//21//

1.6K 96 17
                                    

Dnes opět vstanu na zazvonění budíku. Hodím na sebe džíny a růžovou mikču než zalezu do koupelny, abych vykonala raní hygienu a poté docela nejistě sejdu od kuchyně kde už sedí Niall. Chci si s ním promluvit o tom, proč to udělal, ale na druhou stranu se bojím, že bych se akorát dozvěděla něco co bych nechtěla. Nakonec asi bude přece jen lepší se o tom nebavit. Stejně to asi udělal jen proto, aby mi ten první polibek, alespon trošku zpříjemnil, ne proto, že by ke mně třeba něco cítil, to je prostě nemožný. On určitě políbil už tolik holek. Zatřesu hlavou, abych ty myšlenky vyhnala z hlavy. 

,,Dobrý ráno." pousměje se na mě. 

,,Dobrý." oplatím mu úsměv. Nasnídáme se a poté jedeme na místo natáčení.


,,Sluší ti to." pochválí mě Niall, když už převlečená v černých legínách, tmavě fialovém tričku s dlouhým rukávem a světle fialovém svetříku vejdu do maskérny. Moje tváře samozřejmě opět naberou rudou barvu. 

,,Děkuju." usměju se zatímco si sedám abych se nechala upravit. Make-up, úprava obočí, tenoučké linky, řasenku a tělovou rtěnku. Vlasy se mi pouze nalakují, aby jakž takž držely nějakej tvar a nelítaly všude. Klip bude vypadat tak, že budeme jakoby každý v labirintu a na konci se najdeme a políbíme se. Samozřejmě se to všechno točí na zeleném pozadí. Natáčení nám zabere celý den a já prožiju již svůj třetí polibek........s Niallem. 


Druhý den

,,Jess." šeptne řekne někdo a následně cítím lehké zatřesení s mým tělem. Otevřu oči a málem se mi zastaví srdce když se střetnu s průzračně modrým pohledem. 

,,Co je ?" ihned se mi rozlije úsměv po obličeji. 

,,Říká se dobrý ráno, ale to nevadí." zasměje se. 

,,Promin, dobrý ráno." protočím očima. 

,,Dobrý." usměje se a jen na mě kouká. 

,,Nialle co chceš ?" zasměju se, když vypadá že úplně zapomněl proč mě budí. 

,,Jo, promin málem jsem zapomněl. Obleč se, nachystej a do půl hodky tě čekám v obýváku jedeme na výlet." zaculí se na mě a já na něj překvapeně kouknu. 

,,Kam ?" 

,,To je překvapení." mrkne na mě a než stačím cokoliv říct už opouští pokoj. Zasměju se a zvesela vstanu. Po chvilkovém zvažování co si vezmu na sebe jelikož nevím kam jedeme zvolím prostě obyčejné, samozřejmě uplé džíny a šedé tričko s bordovým nápisem never say monday na hrudi. Zalezu do koupelny kde vykonám raní hygienu, nanesu make-up na obličej. Udělám si černo hnědé kouřové stíny, řasy přejedu řasenkou a rty leskem na rty. Vlasy nechám volně a poté opustím koupelnu a následně pokoj. Niall se na mě usměje když mě uvidí na schodech. 

,,Sluší ti to." pochválí mi můj vzhled a já mu s červenajícími tvářemi poděkuji. 

,,Už mi řekneš kam jedeme ?" zeptám se ho. 

,,Ne a tu kabelku nech doma, vezmi si jenom mobil víc nepotřebuješ." 

,,Proč ?" kouknu na něj nechápavě. 

,,Protože dneska platím já." uculí se na mě. 

,,Nialle........" 

,,Ne žádný námitky." řekne okamžitě  a než se naděju vezme mi kabelku ze které mi vyndá mobil, který mi podá a kabelku hodí na gauč. 

,,Tak jdeme ?" usměje se na mě. S povzdechnutím si strčím mobil do kapsy mých džínů, nazuji si obyčejné bordové tenisky a následuji Nialla ven. Ale překvapí mě když místo k autu si to Niall míří k bráně a ven. Nechápavě ho následuji když zastaví u černého range roveru a otevře mi dveře odzadu abych nastoupila. Poděkuji a nastoupím. 

,,Ahoj Jess." ozvou se dva mě známé hlasy ze předu. 

,,Louisi, El ? Ahoj." usměju se na ně a následně je pozdraví i Niall když nastoupí do auta a sedne si vedle mě. 

,,Řeknete mi někdo co se tady děje ?" uchechtnu se. 

,,Přesně, taky to chci vědět."  řekne El. 

,,Počkej ty taky nevíš kam jedeme ?" zeptám se a ona zakroutí hlavou.

,,Nic mi nechtěl říct." řekne El. Fajn tak v tom alepson nejsem sama. Niall s Louim si vymění vítězné pohledy a plácnou si. 

,,Jede s náma ještě někdo ?" zeptám se načež Niall zakroutí hlavou. 

,,Tak můžeme jet ?" zeptá se Louis z místa řidiče a když všichni přikývneme rozjedeme se. 

,,A jak dlouho alespon pojedeme ?" zkusí se El alespon trošku přiblížit tomu co na nás kluci chystají. 

,,Neřeknu zlato." věnuje jí Loui rychlý úsměv než svůj zrak vrátí zpět na silnici a svou ruku položí na její stehno. Sluší jim to spolu. Ti dva jsou pro sebe fakt jako stvoření. Kéž bych já jednou mohla mít nějaký vztah, který bude alepson z části hezký jako ten jejich. Celou cestu, která dle mého odhadu trvá asi tak tři hodiny si povídáme, smějeme se, posloucháme hudbu, no kdyby jsme jí jen poslouchali, ještě si k tomu zpíváme na celé auto, jo a taky jsme se stavili na snídani ve Starbucks. Když o tom ted tak přemýšlím je vlastně moc hezké to co kluci udělali. Akorát doufám, že to bude stát za to když mě kvůli tomu vzbudili v šest ráno když jsem mohla spát. 

,,Tak a jsme tady." usmějou se kluci a já se podívám ven z okýnka. No to ne.

Fajn tak za tohle to stálo...........


Tak kam myslíte že je kluci vzali ? Prosím o voltes a komentíky Niki <3 

Q: Příjde vám hezké to co udělali kluci ? 

A: Mě teda jo, at už je vzali kamkoliv :D 

Love from Movie (N.H.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat