Yabancı düşman

380 8 0
                                    

  Reina katliamcısını bulmaları kolaydı Cem bununla ilgilenirken Şapkacı bunu yaptıran Avrupalı iş adamı , politikacı Andersan'a süpriz hazırlamak istiyordu

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

  Reina katliamcısını bulmaları kolaydı Cem bununla ilgilenirken Şapkacı bunu yaptıran Avrupalı iş adamı , politikacı Andersan'a süpriz hazırlamak istiyordu. Onu öldüremezdi ama süpriz yapabilirdi.

Andersan 13 Ocak akşamı eşiyle yemekten çıktıktan sonra onu taksiyle yollayıp kendisi parlemantoya doğru gitmek için aracına binmişti. Biraz ilerledikten sonra arkada bir tıkırtı duydu arından şapkalı bir adam arkadan ona silah doğrultup " Go ahead whore " diye bağırdı.

Şapkacı onun ingilizce konuşmaya başlamıştı. Andersan yutkunmaktan konuşamıyordu , kafasına silah dayamış bir terörist olduğnu düşünüyordu.

+ Bekle adamım dur ben bir parlemanto üyesiyim beni öldüremezsin
- Bıla bıla bıla bak fahişe seni öldürmeyeceğim
+ Ne istiyorsun paramı , söyle lanet insan yeterki indir silahını
- Ben bir Türk'üm
+ Eee ne istiyorsun bende bir ingilizim ?
- Bak şuan seni öldürmüyorum çünkü buraya öldürmek için gelmedim. Fakat bir daha Türkiye üzerinde sizden kaynaklı bir eylem gerçekleşirse bir gece yarısı seni eşinin önünde doğrarım ve emin ol bunu Türklerin yaptığını asla kanıtlayamazlar. Şimdi eşini ara bakalım

Muharrem Andersan'ın eşini götüren taksinin şöförüydü Andersan konuştu taksideyim dedi eşi ..

Ardından Şapkacı muharremi aradı ve telefonu hoporlere aldı Muharrem .. Karısının sesini duyan Andersan yalvarmaya başladı ;

+ Tanrıya yemin olsun ki bir daha böyle bir şey olmayacak birazdan başbakanın yanına gidip onlara sizinle uğraşılmayacağını söyleyeceğim
- Ve bana o adamın nerede saklandığını söyleyeceksin
+ Peki tamam .. Peki

Ardından Şapkacı tekrar aradı Muharremi ve telefon tekrar hoporlere alındı . Andersan " söyledim tamam şimdi niye aradın ? "

- Siz pis politikacılar onca insanı öldürmenin ve ailelerinin acısını anlayamıyorsunuz. Bunu size yaşatmak istiyorum ..

Ve silah sesi geldi politikacının eşi öldürülmüştü. Şapkacı arabayı durdurttu ve " o pis ellerinizi çekmeniz gerektiğini üstlerinize bildiriniz zira o koca sarayı patlatmak zorunda kalmak istemem beyefendi .. "     

Gölgelerin Oyunu ( Tamamlandı )Onde histórias criam vida. Descubra agora