//20//

1.5K 97 26
                                    

,,Stalo se něco ?" zeptá se znovu když mu neodpovídám a sedne si na lavičku vedle mě. 

,,Nic se nestalo, jen mi není dobře." zalžu a pomalu se na něj podívám. 

,,Nelži mi Jess." zakroutí hlavou.

,,J-jak víš, že.............." skočí mi do řeči. 

,,Že lžeš ? Poznám to. Vidím ti to na očích. Notak mě můžeš říct pravdu." koukne na mě a jemně chytí mou ruku do té své. 

,,Tak fajn, ale slib mi, že se nebudeš smát." povzdechnu si. 

,,Neboj nebudu, slibuju. Smát se budu až doma." uchechtne se a tím odlekčí atmosféru jelikož se oba zasmějeme. 

,,Fajn víš jde o to, že................že jsem ještě nikdy neměla přítele." řeknu a čekám, že se začne smát, ale on na mě pouze kouká a pohledem mě vyzývá, abyhc pokračovala. 

,,No takže jsem, no jsem stále panna a ani jsem nikdy neprožila svůj první polibek a to je právě to. Představovala jsem si ho jinak, než před kamerou. Klidně se směj, já vím je to trapný devatenácti letá holka a nidky neměla kluka." povzdechnu si. 

,,Není to trapný, naopak jsi výjmečná. Nejsi jako ty ostatní holky, které hned jak jim padne patnáctka skáčou klukům do postele a předhánějí se, která jich přetáhla víc, naopak bud za to ráda. Akorát mě udivuje, že zrovna ty jsi nikdy kluka neměla, vždyt jseš úžasná a navíc i krásná ? To se do tebe nikdy žádnej kluk nezamiloval nebo co ?" zeptá se a mě udviuje že ho překvapuje zrovna tohle. 

,,No já nevím, možná jsem se někdy někomu líbila, ale pro mě už od mých čtrnácti neexistovalo nic jinýho než hudba tanec a herectví. Pořád jsem cvičila a zdokonalovala se, abych se dostala na školu a pak zase makala na škole, abych to někam dotáhla. Lidi si občas ani nedovedou představit, jak jsem makala pro to, abych se dostala sem, samozřejmě se špetkou štěstí. Ale prostě kluci byli to poslední na co jsem myslela." vysvětlím a on chápavě přikývne. 

,,Byli ? A ted ?" 

,,Ted, ted jsem se zamilovala, ale stejně to nemá cenu, protože on by mě nechtěl." povzdechnu si. 

,,To nemůžeš vědět a ty Jess, jak jsi si tedy představovala svůj první polibek ?" koukne na mě a já lehce zčervenám, přičemž sklopím svůj pohled opět dolů na své boty a začnu přemýšlet. 

,,Nevím. Nepotřebuji nic speciálního, speciální den, speciální místo, to je vedlejší. Ale hlavně jsem ho chtěla prožít s klukem, kterýho budu milovat a který bude milovat mě. Já vím, jsem trapná." řeknu s pohledem stále zabodnutým v zemi. 

,,Nejsi trapná, chápu to." řekne. Jeho ruka zmizí z té mé a následně se jeho prsty ocitnou pod mou bradou jemně jí zvedajíc a nutíc mě tak se mu podívat do očí. Jen na něj koukám zatímco on těká pohledem po celém mém obličeji, než se zasekne na mých rtech, kde svůj pohled chvíli nechá a poté ho vrátí opět od mých očích. Přisedne si ke mně ještě o kousek blíž aniž mi přerušil náš oční kontakt a ruka která byla na mé bradě se ocitne na mé tváři, kde mě začne hladit. Moje srdce buší jako o závod a já nejsem schopná jediného pohybu. Niall se ke mně pomalu skloní a po až úmorně dlouhé chvíli se lehce otře svými rty o ty mé. Tento nepatrný dotyk vnese do mého těla tolik úžasných pocitů, že se z nich snad zblázním. Když se neodtáhnu vpije se plně do mých rtů a já se konečně odhodlám ke spolupracování. Obmotám mu ruce kolem krku a takhle se tam líbáme. Na nic nespěcháme, ale i přes to to je dokonalý polibek. Po nějaké době se přeci jen odtáhneme a jen na sebe koukáme. Nadechnu se, abych něco, řekla ale zastaví mě Niall. 

,,Nic neříkej, promluvíme si o tom někdy jindy, ted musíme jít natáčet." pousměje se na mě a já tedy přikývnu a zvednu se. Chytne mě za ruku a běžíme dovnitř jelikož to asi bylo víc jak pět minut. 


Chvíli mi kouká do očí než spojí naše rty a my se tady líbáme než se ozve......

,,Stop." řekne Anthony a Niall se ode mě s úsměvem odtáhne. 

,,To bylo skvělý, pokračovat budeme příště a Nialle s Jess, nezapomente, že zítra nahráváte klip." řekne a mě až ted dojde že mi to úplně vypadlo z hlavy. Rozhodlo se totiž že k naší písničce, kterou jsme nahráli pro film máme udělat i klip a já na to při tom všem zmatku úplně zapomněla. 

,,Jo neboj tak ahoj." řekne Niall, rozloučíme se, převlečeme a jedeme domů. Při cestě se tak nějak bavíme, ale nikdo nechce mluvit o tom co se stalo, ale přitom nás to oba asi tíží takže je to takové divné. Když přijedeme domů každý zalezeme do svého pokoje, což už tady dlouho nebylo. Jsem unavená, hodím sebou na postel a přemýšlím o celém dnešním dni.

Protože dneska jsem dostala svůj první polibek......


Tak jste se konečně dočkaly. Ale jak tohle ještě skončí. Prosím o o voltes a komentíky Niki <3 

75 ve Fan Fikci, oh maj gáád, já už fakt nevím jak vám poděkovat. Love ya :****

Q:Bílá nebo černá ? 

A: Spíše černá. 

Love from Movie (N.H.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat