Köksal HAİN

403 6 0
                                    

  iki gün sonra ilyas Dalgıç'ı buldular ve konuşturdular

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  iki gün sonra ilyas Dalgıç'ı buldular ve konuşturdular. Köksal , polisiyenin içindeki haindi. Bombaları patlatacak kişileri biliyordu ve konuşturulması lazımdı. ilyas paketlenince Şapkacının onun hain olduğunu öğrendiğini biliyordu. Fakat ilyas'ın kafasına çoktan sıkmışlardı bir delilleri yoktu ve bir Polis Müdürünü kimse konuşturamazdı.
Şapkacı hariç ...

Aralık 31 , saat 20.00 .. Yıl başı akşamı

Köksalın odasında program vardı olası tehdide karşı kapılar çelikle kapatılıyordu. Odası güvenliydi fakat Cem , polisiyenin bütün kodlarını aldığı için programı kırmıştı. Muharrem kılık değiştirerek Güney ile Köksalın olduğu blokta polis gibi çalışıyordu. Şapkacı odaya girmek istedğinde kapı kapanmayacak , Muharrem ile Güney kapının önüne geçip rozetlerini gösterecek ve M.i.T adına buradayız diyeceklerdi. Fakat bu koca bir yalandı ...

Şapkacı içeriye girdi , bütün polisler onun yüzünü ilk defa görüyorlardı ve onu ise kolundaki rozetten ve kafasındaki şapkadan tanıyorlardı. Yukarı çıktı bloğa girdiğinde Köksal anons yaptı hoporlerden " içeriye giren şu adamı tutuklayın çabuk ! " bütün polisler silahlarını Şapkacıya yöneltti .. içeride yüzlerce polis , silah ve özel birlik vardı.
Muharrem ve Güney silahlarını çıkararak " M.i.T adına Müdür tutuklanacaktır. Silahlarınızı indiriniz .. " denildi. Şapkacı yoluna devam ediyordu. Çoktan bütün MiT mensupları , askeriye ve özel birlikler oraya yola çıkmıştı. Çünkü Köksal'ın hain olduğunu bir tek Şapkacı ve ekibi biliyordu.

Şapkacı odaya girdi ve silahını çıkardı ..
+ Şapkacı dur konuşabiliriz bu adamlar sana neler yaptı bizim safımıza geçebilirsin

Şapkacı dediklerine cevap bile vermeden ağzına silahı dayadı ve " beni azıcık tanıyorsan sıkacağımı biliyorsun. Kim nerede , ne zaman ? "
Köksal onun sıkacağını biliyordu ve bu yüzden konuşmak zorundaydı " Reina saati bilmiyorum "

Köksalın ensesinden tuttu ve kendi mağbetinde onun kedi gibi sürükleyerek dışarıya çıkardı. Kapının önünde ona silah doğrultan bir düzine yetişmiş insan vardı.

Faik bey çıktı ve " napıyorsun şapkacı bu adamı öldürürsen görevden alınırsın ! Kendine gel .. "

- Eğer yolumdan çekilmezseniz Faik bey bu gece Reina'da katliam olacak

Faik bey : Nereden biliyorsun

- Sevgili Köksal bey hain çıktı alın bunu içeri

Demesiyle birlikte tüm silahlar indirildi ve köksal tutuklandı.
Mit başkanı arabadan indi ve Şapkacıya yanaştı kulağına gülerek " bu ülkede polis müdürünü tutuklayıp , hain olduğunu kanıtlayan tek manyaksın .. iyiki geri dönmüşsün efsane "     

Gölgelerin Oyunu ( Tamamlandı )Where stories live. Discover now