III DEO

11.6K 330 6
                                    

- Soba ti je veoma lepa... Obožavam velike prozore! Imaš predivan pogled na grad! - pogledala ga je mazno.

- Hvala... - odgovorio je zamišljeno.

- Šta ti je Trevore? Zamišljen si otkad smo ušli u sobu...

"Ne znam ni zašto sam je potražio nakon onog ispada u kaficu... Trebala mi je žena i daj šta daš. Sam sebi se gadim." - pomislio je Trevor.

- Ništa. - odgovorio je ogorčeno.

-Mogu li nešto da te pitam iskreno?

Pogledao ju je radoznalo. - Da, izvoli?

-Tebi je mala Andrea privlačna?

Ovaj put ju je gledao u neverici. -Otkud ti ta budalaština? - upitao je besno - Pa ona je još dete! Ima 16 godina, a ja 21.

Prišla mu je i pokušala da ga umiri. -Smiri se, nisam htela da te uznemirim.

-Kako da se smirim kad ti takve gluposti padaju na pamet? - pokušala je da ga dodirne, odgurnuo joj je ruke i sklonio se u stranu. - I dalje ne mogu da verujem!

- Ne vidiš sebe kako je gledaš! Za koju godinu ona će stvarno izgledati veoma dobro, takodje se i neće primećivati razlika u godinama. Ne možeš da kažeš da nisam u pravu! - sada je ona rekla malo glasnije.

Stegnuo je besnicu i gledao je šokirano, onda je smireno rekao... - I da bude tako... Ja neću biti tu! Selim se u Dubai za 2 meseca, dobio sam poslovnu ponudu odande - pogledao ju je nikad ozbiljnije i dodao... - Po tvom trenutnom pogledu, mislim da si i sama zaključila kakve si gluposti rekla!

-U Dubai?-upitala je u šoku.

-Da Megan! U Dubai! - odgovorio je suzdržano.

-Ali...

-Ali šta? - podigao je upitno obrvu, prekrstivši ruke na grudima.

-Šta će biti sa nama? Mi smo...

Prekinuo ju je smejući se bezobrazno. -Ma daj Megan! Ne pravi se glupa! Mi ne postojimo - zastao je na trenutak i opet se nasmejao, pa ju je odmah nakon toga pogledao ozbiljno. - Ceo svet zna šta Trevor želi i očekuje od devojaka. Šta si ti mislila? Da si posebna i da ću da te oženim? Taj film nećeš gledati ! - bio je jasan i glasan.

Ugledao joj se još veći šok na licu.

-To si zaista mislila!? - stavio je ruku na usta 'šokirano', podsmevajući joj se. - Sve devojke gledaju da se udaju za bogataše, novac vam je na prvom mestu, pa onda sve ostalo. I hajde da je barem sex bio dobar. Nego ni tu se nisi nešto najbolje pokazala, bilo je i boljih! Pa... Reci mi ti sada samo jedan dobar razlog zašto bih ja tebe trebao da oženim?

Gledala ga je belo.

Vidim da nemaš ništa pametno da kažeš. To mi je i bio cilj... - zavrsio je zadovoljno.

Pogledala ga je besno i konačno progovorila. -Svom bratu nabacujes onu klinku... S' obzirom da si rekao da smo sve iste, to znači da će se i ona udati za njega isto zbog novca.

Opet ga je razbesnela, nabio joj se u lice besno.

-Ne mešaj nju u ovo. Ona je još dete!

-Ona je mala namigusa! Glumi nevinašce, ali ja sam je provalila!

-Prekini! Ne dopustam ti da tako pričaš o ćerki naših dobrih prijatelja!- uhvatio je za ruku i krenuo da je vuče prema vratima - Izlazi... Ne zelim više da te vidim! - zavrsio je besno.

- Da li si siguran da mi ne dopuštaš zato što je ćerka vaših prijatelja? Ja ipak mislim da je to zato što ti se već svidja! - isčupala je ruku iz njegovog stiska -Pusti me! Mogu i sama da izadjem!

Između ljubavi i mržnje🔚Where stories live. Discover now