#SaveWattpad

661 39 8
                                    

Well θα έπρεπε να κανω επανάληψη μαθηματικά αφου γραφω αύριο αλλα είμαι εδωω.
Λοιπόν με έμπλεξε με αυτη την κίνηση?  Challenge?  Δεν ξέρω πως να το πω η dismayings και πρέπει να το κανωωω.

Αρχικά θα λεω βλακείες αλλα λυπηθείτε με.

Το 2013 εκανα τον πρωτο μου λογαριασμό στο wattpad για να διαβάζω ιστορίες με τον Harry και ας μην σχολιάσουμε το όνομα μου τοτε.
Το 2014 όμως αποφάσισα να παρατήσω εκείνο το προφίλ και να φτιάξω αυτό εδω που με βλέπετε.

Εφτιαξα το wattpad όπως είπα για να διαβάζω ιστορίες με τους One Direction (ναι δεν μου αρέσουν καθόλου)  και πάντα σκεφτόμουν να κανω κι εγω μια ιστορία. Καθώς λοιπόν εκανα μια χορογραφία για το τραγούδι Human μου ηρθε στο μυαλο η πρώτη μου ιστορία που ειχε φυσικά το όνομα του τραγουδιού.

Επειδή θα πω πολλα και θα βαρεθείτε για εμενα το wattpad είναι ενας τρόπος να δείξω στον κόσμο τι σκεφτομαι, να τους κανω να ξεχαστούν διαβάζοντας τις δικές μου ιστορίες αλλα να διαβάσω κι εγω ιστορίες αλλων.

Τώρα θα σας πω κάποιες αναμνήσεις περιστατικά.

Αρχικά θέλω να πω οτι ενας λόγος που γνώρισα εναν απο τους καλύτερους ανθρώπους που εχω βρει ήταν το wattpad. Μπορεί να μιλήσαμε πρωτη φορα απο το Facebook αλλα η ιστορία της ήταν αυτή που με έκανε να θελω να τη γνωρίσω και φυσικά μιλαω για τη συγγραφέα μου (Κιτσα)  harrysdimpleslover με το απίστευτο ταλέντο της και τον ξεχωριστό της χαρακτήρα.
Ειχα τη τιμη να τη γνωρίσω λοιπόν και να τη δω από κοντά.

Επειτα μιλουσα για αρκετό καιρο και δυστυχώς έχουμε χαθει με τη @-aalexia Είναι μια υπέροχη κοπέλα με ταλέντο και φυσικά ελπίζω να μιλήσουμε ξανα.

Στη συνέχεια σειρα έχει η dismayings την οποία τη γνώρισα σχετικά πρόσφατα όμως είναι απλα ξεχωριστή. Εχεί το δικό της στυλ και αυτό είναι που λατρεύω, είναι αληθινή και φυσικά πανέμορφη (ξέρω τι θα σχολιάσεις)
Ελπίζω να αντέξει μαζι μου για πολύ καιρό.

Μετα εχω την dimiitra η οποία με σκοτώνει με τις ιστορίες της. Δεν μιλάμε συχνά αλλα ξέρει οτι την συμπαθώ πααρα πολυ και με εκνευρίζει που σε καθε ιστορία σκοτώνει τους πάντες.
Επίσης μπορεί να μένουμε στην ίδια πόλη (βασικα  σπουδάζεις ιατρική) αλλα δεν την εχω δει ποτέ.

Τελευταία αλλα απο τις καλύτερες η heswriter που ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Ξέρει οτι την αγαπώ παρόλο που κάνει αιώνες να γράψει.
Βασικα πέρισυ το καλοκαίρι της ειχα πει αν θα τελειώσει η ιστορία πριν αρχίσει αυτή η χρονιά γιατι θα διαβάζω για τις πανελλήνιες και ειχε πει εννοείται αυτό.
ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΔΙΝΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ 4 ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
But είναι η καλύτερη.

Τώρα εχω πολλες αναμνήσεις απο το wattpad όπως οταν διαβασα την πρώτη ιστορία με άσχημο τέλος και έκλαιγα για μέρες ή καθε φορα που το τέλος ήταν αυτό που ήθελα και εκανα πάρτι.

Να σημειώσω οτι το όνομα μου πριν το Nassia_ ήταν NasiaHarry (δεν θέλω σχόλια)  οπότε ήταν η αφορμή για την harrysdimpleslover να βγαλει το hnasiatouharry για ψευδώνυμο.

Γενικά το wattpad είναι ενας τρόπος να ξεχαστώ και να εκφράσω αυτα που νιώθω ή να ταυτιστώ με ήρωες.

Φυσικά και δεν θα αφησω άμεσα το wattpad γιατί εχω αλλες 10239282 ιδεες για. Ιστορίες που εύχομαι να βρω χρόνο να τις γράψω.

Αυτοί οι οποίοι αναφέρθηκαν πρέπει να κάνουν το ιδιο.

Σχολιαστε μου ο, τι θέλετε.

AgainΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα