KAPITOLA 19

2.7K 147 15
                                    



Draco

Po stretnutí s Hermionou som sa vrátil na Manor. Síce sa tu nenachádza ani jeden smrťožrút, ani ON, ale  stále je toto miesto poznačené udalosťami z vojny. Rodičia sedeli v spoločenskej miestnosti. Prešiel som okolo nich bez pozdravu. Hneď ako sme sa vrátili po vojne začal sa ďalší zbytočný boj. Môj otec a jeho názor na Hermionu. Zo začiatku nechápal ako je to možné. Keď videl aká je pravda, začal robiť príšerné scény o tom ako ma vydedí, že nie som jeho syn a podobne. Do toho sa zapojila matka. Skončilo sa to spoločnou hádkou, od ktorej sa im vyhýbam. Vedel som že otec nikdy nepochopí môj vzťah s Hermionou. Je mi to jedno. Chcel som odísť z domu do čoho zasiahla matka. Vedel som že môj vzťah neschvaľuje tiež, ale nerobila scény ako otec. Krv, čistá a nečistá. Keď sa na tým teraz zamyslím, príde mi to smiešne. Čo je po tom či ma niekto čistú alebo nečistú krv? Aký je vlastne medzi tým rozdiel? Veď je to smiešne. Celé roky som žil v hlúpej ilúzií. Ale to skončilo. A otec musí prijať to čo chcem ja.

Hermiona

Prešlo niekoľko týždňov. Všetci sme sa postupne dostávali do normálu. Bol to príjemný pocit vedieť, že už nám nehrozí nebezpečenstvo. Harry a Ron sa pridali k aurorom a zatýkali zvyšných smrťožrútov. Čo sa týka Draca a jeho rodiny, boli zbavení viny . Draco sa predsa pridal k nám. Boli ľudia ktorí ho stále nenávideli, za to čo bolo v šiestom ročníku.

Čo sa týka mňa a Draca. Vedela som, že mi klame ohľadom rodičov. Nehnevala som sa. Vedela som že mi nechce ublížiť. Nikdy ma neprijmú, ani náš vzťah. On sa nevzdá a ja tiež nie.

Nesúhlasím však s tým, aby opustil svoju rodinu. Keď už sme pri rodine. Musím nájsť tu svoju.



O niekoľko hodín.



„Pôjdem s tebou." Navrhol mi Draco

„Ďakujem, to je od teba milé ale zvládneš cestovať muklovskými dopravnými prostriedkami?" zaškerila som sa keď som videla Dracov otrávený výraz.

„A musíme ísť nimi?"

„No, môžeš ma presvedčiť aby sme nimi nešli." Šibalsky som na neho žmurkla očami. Hneď pochopil aké presviedčanie mám na mysli. Pomaly podišiel ku mne a začal mi masírovať plecia. Odhrnul mi vlasy a začal mi bozkávať krk. Túžobne som povzdychla. Tak to sa budem musieť nechávať častejšie presviedčať.

Počula som zdola zakričať Pani Weasleyovú že je večera. Draco sa odo mňa odtiahol, chytil ma za ruku a spoločne sme kráčali dole. Aj keď to bolo neuveriteľné,  postupne začínali všetci Draca akceptovať. Zo začiatku tu nechcel chodiť. Jedného dňa ho Molly pozvala na večeru. Samozrejme, až po mojom prosíkaní ostal. V ten večer sa všetkým ospravedlnil za svoje správanie. Odvtedy sa vzťahy zlepšili, ale nie k Ronovi. Stále je medzi nimi cítiť napätie.


Hermiona

Akurát som dopíjala kávu, keď prišiel Draco. Spoločne ideme do Austrálie hľadať mojich rodičov, aby som im mohla vrátiť spomienky. Nakoniec som pristúpila na to aby sme sa preniesli. Určite by som nezvládla počúvať jeho frflanie celú cestu lietadlom. Bežala som otvoriť Dracovi dvere. Mal nazlostený výraz.

„Stalo sa niečo?" opýtala som sa.

„Nič. Ale skončil som s otcom už definitívne." Prehovoril odhodlane a s hnevom.

HP Alternative DramioneΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα