//8//

1.8K 97 29
                                    

Otevřu oči a chvilku mi trvá než mi dojde proč jsem v jiném pokoji než tom hotelovém. Když mi to konečně docvakne kouknu na hodiny na mobilu. Deset. Pousměju se a vylezu z postele, kterou následně ustelu. Zalezu do koupelny kde vykonám raní hygienu a následně opustím svůj pokoj stále v mých věcech na spaní skládajících se z tmavých šedých kratásků a bílého trička s černým nápisem. Slyším nějaký hluk z kuchyně a tak sejdu schody a kupodivu bez zabloudění se dostanu až do kuchyně. Opřu se o futra ve dveřích a pozoruji Nialla při jeho práci. Sakra má na sobě pouze tepláky všimnu si a ač bych neměla musím se pokochat jeho odhaleným tělem. Nebo alespon tím co z něj vidím jelikož je ke mně zády. Z rádia mu hraje hudba a on si potichu prozpěvuje a vrtí se do rytmu přitom dělajíc (promin Niky :D) palačinky. Skousnu si ret, abych se nezasmála nad jeho pohyby a nebyla tak prozrazená. takhel ho tady tedy chvíli pozoruji než zničeho nic vykřikne. 

,,Doprdele." řekne a odhodí pánvičku. 

,,Co se stalo ?" zeptám se přejdu k němu. 

,,Spálil jsem se." sykne a já kouknu na jeho ruku, která úplně červeně září. 

,,rychle to strč pod studenou vodu." řeknu mu a on tak udělá zatímco já vypnu sporák. 

,,,Ukaž mi to." řeknu mu když už to drží asi dvě minuty pod studenou vodou. Vypne vodu a ruku ke mně natáhne. Opatrně jí vezmu do té své ignorujíc ten příjemný a pro mě doposud neznámý pocit. Opatrně mu přejedu palcem po spáleném místě a on lehce sykne. 

,,Nechceš jet k doktorovi ?" zeptám se a kouknu se tázavě do jeho očí. Jen zakroutí hlavou. 

,,Nic to není." lehce se pousměje. 

,,A máš alespon nějakou mastičku a obvaz ?" zeptám se protože to popálení je fakt velké, netuším jak se mu to povedlo. 

,,Jo v koupelně je lékarnička." zdělí mi. 

,,Počkej tady." rozkážu mu a jdu tedy do koupelny, kde vezmu lékarničku a vrátím se k němu.  

,,Dej mi tu ruku." řeknu a když ke mně ruku opět natáhne rozetřu mu po ruce mastičku, jemně přejíždějíc prsty po jeho pokožce. Poté vezmu obvaz a ruku mu zavážu. Když je to vše hotové, odložím mastičku zpět do lékarničky. 

,,Děkuju." slyším jeho hlas a tak k němu zvednu pohled. Zadívám se do jeho tak nádherně modrých očí, takové oči jsem nikdy neviděla. Jen na sebe nějakou dobu takhle hledíme než jako bych se probudila z transu mu konečně odpovím. 

,,Není zač, jak se ti to prosímtě povedlo ?" pousměju se a on pokrčí rameny. 

,,Chtěl jsem udělat palačinky a prostě se mi to moc nepovedlo." vysvětlí a tak tedy snídani doděláme spolu. 

,,Tak já se jdu oblíct a obvolat nějaké ty hotely, abych ti tady moc dlouho nepřekážela." řeknu když uklidíme nádobí do myčky. 

,,Ale ty mě tady neotravuješ."

,,Ale notak určitě máš jiný straosti než, abych ti tady ještě překážela." 

,,Nepřekážíš mi tady, naopak jsem rád že tady nejsem sám. Opravdu." koukne mi zhluboka do očí a moje srdce opět poskočí. 

,,Opravdu ?" zeptám se. 

,,Jo, prosím nikam nechod." koukne na mě štěněcím pohledem a ruku na srdce, kdo by mu odolal ?  

,,Ale budu ti platit nemůžu tady bydlet zadarmo." 

,,To v žádným případě, prostě tady jen budeme bydlet a užívat si." kouknu na něj a kdyžmu dojde co řekl plácne se rukou do čela. 

,,Ježiš takhle jsem to nemyslel." řekne načež se oba začneme smát. 

,,Tak děkuju, opravdu." usměju se na něj objímajíc ho. Ihned mi objetí oplatí a já zabořím hlavu do jeho nahé hrudě. 

,,Opravdu není zač." slyším jeho zvonivý smích a odtáhnu se od něj. Nakoenc se ani jeden nejdeme obléct, protože skončíme u filmů ovšem po obědě už opravdu jdeme jelikož pojedeme podepsat smlouvy. Zalezu do pokoje a po krátkém rozmýšlení si natáhnu černé samozřejmě uplé džíny, bílé delší tričko s černým nápisem a černou koženou bundičku jelikož dneska venku není zrovna moc slunečno. Nanesu na obličej make-up, řasenku a tělovou rtěnku. Následně si vyžehlím vlasy a vyjedeme směr Anthonyho kancelář. 


,,Tak to by jsme měli, od ted mi můžete všichni tykat a ted vám zdělím jak to bude následující dny probíhat." usměje se Anthony když všichni podepíšeme smlouvy a poté pokračuje. 

,,Dneska než odejdete si vás Vanessa s Nicol, které budou dělat oblečení změří aby hned mohly začít vytvářet oblečení vašim postavám. Pozítří budou mít praci pouze Niall s Jess, protože budou nahrávat hlavní písen. V sobotu se bude zkoušet oblečení a když všechnu půjde dobře v neděli by jsme mohli udělat oslavný večírek a v pondělí začít nahrávat." řekne a my všichni přikývneme. 

,,Tak to je ode mě pro dnešek vše tak zatím ahoj." usměje se a když mu sborově rozloučení oplatíme odejde. Vanessa s Nicol nás naměří a poté jedeme zase domů. 


Tak doufám že se líbilo a prosím o voltes a komentíky Niki <3 

Mám špatnou zprávu, nevím jestli zítra víjde díl jelikož mám opět závody a nevím jestli to stihnu jako minule nebo ne :/ 

Tak Harryho písnička je na světe. :)) Máte jí v médiích.

Q: Líbí se vám Harryho písnička ?

A: Já nevím. Ne že by byla špatná a že by se mi nelíbila. To ne, líbí se mi a je hezká <3  Jen mě nezaujala tolik jako třeba This Town nebo Just hold on. 

Love from Movie (N.H.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat