XXI DEO

7K 251 12
                                    


Trevor je sutnuo nogom vrata od svoje spavace sobe i uzeo devojku u narucje. Nije joj znao ime, a nije ga ni zanimalo, zeleo je samo da se olaksa. Pali su na krevet i brzim pokretom su skinuli odecu jedno drugom. 

- Imas li kondom? - pitala je devojka sa nestrpljenjem. 

Trevor je klimnuo glavom i rukom izvadio kesicu iz fijoke od komode, koja je bila pored kreveta. Obavio je sta je trebalo i nastavili su gde su stali. 

- Da li ti se svidja ovo? - upitao je Trevor kada je ugurao dva prsta u njenu vrelinu. Glavu je zabacila nazad, dok je kukove nabijala na njegove prste. Svrsila je jako brzo i onda ih je Trevor prevrnuo tako da ona bude gore. 

- Ovo je dobro, tako dobro! Sranje! - Trevor je stenjao i ona se nasmejala tome. Ugrizla je usnu dok je ubrzavala sve vise tempo. 

Trevor je zatvorio oci i onda se desilo ono sto se desavalo svaki put. Zamislio je drugu devojku na sebi, onu koja nije bila sa njim. Pomisao na nju je bila previse za njega, mnogo mu je nedostajala.

 Otvorio je oci i video pravu sliku ispred sebe. Bio je razocaran i zeleo je da se sve sto pre zavrsi. Skinuo ju je brzo sa sebe i legao preko nje, diktirajuci tempo.  Poljubio ju je grubo, zeleo je na taj nacin da izbaci gnev koji se sakupio u njemu. U sledecem trenutku su doziveli vrhunac i Trevor je pao preko nje. Zadovoljio je svoju potrebu i ostao da lezi par minuta preko nje. Telo mu se treslo i disanje mu je bilo ubrzano. 

Proslo je vise od pola sata kako su imali sex. Kada je zelela da mu pridje i nasloni glavu na rame, nije joj dozvolio i nastavili su odvojeno da leze u tisini. Trevor je bio sjeban. Nista mu nije bilo bitno. Nije bilo emocija medju njima, nije ih bilo ni sa prethodnim devojkama a nece ih biti ni sa buducim. Znao je to, takodje je odavno postao svestan cinjenice da je nece zaboraviti na ovaj nacin, ni na bilo koji sledeci. Sta god pokusavao da uradi, ona je bila i ostala deo njega. Andrea ce za njega zauvek ostati neostvareni san. 

Ustao je sa kreveta i pokupio njene stvari sa poda. Bacio ih je ispred nje na krevet, gledala ga je bez reci dok se oblacila. Znala je da je to znacilo da je vreme da ode. Nije bila uvredjena tim gestom, bili su potrebni jedno drugom... Dobila je sta je zelela i sada je mogla da se gubi odavde. 

Trevor je navukao bokserice i izvadio cigaru iz pakle. 

- Poceo si da pusis? Bio si veliki protivnik toga, iznenadjena sam... - dobacila je neobavezno dok je obuvala obucu. 

Odmahnuo je rukom u kojoj je drzao cigaretu. - Pusti...

Uzela je torbicu i prisla mu.

- Tuzan si... Muskarci koji izgledaju kao ti, ne bi trebalo da se osecaju tako. 

Digao je ruku i pomazio je po kosi. - Bicu bolje... Putuj bezbedno. 

Prisao je komodi i nasuo viski. Namestio je jastuk na kraju kreveta i legao naslonivsi se na njega. Jednom rukom je drzao casu, a drugom cigaretu. Zatvorio je oci i duboko udahnuo. Imao je brata, prijatelje, kolege, a najvise od svega razne devojke. Ipak, uvek je na kraju ostajao sam. On, casa alkohola i tama. Od malena je imao sve sto je pozeleo, bilo je potrebno samo da upere prstom u ono sto zeli, a ako je zeleo neku devojku, bio je dovoljan samo jedan izazovan pogled.  Onda se pojavila ona... Rasla je pred njegovim ocima i postala najlepsa devojka koju je video. Nije mu bilo tesko da je zavoli, jednostavno se razlikovala od svih devojaka sa kojima je bio. Bila je drugacija. Tako nezna, tako nevina i tako dobra, a najvise od svega tako borbena. Pokusao je da je vredja, da je mrzi, da je gura od sebe ali tako je cinio samo gore sebi, jer ga je oborila na guzicu i nije mu bilo pomoci. Stvari su izmakle kontroli i on ju je morao dodirnuti, nije mogao da drzi prste sebi. Bio joj je prvi... Zeleo je da zna svaki deo nje... Na kraju dana nije mario za ostale, nego samo za nju.  Voleo ju je tada, voleo ju je sada i volece je zauvek. 

Između ljubavi i mržnje🔚Where stories live. Discover now