//5//

1.9K 103 35
                                    

,,Takže ty máš vystudovanou uměleckou školu ?" zeptá se Niall když už jsme po jídle, ale stále tady sedíme a povídáme si o všem možném. O tom co máme rádi a tak, jediné o čem se nebavíme je film nebo respektive konkurz za což jsem moc ráda, protože nechci, aby to vypadalo že se s ním bavím jenom proto, abych dostala roli. Protože tak to v žádném případě není. 

,,Jo v Londýně." usměju se. 

,,Páni, no musím uznat že hraješ a i zpíváš moc dobře." uznale pokýve hlavou. 

,,Děkujuu." usměju se na něj. 

,,Půjdeme ?" zeptá se a po mém přikývnutí mávne na servírku, že chceme platit. Když k nám příjde vytáhnu peněženku. 

,,Ne to nech, já tě pozval." usměje se na mě. 

,,Ne Nialle, to je dobrý já si to zaplatím." zakroutím hlavou. 

,,To teda ne prostě jsem tě pozval a konec." řekne a koukne na mě nekompromisním pohledem. 

,,Tak děkujuu." povzdechnu si a uklidím peněženku zpět do kapsy. Když tedy Niall zaplatí opustíme restauraci a zamíříme si to k jeho autu. Otevře mi dveře a já s poděkováním nastoupím, poté se rozjedeme k hotelu. 

,,Tak ještě jednou děkuju za oběd bylo to fajn." usměju se na něj když zastavíme u hotelu. 

,,To já děkuju, taky jsem si to užil, tak zítra ?" zeptá se a já přikývnu. 

,,Tak ahoj." řeknu vystupujíc z auta. 

,,Pa." řekne já následně zabouchnu dveře a ještě si zamáváme než odjede. Vlezu do hotelu a následně do svého pokoje. Zbytek dne strávím tady, výběrem písničky na kteoru budu zítra tancovat. Nic méně choreografii si nevymýšlím, budu inprovizovat. 


Ráno 

Na zazvonění budíku odhodlaně vylezu z postele, kterou následně ustelu. Zalezu do koupelny kde vykonám raní hygienu a následně jdu opět vybrat co na sebe. Pto dnešek zvolím bílé kratásky s vysokým pasem, do nich zastrčím světlounce růžovou košily s bílými srdíčky jejíž rukávy vyhrnu pod lokty a vše to doplním lososovým tenkým páskem s mašličkou. Poté opět vlezu do koupelny kde na obličej nanesu make-up, hnědé stíny, kočičí linky, řasenku a tělovou rtěnku. Po chvilkovém přemýšlení co s vlasama je stáhnu do drdolu a vydám se na snídani a hned po ní na konkurz. Když sem vejdu všechny zde přítomné holky si opakují taneční kroky a kreace a jsou do toho úplně zapálené. Já se usadím na židli a pouze si do sluchátek pustím Call me maybe od Carly Rae Jepsen, protože na tu budu tancovat tak abych si pořádně naposlouchala rytmus. 

,,Ty si nic netrénuješ ?" zeptá se sympaticky vypadající dívka, která si sedne vedle mě a napije se. Už je to asi patnáct minut co tady čekám až půjdu na řadu. 

,,Ne." zakroutím hlavou. 

,,Proč teda jestli se můžu zeptat." koukne na mě. 

,,Protože žádnou choreografii nemám připravenou, víš věřím, že jestli jsem opravdu dobrá bude mi stačit improvizovat a jestli tak dobrá nejsem tak na to zkrátka nemám." pokrčím rameny.

,,Páni, tak víš co ? Já už toho dneska natrénovala tolik, že na to už taky kašlu." uchechtne se a pohodlněji se usadí. 

,,To děláš dobře, koukala jsem na tebe a kdyby jsi takhle jela až těsně do konkurzu, nejspíš by jsi tam pak nezvládla už nic. Ale jsi fakt dobrá." usměju se na ní. 

,,Děkuju. Jinak jsem Erika." natáhne ke mně ruku, kterou s úsměvem stisknu. 

,,Jessica, ale říkej mi Jess prosím." uchechtnu se. 

,,Fajn Jess." i ona se zasměje. Vypadá opravdu sympaticky. 

,,Jessica Jones." ozve se a tak se zvednu. 

,,Hodně štěstí." popřeje mi Erika.

,,Děkuji." poděkuju zatímco vlézám do místnosti. 

,,Ahoj." pozdraví mě opět oba a já jim samozřejmě úsměv oplatím. 

,,Tak můžeš začít." pokyne rukou Anthony a já si tedy mobil připojím k reprákům, zapnu hudbu, zavřu oči a začnu se pohybovat do jejího rytmu. 

,,,To bylo skvělé, opravdu hodně dobrá práce Jess děkujeme." usměje se na mě Anthony a já s přikývnutím a poděkováním opustím tuhle místnost. 


,,Tak děvčata a je to tady, mám pro vás dobrou zprávu, jelikož dokonce tři z vás budou ve filmu hrát, tak začneme. Jendu z vedlejších ženských rolí získává Sofia Baker." řekne a z naší řady vystoupí zmalovaná blondýna s výstřihem až u kolenou. Proti blondýnám nic nemám. 

,,Druhou vedlejší ženskou roli získává.........Erica Ball." řekne a Erica nadšeně vyskočí do vzduchu přičemž mě její černé ¨vlasy zašimrají na rameni. Poté se na mě nadšeně podívá jejíma hnědýma očima a já se na ní usměju. 

,,Tak a konečně hlavní roli získává...............Jessica Jones." řekne a semnou to v tu chvíli málem sekne, j-já mám hlavní roli. Šokovaně si dám ruku před pusu a dojdu k nim přičemž mě Erica hned obejme. 

,,Ostatním děkujeme, ale je nám líto, můžete odejít." řekne a zbylé dívky tedy opustí toto místo. 

,,A vás budu čekat zítra ve tři na této adrese, aby jsme podepsali smlouvy, gratuluju." rozdá nám nějaké vyzitky a my všechny najednou poděkujeme. 

,,Tak můžete jít." řekne a my se tedy odebereme k odchodu. Cestou samozřejěm nadšeně všechny obvolávám. 


,,Slečnou Joness." řekne recepční když vejdu do hotelu. 

,,Ano ?" zeptám se a vydám se k ní. 

,,Jen jsem se chtěla zeptat jestli stihnete do pěti vyklidit pokoj." Cože ? 

,,Co prosím ?" zeptám se nechápavě. 

,,No víte už v pět tady máme nové klienty, takže jsem se jen chtěla ujistit, že to zvládnete." 

,,Ale já mám tento pokoj zamluvený na celý týden." řeknu nechápavě a překvapí mě že ona na mě koukne ještě více nechápavě. 

,,To je mi líto, ale nejspíše tady došlo k nějakému omylu já mám v počítači že to mát epouze do dneška, koukněte." natočí ke mně monitor. Má pravdu. Jak je to možný ? Tak to je fakt super. 

Co ted budu dělat ?---------------


No, co bude dělat ? Prosím o voltes a komentíky Niki <3 

Q: Oblíbená písnička z FOUR ? 

A: Z tadytoho alba asi nemám nějakou nejoblíbenější, mám je ráda tak všechny stejně :)

Love from Movie (N.H.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat