Huit - Finale

284 26 33
                                    

Jongin kendini berbat hissediyordu. Normalde tek başına kaldığı evine giderdi ama o akşam ağabeyi Jongdae'nin evine gitmişti. Ona danışması gereken konular vardı.

"Ne oldu kara gözlüm? Neden ağlıyorsun?"

Jongdae kendisinden uzun kardeşine sarıldı. Jongin gerçekten de ağlıyordu. Hatta ağabeyine sarılınca hıçkırıkları artmıştı.

"Ben onu sevmek istemedim ama o beni kendine aşık etti." Esmer olan, ağabeyinin omzuna yüzünü koymuş konuşuyordu. Dediklerini anlamak biraz zordu. "Ben? Ben aşık oldum. Evet ben. Piçliğin kitabını yazan ben, eziğin tekine aşık oldum. Ah bak görüyor musun? Ben romantik konuşmalara karşıydım oysaki! Şimdi ise içimden bir Victor Hugo çıktı." Geriye çekildi ve Jongdae'ye gözündeki morluğu gösterdi. "Bak Hyung! Bunu o yaptı ama hakettim. Bu az bile! Beni oracıkta hadım etmeliydi." Güldü. "Daha beterini yapmalıydı bana! Öldürseymiş keşke beni. Keşke..."

Jongin söylenirken, Jongdae onun sözünü kesti.

"Ne oldu yiğidim?"

Jongin hikayeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı ağabeyine. Ağabeyi ise hayatında ilk kez aşk duygusunu hissetmiş kardeşini tatlı bulmuştu. Onun tecrübesizlikten böyle davrandığını düşünmüştü.

"...O sırada herkes vardı etrafımızda. Acayip utanmıştım. Yoksa ona olan aşkımı ilan ederdim hemen."

"Jongin, Jongin, Jongin. Ah senin bu utangaçlığın.... Kız zaten sana ilan-ı aşk yapmış, sen niye böyle bir salaklık yaptın?"

"Bilsem Hyung... Ben de bilmiyorum. Niye? O an onu öpecektim oysaki. Kollarımın arasına alıp sahiplenecektim onu. Ama yok, gitti. Her şey bitti. Beni hayatta affetmez."

"Ne yani beni hayatta affetmez diyip pes mi edeceksin?"

"Galiba evet."

"Pes ettirmem! Kendini affettireceksin. Hatta affettirmeden bana gelme!"

_________________________

Okulda Seulgi'nin adı "Kai'ın Kaşarı" olmuştu. Yoldan geçen erkekler ona laf atıp tacizde bulunuyordu. Seulgi ise hiçbir şey söyleyemeden yoluna devam ediyordu. Artık tek başına dolaşmaktan korkmaya başlamıştı. Kitabını okuyamıyordu ve bu onun sinirini bozuyordu. Kısacası Jongin'den önceki huzur dolu hayatına dönmek istese bile etrafındakiler izin vermiyordı. Chanyeol ile Seungwan onun yanındaydılar. Baekhyun ise o üniversitenin bir öğrencisi olmasa bile Kyungsoo ile birlikte geliyordu. Doğruyu söylemek gerekirse Chanyeol kuzeninden böyle bir davranış beklemiyordu. Hatta onun Kai olabileceğini tahmin edememişti.

Arkadaşları yanında olarak Seulgi'yi mutlu etse de, Seulgi yalnız kalmak istiyordu bazen. Kaçıyordu yanlarından. O gün de kaçmıştı. Arkadaşları her yerde onu arıyordu. Genç kız ise tek başına yerde oturuyor, ödevlerini yapmaya çalışıyordu. Her zamanki gibi birkaç erkek gelmişti yanına. Olay kampüse o kadar yanlış bir şekilde yayılmıştı ki, Seulgi ile Kai'ı herkes "fuck body" sanıyordu. Bu yüzden de bu üç "azgın" erkek, Seulgi ile tek bir gece geçirmek istiyordu.

"Burada kimler varmış böyle?"

"Kai'ın Kaşarı değil mi bu kız?"

"Evet o."

"Bacakları güzelmiş aslında."

"Yüzü de güzel ama ezik birisine benziyor."

aşık olma programı :: kaiseulWhere stories live. Discover now