărul lui Yoongi, așa că și-a scos repede telefonul din buzunar și i-a scris un mesaj.

    'Hellooo! Deci ai fost foarte bun până acum la concurs, ai avut niște performanțe minunate așa că sunt sigură că o să câștigi și finala! Don't get your hopes down. FIGHTING!'

După ce a scris și a trimis mesajul, Kate și-a băgat telefonul la loc în buzunar, fără să creadă că îi va răspunde, până la urmă era ocupat cu concursul. 

Se pare că s-a înșelat. În doar câteva minute telefonul i-a vibrat.

'Uhm... mersi?'  a citit aceasta mesajul în gând. Semnul de întrebare de la sfârșit o făcuse puțin confuză, însă își dăduse imediat seama că Yoongi nu avea numărul ei, iar ea nu s-a semnat în mesaj.

'Sunt Kate ^_^  Mă gândeam că ai nevoie de puțină încurajare înainte de finală.' a trimis aceasta mesajul.

Yoongi, de la celălalt capăt al liniei fusese luat prin surprindere cu mesajul și nu avea nicio idee cine ar fi putut fi și mai ales să îl și cunoască încât să știe că era într-o competiție; nu exista nicio șansă să fi fost vorba de un număr greșit, însă avea o treabă mai importantă decât sa vorbească cu un necunoscut... Până să mai primească un mesaj de la același număr, în care Yoongi a aflat cine era "străinul". Fără să își dea seama, un zâmbet i-a apărut pe buze în timp ce citea mesajul. De fapt, l-a citit de câteva ori până să conștientizeze că într-adevăr îi dăduse Kate mesaj.

„Yoongi, tu urmezi!" l-a anunțat o fată din personalul concursului.

Yoongi și-a băgat telefonul în buzunar și s-a pregătit să intre pe scenă, având încă un zâmbet fad pe față, și puțin mai multe emoții ca de obicei.


_________


„Serios, de ce naiba trebuie să își încuie dormitoarele?" a spus Kate enervată, încercând să intre în camera lui Minji. Încercase să intre și la Jimin, însă și el își încuiase ușa. „Aish, las-o baltă." a continuat Kate cu un oftat greu și s-a dus să se schimbe.

Buletin de Seul | Min YoongiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum