//4//

2K 108 23
                                    

Kolik je hodin ? Povzdechnu si a natáhnu se na stolek vedle své postele. Šest, hm fakt super. Převaluju se už totiž asi hodinu, protože nějak nemůžu spát. Nevím proč, co vím je že jsem mohla spát ještě dvě hodiny a místo toho tady budu koukat do zdi. Co s tím ? Hm, mohla byhc si pustit Pomádu. Je to můj nejoblíbenější film, kterej mě vždycky nabije. Vylezu tedy z postele abych vykonala alepson raní hygienu a poté si do postele vezmu notebook na kterém si pustím právě tenhle film. Asi tka v půlce filmu vyskočím z postele, když začnou zpívat Greased lightning. (média)A začnu tancovat a zpívat spolu s nimi. Je to moje nejoblíbenější písnička z tohohle filmu a vždycky na ní spolu s Cam tancujeme a zpíváme, protože ten film milujeme obě. Když film skončí je akorát tak čas jít se oblíct a nachystat a vyrazit na snídani. Po opětovném rozhodnutí co si obléct se rozhodnu pro bílé delší tričko nahoře zdobené černými hvězdičkami, červené tartanové legíny, černou koženou bundičku a černý tenký pásek. Na obličej nanesu make-up, řasenku a růžovou rtěnku a vlasy nechám opět volně splývat po mých ramenou a zádech. Nakonec si nazuji černé kožené kotníčkové boty na podpadku s otevřenou špičkou. 

,,Jo takhle by to šlo." pousměju se při pohledu do zrcadla a vydám se na snídani. Po snídani si vezmu věci a vydám se na konkurz. Dneska už je tady i poměrně mín holek, takže se tady cítím přeci jen o něco příjemněji, už jenom proto, že tady vidím více holek, které jsou normálně oblečené a nevypadají jako.........no radši se nebudu vyjadřovat. Některé si ještě opakují text, jiné poslouchají hudbu ve sluchátkách a nebo se rozzpívávají. Mně se vždy nejlíp rozzpívávalo v koupelně nebo na záchodek, protože tam je dobrá akustika. Takže se tedy odeberu na záchody, abych se lehce rozzpívala a poté se vrátím opět zpět a usadím se na jednu ze židlí.

,,Jessica Jones." ozve se mé jméno a tak se zvednu a vlezu do místnosti. 

,,Ahoj Jess." usměje se na mě Niall spolu s Anthonym. 

,,Ahoj a dobrý den." pozdravím.  

,,Tak co nám zazpíváš ?" zeptá se Anthony. 

,,Shake it off od Taylor Swift." řeknu a on přikývne. 

,,Tak si pust co potřebuješ a začni:" jak řekl tak taky udělám. Na notebooku, který tady je najdu karaoke verzi, stoupnu si k mikrofonu a začnu zpívat. 

,,I stay out too late,
Got nothing in my brain.
That's what people say, hmm.
That's what people say, hmm.
I go on too many dates,
But I can't make them stay.
At least that's what people say, hmm.
That's what people say, umm......"
užívám si to a zpívám. Pak zpívám další sloky a refrény kdžy příjde na rap. 

,,Hey, hey, hey
Just think while you been getting down
And out about the liars
And the dirty dirty cheats of the world
You could have been getting down to this sick beat.
....." všimnu si jak se Niall usmívá, to teda celou dobu ale ted je jeho úsměv ještě větší. 

,,My ex man brought his new girlfriend
She's like oh my god
But I'm just gonna shake
And to the fella over there
With the hella good hair
Won't you come on over, baby
We could shake, shake, shake...
......" pokračuju a on se nepřestává usmívat. Nakonec vytáhnu výšku, která tady nastává a pokračuji posledním refrénem. Když dozpívám vysloužím si potlesk, který mě opravdu potěší. 

,,Bylo to fakt hodně dobrý, děkujeme." usmějou se na mě a já s přikývnutím odejdu. 

,,Tak si to pojdte vyslechnou." řekne Anthony, když je už konec a jdou nám zdělit výsledky. 

,,Do třetího kola konkurzu postupují Jessica Jones." řekne a od té doby už mě nic nezajímá. Jen si štastně a překvapeně dám ruku před pusu, Já postoupila dál, to snad není možný. 

,,Ostatním děkujeme, ale můžete odejít." řekne nakonec a holky, které nepostoupily se slzami v očích opustí tento prostor. Zbylo nás tady deset. 

,,Na vás deset se budeme těšit opět zítra ve stejný čas a vy si připravte nějakou choreografii, kterou nám zítra zatančíte a hned zítra se dozvíte výsledky. Tak to je od nás pro dnešek všechno a budeme se na vás těšit zítra." pousměje se a mi po přikývnutí začneme pomalu odcházet. Venku ze zastavím, abych napsala rodičům a Cam, jelikož jsme dneska skončili o dost dřív než včera a oni jsou ještě v práci. Když tedy natukám zprávu vydám s ena cestu, v tom ěm ale zastaví mužský hlas. 

,,Jess počkej." otočím se a spatřím Nialla. 

,,Tak mě napadlo jestli nechceš hodit do hotelu, mám tady auto." poškrábe se na zátylku. 

,,Jsi hodnej, ale já se ráda projdu, je to tady hezký." pousměju se.

,,Aha no......a nechtěla by jsi třeba zajít na oběd ?" zeptá se. 

,,Hm a víš že mám docela hlad ? Tak jestli ti to nebude vadit, budu ráda, když nebudu obědvat sama." zasměju se. 

,,Právě proto jsem ti to nabídl, tak jdeme ?" ukáže na asi své auto a já ho k němu s přikývnutím následuji. 


A už se nám to pomalu ale jistě rozjíždí a to si ještě počkejte tak dva díly to budete koukat co vám vymyslím :D Prosím o voltes a komentíky Niki <3 

Q: Oblíbená písnička z Midnight Memories ? 

A: Opět říkám že jsou všechny úžasné, ale já mám nejradši asi Best song ever <3

Love from Movie (N.H.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat