//27//

1.4K 84 16
                                    

S Cam se vzbudíme asi tak v devět, což je akorát na to, aby jsme se oblíkly, nasnídaly a já jela domů, převlékla se a jela za Simonem. Chci vypadat dobře, přeci jenom kolikrát za život pro váš má Simon nějakou nabídku. Obě se tedy vyhrabeme z postele. No postele, tu mou tvořila matrace na zemi, ale ne, že by mi to vadilo. Hodím na sebe tříčtvrteční černé legíny a šedé tričko s lososovým nápisem Run. Ne, že bych běhala, nebo teda, alespon ne nějak pravidelně, ted už jsem neběhala pěkně dlouho. Ale to tričko se mi prostě líbilo tak jsem si ho koupila. A neříkejte, že to neznáte. Vykonáme raní hygienu a následně jdeme do kuchyně na snídani. 

,,Dobré ráno." pozdravíme s Cam její mamku. 

,,Dobré holky." usměje se na nás od stolu kde upíjí kávu. S Cam si nachystáme snídani a sedneme si k ní. 

,,Tak co jak bylo v Americe ?" zeptá se hned a tak jí začnu vyprávět vše co jí zajímá, než se v půl jedenáctý rozhodnu jít domů, abych všechno stihla. Rozloučím se tedy a vyrazím domů, který je odsud kousek. 

,,Ahoj mami." usměju se na mamku v obýváku. 

,,Ahoj zlato tak kdy vyrazíme ?" zeptá se. Víte včera jsem jí to samozřejmě hned volala aona mi řekla, že mě na tu adresu odveze. 

,,Jen se připravím a tak za půl hodky budeme moc vyjet." usměju se. 

,,Dobře." přikývne a já poté už mířím do svého pokoje. Po chvilkovém přemýšlení o tom co si vzít na sebe si obleču bílé kratásky s vyšším pasem, do kterých zastrčím růžovou košili s bílými srdíčky a doplním to lososovým tenkým páskem s mašličkou. Na obličej nanesu make-up, hnědé stíny, řasenku a růžovou rtěnku. Vlasy si stáhnu do drdolu a jsem připravená. Ještě si vezmu kabelku než opustím pokoj a sejdu dolů. 

,,Tak můžeme." usměju se a mamka tedy vypne televizi a vstane. 


,,Tak hodně štěstí holčičko a pak mi dej vědět vyzvednu tě." usměje se na mě mamka a pro štěstí mě obejme. 

,,Děkuju." usměju se a s hlubokým nádechem opustím auto. Vlezu do obrovské budovy Syco nahrávací společnosti a namířím si to k recepci. 

,,Dobrý den." pozdravím slušně ženu za pultem. 

,,Dobrý den, co potřebujete ?" zeptá se hned ochotně. 

,,Mám zde mít schůzku se Simonem Cowellem." odpovím. 

,,Jméno ?" zeptá se zatímco pomalu stiskává tlačítko na telefonu. 

,,Jessica Jones." odpovím a ona přikývne než začne mluvit do telefonu. 

,,Je tady Jessica Jones............ano vyřídím." zavěsí sluchátko. 

,,Počkejte tady hned tady bude asistentka pana Simona." pousměje se a já s poděkováním odstoupím kousek stranou. 

,,Jessica Jones ?" zeptá se mě nejspíš Simonova asistentka, která tady je během chvilky. Pouze přikývnu. 

,,Pojdte semnou." usměje se a já jí tedy následuji do výtahu. Když vyjedeme do několikátého patra přejdeme k jedněm z dveří na konci chodby. Paní zakleme pa dveře a poté co se ozve dále dveře otevře a já tak vstoupím do místnosti, přičemž se za mnou dveře zase hned zavřou. Simon sedí za stolem a když mě spatří usměje se. 

,,Dobrý den Jessico, rád vás vidím." strašně mi vadí, že mi vyká, vždyt je mi devatenást proboha. 

,,Dobrý den já vás taky, ale myslíte, že by jste mi mohl tykat ? Připadám si takhle strašně staře." lehce se zasměju a stejně tak on. 

,,Jestli chceš, mně to bude taky příjemnější. Tak se tady posad." ukáže na židli naproti jeho stolu a já se tma tedy posadím. 

,,Tak proč jsem si tě sem pozval. Víš, viděl jsem tvůj film, ale co mě na něm nejvíce zaujalo byl tvůj zpěv. Máš skvělý hlas a na kameře vypadáš dobře jelikož jsem viděl i videoklip, navíc jak jsem ted poznal, myslím, že by ji prostě mohla zářit, ptože přesně nějak takhle jsem si tě představoval, vypadáš jako taková popová princezna a já myslím, že to by mohla být i tvá imidž. No, abych to moc dlouho nenatahoval, prostě a stručně bych s tebou chtěl podepsat nahrávací smlouvu." řekne a já jsem v tu chvíli překvapená snad tak jako ještě nikdy v životě. 


,,Nialle ?" zeptám se překvapeně když vylezu z budovy a chci akorát vytočit mamčino číslo, ale zaseknu se jelikož spatřím toho mého blondáčka stát u auta. 

,,Ahoj lásko. volal jsem tvojí mamce, že tě vyzvednu. Mimochodem je moc milá." usměje se  a já už na nic nečekám a rozbíhám se k němu abych mu skočila do roztažené náruče. 

,,Tak jak ti to dopadlo ?" zeptá se poté co si vyměníme polibek. 

,,Tak ted se podrž. Já podepíšu nahrávací smlouvu se Syco music." řeknu nadšeně a jeho obličej se rozzáří. 

,,To ti moc přeju, zasloužíš si to. A vidíš já ti říkal, že se ti to splní." usměje se na mě. 

,,Nojo jsi prostě nejlepší. Miluju tě." usměju se na něj. 

,,Taky tě miluju." oplatí mi úsměv, než se ke mně skloní, aby spojil naše rty v dalším nádherním polibku. 


Holky nemůžu tomu uvěřit, ale už nás čeká pouze Epilog. To je strašný :D Prosím o voltes a komentíky Niki <3 

Holky 28 místo, bože moc vám děkuju, protože jste další z mých příběhů dostaly do top 30. Miluju vás <3 <3 

Q: Co dneska ve škole/práci ? 

A: U mě dobrý. Dostala jsem jedničku z velkýho testu z němčiny. Ten jazyk strašně nesnáším, ale zatím z něj mám samý jedničky a jenom jednu dvojku, to je ale paradox co ? :D :D Ale jinak jsem měla odpoledku takže v tom nic moc no :/ 


Love from Movie (N.H.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat