//11//

1.9K 95 22
                                    

Ráno vstanu v osm na zazvonění budíku, jelikož na desátou musíme být ve studiu, aby jsme během dneška stihli nahrát s Niallem úvodní písničku k filmu. Vyhrabu se tedy z postele a obleču si bílý krátký top bez ramínek, jehož okraj je ozdobený kamínkama a k tomu bílé kratásky s vysokým pasem a stejně jako top s pokamínkovaným lemem, on to je vlastně jako komplet, tak jsem to kupovala. Když jsem tedy oblečená zalezu do koupelny, kde vykonám raní rutinu, následně na obličej nanesu make-up,  řasenku a rty přejedu červenou rtěnkou. Vlasy nechám volně a vyrazím na snídani.

..Dobré ráno." pozdravím Nialla v kuchyni. 

,,Dobré." oplatí mi úsměv zatímco já si začnu chystat musli s mlékem a kafe. 

,,Jak jsi se vyspala ?" optá se mile. 

,,Dobře a co ty ?" oplatím mu otázku. 

,,No bez tebe to nebylo ono." mrkne na mě načež se oba lehce zasmějeme, ale já i přes to, že to bylo nejspíše myšleno jak vtip nemůžu zabránit příjemnému šimrání v podbříšku. 

,,Jak se těšíš na nahrávání ?" 

,,Jo jen se bojím, že mi to nepůjde." řeknu popravdě. 

,,Neboj, půjde a navíc tam jsem kdyžtak já, abych ti pomohl." věnuje mi další z jeho úsměvů. ten kluk se vlastně usmívá skoro pořád. Když dosnídáme nasedneme do Niallova auta a jedeme do studia. 

,,A už jste tady." řekne nějaký muž, když vejdeme dovnitř a přátelsky se pozdraví s Niallem. 

,,Ahoj já jsem Samuel." natáhne ruku ke mně a já jí stisknu. 

,,Jess." zdělím mu své jméno. 

,,Fajn tak jdeme na to ne ?" nadšeně zatleská a oboum nám dá text, aby jsme si ho nejprv přečetli a zjistili kdo bude co zpívat. Písnička se jmenuje Yes it's for love a ten text se mi fakt líbí. Nejprve si pouze akusticky zkoušíme zpívat jednotlivé část, aby jsme věděli jak to je a až poté jdeme nahrávat. 

,,If it is for love I give all that I am....." zazpívá Niall úplně první větu a poté co to Samuel odsouhlasí, připravuji se na zazpívání své část. Samuel pustí hudbu a poté na prstech začne odpočítávat a já začnu zpívat. 

,,If it is for love, everything will be true

This is my life and I do not want to change it

I finally found my place

But I dream a sincere love

Someone who can love me......" zpívám to asi třikrát než se mi to povede a poté opět pokračuje Niall se svou částí. takhle se různě střídáme než nahrajeme všechny sloky. Pak jdeme na oběd, po kterém se pustíme do nahrání refrénu, které zpíváme společně. 

,,But if it is for love, everything will be true

If it is for love I give all that I am

My heart is all that i have

I won and lost

I never gave up

Because I'm so....." 

,,Úžasný, tak máme hotovo." usměje se Samuel když donahrajeme poslední refrén a my tedy vylezeme z akvárka. To zní fakt divně. 

,,Chcete to slyšet ?" zeptá se a my nadšeně přikývneme. Pustí nám celu písničku a páni fakt se to povedlo. Jelikož už je večer, pouze si cestou domů koupíme čínu, najíme se a jdeme spát. 

O pár dní později (sobota)

Vzbudíme se tak kolem desáte hodiny, což znamená, že mám čas jelikož zkoušku oblečení máme až ve tři. Vylezu z postele, obleču si fialové legíny a fialové průsvitné košilové tílko. V koupelně vykonám raní hygienu a sejdu do kuchyně. Nasnídám se a poté si dám i něco málo k obědu, jelikož jsem doma sama, protože Niall musel jet někam s kluakama a jel už včera ráno, ale měl by se vrátit kolem druhé. Když se naobědvám vyběhnu do pokoje, abych ze sebe udělala člověka. Na obličej nanesu pouze make-up, trošku řasenky a lesk na rty, než slyším zabouchnutí dveří značíčí, že Niall přijel. Přivítáme se, on se rychle skočí po cestě osprchovat a poté jedeme. 

,,Tak pojd Jess." řekne Nicole a já jí tedy následuji do šatny. 

,,Tak začneme." usměje se a jako první mí podá krásné bílé minišaty bez ramínek s motivem modrých a růžových květin. 

,,Páni super, tobě všechno sedí tak perfektně." usměje se nadšeně když kontroluje poslední kusy co na sobě mám a to konkrétně roztrhané džíny, černé tílko a bílo červený cardigan. 

,,Super, tak se můžeš převlíct." usměje se na mě a já se tedy po té hodině převleču zpět do mého oblečení. Ale musím uznat že se mi opravdu líbí look mojí postavy, protože je dost podobný tomu mému. Hlavně v tom, že je hodně všestraný a rozrostlý. Od holčičích sukní a šatů, přes sportovní legíny a tílka až k roztrhaným džínům a koženým bundám. Přesně jako já. 

,,Tak vy můžete jít a uvidíme se zítra v sedm na párty." usměje se Anhony na mě a Nialla, když už jsme hotoví a my s rozloučením odejdeme. Těším se až začneme nahrávat.

Takový prostě normální díl. Nic zajímavého, ale snad se líbil. Prosím o voltes a komentíky Niki <3 

Holky včerejší koncert byl fakt boží.

Q: Byly jste někdy na nějakých koncertech ? 

A: Včerejší byl můj první a určitě plánuji jít na další :D 

Love from Movie (N.H.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat