//16//

1.6K 95 29
                                    

Dnes ráno mě vzbudí budík v osm. Dnešek bude náročný jelikož je na programu několik focení a rozhovorů. Jestli si to pamatuji dobře tak by jsme nejdřív měli mít focení jakožto postavy na propagaci, plakáty a tak. Pak bych měla mít já focení do časopisu, který o mě bude dělat reportáž a nakonec focení a rozhovor do dalšího časopisu spolu s Niallem. Takže myslím, že večer padnu naprosto unavená do postele. Jsem trochu nervozní jelikož to bude poprvý kdy mě bude někdo takhle fotit a taky to bude poprvé kdy budu dávat nějaký rozhovor. Takže vlastně taková premiéra. Snad to dopadne dobře. Vylezu z postele, hodím na sebe černé džíny, bílé tílko a černou mikču, v koupelně vykonám hygienu, vlasy si stáhnu do culíku a vydám se na snídani, po které se hned rozjedeme do studia. 

,,Tak šup dáme se do příprav na první focení." usměje se Nicol hned jakmile příjdu a začne mi podávat oblečení, které si rychle obleču. Konkrétně to jsou samozřejmě úzké džíny, do kterých zastrčím bílé tričko a přes to černý cardigan s bílými rukávy. Poté se posadím do maskérské židle a Isabelle, naše maskérka, se na mě jde vyřádit. Upraví mi obočí, udělá perfektní podklad, řasy přejede řasenkou a rty tmavě růžovou rtěnkou. Nakonec mi vlasy stáhne do volného copu na stranu a je hotovo. 

,,Děkuju." usměju se na ní a vyfotím se v zrcadle jak tady sedím. Nakonec fotku rychle přidám na sociální sítě a jdu se fotit. Když se seznámíme s fotografem sdělí nám jak to asi bude probíhat. Nejprve nás vyfotí jednotlivě, jako ty hlavnější postavy, poté v párech, ve skupinkách a nakonec dohromady. 

,,Jess pojd první." pousměje se na mě a já se tedy lehce nejistě rozejdu k plátnu před objektiv, kde na mě svítí světla. 

,,Já ti ze začátku poradím, aby jsi se do toho dostala jo ?" zeptá se a já s vděčným výrazem přikývnu. Začne mě tedy navigovat jak se mám postavit. Nakonec skončím s překříženýma nohama a jednou rukou pod bradou lehce se usmívajíc. No a pak už to jde samo. Poté se fotí ostatní, pak já s Niallem, pak se Erikou která hraje vy filmu mojí nejlepší kamarádku a tak dále ještě dvě hodiny než je vše vyfoceno a já se letím převléct na další focení. 

,,Myslela jsem, že by jsi mohla mít třeba tohle. Co na to říkáš ? Jestli ne tak vybereme něco jinýho." ukáže mi Nicole černé legíny, červenou tartanovou košili a bílé tričko s černým nápisem přes celý předek. 

,,Ne to určitě bude super, děkuju" usměju se a začnu se převlékat. Natáhnu legíny, zastrčím do nich tričko a košili zavážu kolem pasu. Poté si opět sednu v maskérně do židle a čekám na novou úpravu. Isabelle mi líčení pouze poupraví a rty mi opět přejede tmavě růžovou rtěnkou. Nakonec mi ještě vlasy vyžehlí a poté už zase letím před objektiv, ale tentokrát před jinýho fotografa. Postavím se s rozkročenýma nohama a váhu přenesu na jednu stranu přičemž ruce nechám volně podél těla, široce se usměju a hlavu natočím lehce na stranu. No a tak začíná dnes již druhé focení, teda alespon pro mě. Když usoudí asi po patnácti minutách, že má dost fotek vydám se stranou na rozhovor. 

,,Ehm ahoj já jsem Chantal." natáhne ke mě ruku ona novinářka. 

,,Ahoj já jsem Jess." příjmu ruku a usadím se na židli naproti ní. 

,,Tak začneme. Jsi v tomhle světě nová, jak si to užíváš ? A změnilo se už ted něco i přes to, že film ještě není venku ?" 

,,No zatím si to užívám, protože možnost hrát ve filmu je samozřejmě něco úžasného a baví mě to. A změnilo se toho už ted docela dost. Krom toho, že ted po dobu natáčení žiji v Americe, jsem také potkala nové úžasné lidi, a na mých sociálních sítích docela slušně nabil počet folowerů." zasměju se. 

,,Říkáš, že po dobu natáčení žiješ zde a co až se film dotočí ?" zeptá se a opět nakloní diktafon ke mně. 

,,Nevím, ale nejspíše se vrátím zpět do mého rodného města Londýna. Amerika je krásná a já se sem vždy toužila podívat a nebránila bych se tomu bydlet zde na stálo, ale kdo ví jestli zde budu mít nějaké nabídky na práci." 

,,A jak jsi se dostala k herectví ?" 

,,Už od malička jsem milovala tanec a hudbu a později se k tomu přidalo i herectví a já se rozhodla přihlásit na Londýnskou konzervatoř. No a ono to vyšlo." 

,,Takže ty i zpíváš a tančíš. A kde spíše vidíš svou budoucnost ?" 

,,Popravdě nevím. Určitě bych se později chtěla věnovat především hudbě, ale i přes to zůstat co nejvíce to půjde u herectví. Ale nemám jistotu, že se budu moci věnovat vůbec něčemu z toho, takže uvidímě, protože ty nejlepší věci jsou většinou nečekané. Například by mě rozhodně nenapadlo, že hnedka moje první role po škole bude ve filmu, počítala jsem spíše z divadlem, protože vím jak je těžké se dostat na plátna, takže uvidím." 

,,A ted přejdeme k jinému tématu. Co ty a láska ? Jak to s tebou je. Jsi single ? Nebo je snad pravda co se šušká o tobě a Niallovi ?" 


Ahojky tak nový díleček je na světě. Snad se alespon trošku líbil. Prosím o voltes a komentíky Niki <3

Top 110 holky jupííí  106 místo je naše jste nejlepší :*****

Q: Kdyby jste si měly vybrat jedno z těchto povolání, nehledě na to jak vypadáte nebo co umíte a co ne. Co by to bylo ? Herečka, Modelka, Zpěvačka, Tanečnice. Ps: Pardon, al enic jiného mě nenapadlo :D 

A: Já asi zpěvačka, protože mi to prostě příjde úžasný :D

Love from Movie (N.H.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat