Θα είμαστε μαζί

1.5K 206 59
                                    


*Παρακαλώ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ και ΨΗΦΙΣΤΕ είναι σημαντικό ♥

Περπατάμε προς τις αναχωρίσεις και κοιτάζω γύρω μου,άραγε θα έρθω ξανά πίσω στην πατρίδα μου;Αν δεν είμαι με αυτόν δεν χρειάζεται να έρθω.Μήπως αυτοί που μας κυνήγησαν μας ψάχνουν ακόμη;Αν έρθουν εδώ και τα χαλάσουν όλα;

''Harry αυτοί οι άνθρωποι που μας κυνηγούσαν μπορεί να έρθουν εδώ;''Ρωτάω γεμάτη αγωνία,δεν θέλω να τα περάσω ξανά όλα αυτά.

''Δεν θα έρθουν Violet,είμαστε ασφαλείς για λίγες ώρες ώστε να φύγουμε απο εδώ''

''΄Στις άλλες χώρες μπορούν να μας βρούνε;''

''Φυσικά μικρή μου,είναι παντού μην φοβάσαι όμως τίποτα δεν θα καταφέρουν όσο είμαι εγώ εδώ''

''Αν όμως φύγεις;''Ρωτάω διαστακτικά

''Δεν θα φύγω Violet,δείξε μου την εμπιστοσύνη σου''

Κουνάω καταφατικά το κεφάλι μου και τον ακούω να λέει σχεδόν άηχα τη λέξη ''ακόμα''

Το μυαλό μου αρχίζει ξανά τον χορό και ο φόβος τις εεγκατάλειψης του με κάνει να ανατριχιάζω.Έμαθα να ζώ χωρίς αυτόν αλλά οταν γύρισε κατάφερε να κααστέψει το τείχος που είχα δημιουργήσει.

Είχα κλείσει τα συναισθήματα μου σε ένα κουτί και είχα απαγορέψει στον εαυτό μου να νιώθει,όπως μου είχε πεί αυτός.Όμως όταν γύρισε πίσω έβαλε φωτιά στο κουτί και τα συναισθήματα βγήκαν μαζί με τους καπνούς στην επιφάνεια.

Καίγομαι απο τα συναισθήματα μου αλλά δεν μπορώ να σταματήσω την κόλαση αυτή.

''Τα εισιτήρια και τις ταυτότητες σας παρακαλώ''Κοιτάζω τον Harry που δείνει τα χαρτιά και κουνάω το σώμα μου περιμένοντας να φύγουμε απο εδώ.Η κοπέλα με κοιτάζει και ύστερα στρέφει το βλέμμα της σ'αυτόν.Τα μάτια τις γδύνουν το σώμα του κι εγώ γίνομαι θυρίο έτοιμο να τη κατασπαράξει,είναι δικός μου.

''Δεν είναι δικός σου,θα σε αφήσει μόνη μόλις τελειώσουν όλα αυτά''Η φωνή μου υπενθυμίζει και ξεφυσάω,έχω άλλο πρόβλημα τώρα.

''Μπορούμε να φύγουμε ή θα κάθεσαι να τον κοιτάς για πολύ ώρα;Σαν πεινασμένη γάτα κάνεις''Πετάω νευριασμένα και οι δύο γυρνάνε και με κοιτάνε.

Ένα γέλιο ξεφεύγει απο τα χείλη του και η καρδιά μου χάνει έναν χτύπο,μαλάκα εσύ φταίς για όλα.Εσύ με έφτασες εδώ και με αφήνεις να πεθαίνω απο τη ζήλεια.Η κοπέλα με κοιτάζει με σοκαρισμένο βλέμμα και της χαμογελάω ειρωνικά,συγγνώμη μικρή αλλά δεν είναι ώρα για να βρείς αγόρι.

AgainΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα