CIA'nın elinde

347 4 0
                                    

  Yolun ortasında tahmin ettiği gibi arabalar arasında takas oldu

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

  Yolun ortasında tahmin ettiği gibi arabalar arasında takas oldu. CIA'ya verildi. Kafasındaki çuval çıkartılmıştı , Şapkacı gülüp ingilizce olarak " çuval krizi olmuş ben yokken " . CIA'in adamlarımdan teki bu lafa karşılık " Türkler yüzleri görünmüyorken daha güzel" diyerek onu kızdırmaya çalışıyordu.

istanbul'daki gizli üstlerine götürdüler. içeride bütün Türkiye'nin hatta Türk devletinin bile bilmediği bilgiler vardı. Bütün Orta doğu'nun kaderini belirleyen kişiler bu üstteydi. Hücreye götürülmek üzere giderken o ofislerin önünde geçen şapkacı bağırdı " kokmuş emperyalist suratlarınızı dağıtacağım ! "

Bir sandalyeye bağlandı , önce kafasından aşağı bir bidon soğuk su döküldü. Ardından rütbeli bir Amerikan ajanı gelip bir tokat çakıp. " Güzellikle bitebilir , hatta o bilgiler ve o yeteneğin ile yeni Orta Doğu'da işi düzgün bir rütbeli olabilirsin " diye kulağının dibinde bağırdı.

Şapkacı Amerikana gözlerini dikti konuşmaya başladı " bütün Türk istihbaratı , askeri , polisi beni arıyor. Ve karşıma geçmiş teklif yapıyorsunuz . "

Amerikan bir kahkaha attı ve .. 

     

  + Sen onların Amerikan üssüne girebileceklerine inanıyorsan ben seni serbest bıraktırayım ?
- Toprak bizim , ananıza bile gireriz

Amerikan bir tokat daha çaktı.

+ Derinlerin yerini ver , Türkiye'nin derini yapalım seni ?
- Tabi canım vereceğim sonra sıkacaksınız .. Devlet zora düştüğünde Amerikan askerleri yardım eder zaten
+ Anladık ustalarını satmıyorsun... Başka türlü konuşacağız seninle
- Benim dilim yok asker anlatmamışlar sana

Amerikan kapıdaki adamı çağırıp " şuna bir Amerikan üniforması giydirin , zorlarsa bayıltıp giydirin. Ardından yakalarına boynuna dayalı şekilde iğneler yerleştirin. Bakalım Türkler kafasını kaç dakika dik tutabiliyor. "

1 saat sonra Şapkacı uyandığında boynuna iğneler yerleştirilmişti. Kafasını eğdiği anda ölecekti. Amerikan karşısına bir sandalye koydu ve " Türkiye'nin derini olmak veya milyoneri ne bileyim büyün insanlarla oturmak varken niye bir istihbaratçının oyuncağı olmayı tercih ediyorsun. Bu konuyla alakalı değil içten bir soru .. "

Şapkacı onun gözlerine tekrar kitlenip " Ben milyoner olmak istesem devlet bana kamyonlarca para gösterdiğinde onları diğerleri gibi çalardım. Ben derin olmak istesem çok çalışmazdım , çok konuşurdum. Ben büyük insanlarla oturmak isteyen değil büyük insanların soyundan gelen ve sadece Türk ırkının menfaatini düşünmek isteyen bir adamım ... Siz Amerikanlar bir ırk olmadığınız için ırk sevdasını bilemezsiniz. Siz paraya sevdalısınız , biz Ötükende yanan bir ocağa "     

Gölgelerin Oyunu ( Tamamlandı )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum