Character ask answer

1.2K 38 10
                                    

Tak jdeme na to :***

Niall: Miluješ Jess ? 

Ano, není co víc k tomu říct :)

Zveš takhle každého bydlet k sobě nebo to bylo prostě jen u Jess ? 

Tak takhle otázka mě pobavila :D Samozřejmě, že k sobě nezvu každýho. Ale Jess potřebovala pomoc a já jí znám a už v té době to byla má kamarádka a mým kamarádům já pomůžu vždycky rád když můžu. 

Znamená ta role pro tebe i nějaké propojení s realitou ? Myslím to, že tam máš Jess políbit a tak...

Propojení s realitou, hm nevím. Jess miluju jak v reálu tak ve filmu, ale ve filmu jí políbím zatímco v reálu se bojím že se k tomu jen tak neodhodlám. 

Uvažoval jsi jak to bude po konci filmu ? 

No zase normálně budeme pracovat s klukama na nových písničkách a tak. 

Myslíš, že s tebou bude Jess bydlet i po skončení filmu ? 

O tom jsem vlastně nějak vůbec nepřemýšlel. Ted je tady Jess se mnou a já jsem štastný. Nechci, aby mě pak opustila, ale bojím se, že se mnou nebude chtít dál bydlet a úplně nejvíc se bojím toho že se vrátí do Londýna nebo že na sebe nebudeme mít čas, ale to já nechci, chci jí mít u sebe.

Zastával jses Jess na konkurzech nebo jí vybrala čistě porota ? 

Tak tuhle otázku jsem čekal. Opravdu to není tak, že by Jess vyhrála, protože jí znám a líbila se mi, ano v té době se mi pouze jen líbila. Ještě než konkurz začal mi Anthony říkal o Jess, že je velmi talentovaná a že jí dává největší naděje. A to se ukázalo jako pravda. Anthony už byl vlastně od začátku prakticky rozhodnutý, akorát si to potřeboval potvrdit to co si myslel od začátku, ale ANO když se mě ptal na můj názor souhlasil jsem s Jessiným obsazením. 

Proč miluješ Jess ? 

Protože je prostě úžasná. Na světe je dneska málo holek, které by byly tak milé, vtipné a upřímné jako je právě ona. Je to její osobnost do , které jsem se zamiloval. Jasně líbila se mi už když jsem jí poznal, ale to se mi líbil její vzhled. Ale člověk se nemůže zamilovat pouze do vzhledu takže ona se mi líbila, ale zamiloval jsem se až když jsem jí poznal. 

Proč si myslíš, že potřebovala odejít chvíli před vaším polibkem při natáčení ? 

Nevím, nevím co se stalo nebo proč odešla, ale nevěřím jí že jí bylo špatně. Jen doufám, že neodešla, protože mě nechtěla políbit. 

Co bys dělal kdyby ses dozvěděl, že tě Jess miluje ? 

Byl bych nejštastnější kluk na světě. Vím zní to jako klišé, ale je to tak. A určitě bych jí řekl, že své city opětuji. 

Ahoj brouku, jak se máš ? 

Ahoj <3 Mám se docela dobře, akorát se právě strachuji o tom co se Jess stalo a pořád přemýšlím a zvažuji zda říct Jess o mých citech. A jak se máš ty ? :))

Jaký to je bydlet s Jess, když s ní nejsi ? 

Skvělý i když docela těžký. Ani si nedovedeš představit jaký mám problém jí kolikrát nepolíbit. Ale rozhodně se mi s ní bydlí dobře. 

Nezamiloval jsi se náhodou ? 

Ehm, no jo zamiloval <3 (nervozně se škrábe na zátylku) 

Jaká byla tvoje první láska ? 

No nedopadlo to moc dobře takže na to radši nemyslím. 

Love from Movie (N.H.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat