Silahlar patlayacak

465 6 0
                                    


  Şapkacı etrafına baktı ve tam planı anlatıcakken , Silahtarın kulağına eğilip " şu sokağın başındaki gözcüyü öldür " dedi.
Takip ediliyorlardı fakat Şapkacı yolun başından beri onu görmüştü. Silahtar tam arkadan dolaşmaya giderken Şapkacı silahını çıkardı ve çatıdaki ile yolun sonundaki adama nişan alarak ikisinide öldürdü.
Ardından kırık evin içine girdiler.

- Arkadaşlar birazdan Faik beyi arayacağım takip edenleri onların yeni çocukları halleder sizin göreviniz şu ki ; ülkede bomba patlatan bir sürü kaçkın var. Bunları daha tam dizayn olmadan yok etmememiz imkansız. Ben biraz istanbul turu yapana kadar yani akşam saat 20.00'a kadar hazırlanın .. Bu adamları ülkeye alanı bulacağız , onu konuşturup en potansiyelli katilleri yakalayacağız . Cem sen adamı nerede bulacağımızı öğren , Muharrem saat 20.00 olmadan oraya nasıl girip çıkacağımızı planla , silahtar muhimmat topla çünkü içeride bir sürü Türkçe bilmeyen deli gibi silah sıkan deli olacak , Güney iyi hazırlan bol yakın temas olucak. Yarbay sen ise devletin üstlerinden Engin beye ulaş bizlere bir kalıcak ev bulsun , büyük ve korunaklı olsun. Plan bu arkadaşlar akşam görüşürüz ..

Şapkacı ülkede patlatanları kademe kademe ele alıcaktı. Önce ülkeye sokanları , sonra bunlara bu talimatı verenleri , sonra aralarındaki en potansiyelli canlı bombaları ve onlardan ise hangi gizli servisin emri verdiğini .. Evet bu gece bolca silah patlayacaktı     

Gölgelerin Oyunu ( Tamamlandı )Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang