Elçi kurtarıldı

359 6 0
                                    

  Şapkacı elçiyi dinlemek üzere konuşmaya gitmişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

  Şapkacı elçiyi dinlemek üzere konuşmaya gitmişti. Yaklaşık 1000 kişilik bir üniversite konuşmasıydı. Rusya ve Türkiye ilişkileri hakkında bir konuşmaydı. Öldürecek kişi soldan 2. olan polisti , paketlemek kolaydı ama elçi öğrenirse kendiside görev yapmak istemeyecekti. Cem ışıkları kesicek , Güney ise soldan 1. kişi olduğu için o karanlıkta onu etkisileştiricekti. Işıklar kesildi , adam etkisizleştirildi. insanlar elektirikler kesildi sandı ve her şey normaldi.

Adamı alıp mekana döndüler.

Uğur , Cemil , Faik mekana gelmişlerdi. Hepsi sinirli bir şekilde " alaymı ediyorsun Şapkacı bir şey olmadı , dediğin tarzda bir adam yoktu " dediler.

Şapkacı " bir dakika sakin olurmusunuz ahmak insanlar. Dağda iki gün aç kalan bir insanım ben fazla sinirlerim var sinirlendirmeyiniz. "

Faik : Evladım , birimler kırmızı alarma geçti trafik polisleri bile oraya yönelmişti nerede bu adam ?

Şapkacı : Eğer sizden önce adamı almasaydım vurucaktınız

Uğur : Tabi vurucaktık

Şapkacı : Başbakana aynen iletiniz vursaydınız elçi ülkeden giderdi , gene kaybederdik. Şimdi ışıklar kesildi , adamın haberi olmadan önledik. Prestijimizi kurtardık adam arkada , gidip alabilirsiniz. Ve ayretten yıllar önce beni sürdüren adamlar , devletin içine öyle sızmışlar ki kendi polisimiz elçiyi vuracaktı. Gittiğimden beri Türkiye çok değişmiş , çook !     

Gölgelerin Oyunu ( Tamamlandı )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin