//13//

1.7K 93 29
                                    

Protáhnu se, když mě v osm ráno vzbudí budík. Dneska to všechno teprve začne. Dneska začínáme nahrávat. těším se, ale na druhou stranu mám docela strach. Co když mi to nepůjde ? Snad jo. Vstanu z postele a obleču si černý top bez ramínek a bílou dlouhou volně splývavou sukni, která se dává až nad boky. Vypadá to fakt dobře. Následně zalezu do koupelny, kde vykonám pouze hygienu jelikož se nemám líčit, protože mě budou malovat na natáčení. Seběhnu tedy do kuchyně kde ještě Niall není. Začnu tedy připravovat snídani v podobě míchaných vajíček pro nás oba. Když to dodělám nandám je na talíře a ty následně položím na stůl. V tu chvíli se kolem mého pasu obmotají dvě ruce a já leknutím nadskočím. 

,,Nialle Jamesi Horane, víš jak jsem se lekla ?" otočím se na něj a on na mě hodí jeho nevinný pohled. 

,,Promin ?" řekne. 

,,Až z tebe jednou dostanu infarkt máš mě na svědomí." řeknu zatímco si sednu ke stolu a on mě napodobí. 

,,To bych nechtěl, a děkuju za snídani." usměje stejně jako já se pustí do jídla.


,,Tak pojd na první scénu máš mít tohle." podá mi Nicole roztrhané džíny s vysokým pasem a černé tílko s bílým g na hrudi. 

,,Tak si to obleč a to tílko zastrč do džínů." popožene mě a já udělám jak mi řekla. 

,,Fajn to je dobry, ted jdi vedle do stanu se nechat nalíčit." usměje se na mě a já s přikývnutím opustím tento stan. První scénu točíme venku, takže se  připravujeme pouze v jednotlivých stanech. Vlezu do maskérského stanu a sednu si na židli k zrcadlu beroucí svůj scénář do ruky. během chvilky už je u mě maskérka, která mě začne upravovat zatímco já si pročítám svůj text pro dnešní den. Film je vlastně o holce, aneb mně, která se s rodinou přestěhuje do LA a ona musí změnit na poslední půl rok střední školu. Seznámí se tady s nejoblíbenějším klukem na škole, neboli Niallem. Oba se chtějí po střední přihlásit na uměleckou školu jenže on neumí tancovat a ona zase neumí na nic hrát. No a tak ona začne jemu pomáhat s tancem a on jí zase s hrou na kytaru. Zamilují se do sebe a je to. Já vím není to nic moc originálního, ale na druhou stranu i když takovejhle filmů je hodně myslím, že nikdy neomrzí. Teda alespon mě ne, na tyhle filmy se vždycky budu ráda dívat, protože je to tak hezký, ale bohužel nereálný. Žádný kluk s vyšším postavením by se nezamiloval do normální a obyčejné holky. I přes je mám ráda a možnost hrát v jednom z nich, ještě ke všemu s tak super klukem jako je Niall, je prostě super. Zatímco se učím text mi maskérka nanese perfektní podklad, upraví mi obočí, řasy přejede řasenkou a rty tělovou rtěnkou. Vlasy mi nechá volně a jsem hotová. 

,,tak jdeme na to Jess, Nathalie a Philipp na scénu." řekne Anthony a já se spolu s dvěma jmenovanými, kteří hrajou mé rodiče, rozejdu na určené místo. Natáčíme u velkého bílého domu, který je ten do, kterého se budeme stěhovat, s velkou zahradou a u něj stojí "naše" černé auto. Stoupneme si kam máme určeno a když už je vše připravené ozve se klapka a Akce. 

,,Catherine přines prosím z auta tu krabici s dekami." křikne na mě moje mamka. Ano moje postava se jmenuje Catherine. 

,,Dobře mami." křiknu na ní, aby mě slyšela jelikož je v domě zatímco já jsem venku. Rozejdu se tedy k autu a snažím se být co nejvíce přirozená. 

,,Pozor." křikne na mě Niall, aneb Steve a v tu chvíli na mě letí fotbalový míč. Podle scénáře je mým úkolem ho chytit, ale jelikož já jsem malá a ten míč letí vysoko, no prostě se to nepovede. Když mě míč přeletí všichni se začneme smát a dostaneme pokyn, že máme začít znovu. A taky, že tak uděláme a už se nám to povede. Poté to stopneme a čekáme, aby nás upravily, než pokračujeme v další scéně. 

,,Ehm, tohle je asi tvoje."  řeknu a v ruce pohodím míčem. 

,,Jo je, jinak jsem Steve." usměje se na mě Niall. 

,,Catherine." řeknu své jméno. Je to zvláštní když je ta kamera tak blízko vás plus jsou tady všude mikrofony a celý štáb. 

,,Jsi tady nová ?" zeptá podle scénáře dál. A já pouze přikývnu. 

,,Ehm a vrátíš mi ten míč ?" prohrábne si vlasy. 

,,Na." dám mu ho pouze a jdu dál k autu, přesně jak mám udělat. 

,,No tak já půjdu, ještě se uvidíme." mrkne na mě a poté co já pokrčím rameny odběhne. 

,,AAA stop. Skvělá práce." řeken Anthony a nadšeně si tleskne. Takhle natáčíme celý den. Celý den se pouze učím texty, převlíkám se, jelikož děláme různé scény z různých dnů a hraju. Už to pak nejde tak lehce jako ze začátku. Často se smějeme když někdo řekne nějakou kravinu nebo tak. Je to docela zábava,ale jsem po tom tak unavená, že když se vrátíme domů jsem ráda, že se zvládnu vysprchovat a plácnu sebou do postele.


Tak a začíná se točit. Doufám, že tu scénku co se týče natáčení cháapte a nejste z toho nějak zmatené, pokavad ano tak se omlouvám, ale slibuji, že v příběhu moc scének přímo takhle z natáčení nebude. Prosím o voltes a komentíky Niki <3 

Věnuji: @anet023 a @NikyMathauserova doufám, že vám ty zkoušky dopadly dobře. Mám vás ráda  :****

Q: Kdo z vás měl dneska přijímačky ? 

A: Já ne, jsem teprve v osmičce takže mám ještě rok čas :D 

Love from Movie (N.H.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat