Μίσος

1K 157 167
                                    

◘Για το επομενο 70+ ψηφους και 60+ σχολια,ελατε να ανεβασουμε κι αλλο θεση την ιστορια,αυτο ειναι ακομα ενα απο τα αγαπημενα μου κεφαλαια♥


''Πιάσε το τηλέφωνο απο τη θήκη και πάρε το πρώτο νούμερο που θα βρείς''Λέει και συνεχίζει να οδηγεί και να αυξάνει ταχύτητα.

Πιάνω το κινητό με τρεμάμενα χέρια και καλώ το πρώτο νούμερο που βρίσκεται στη λίστα.Μετά απο κάποια χτυπήματα και δευτερόλεπτα αγωνίας ακούγεται μια φωνή απο την άλλη γραμμή.

''Άργησες να πάρεις φίλε,πήγαινε στο πιο κοντινό αεροδρόμιο και θα βρίσκεται εκεί,καλή τύχη'' Η άλλη φωνή λέει γρήγορα και το τηλέφωνο κλείνει αμέσως.

Κάθε φορά που είμαι μαζί του και προσπαθούμε να σωθούμε απο τη κόλαση που εμείς δημιουργήσαμε νιώθω πιο δυνατή και ζωντανή απο κάθε άλλη φορά.Είναι το πιο όμορφο συναίσθημα να κυνηγάς αυτό που είχες δεδομένο.Και η ζωή είναι δεδομένη για όλους αρκεί να νιώσεις οτι τη χάνεις,τότε καταλαβαίνεις την αξία της.

''Harry που θα πάμε τώρα;''Προσπαθώ να σπάσω την ησυχία για να σταματήσω τις σκέψεις μου που γυρίζουν στο δωμάτιο.Φοβάμαι για τη νέα μας αποστολή,πότε θα τελειώσει αυτό;

''Αυτή τη φορά δεν χρειάζεται να ξέρεις τον προορισμό,καλύτερα να μη γνωρίζεις πολλά γιατί τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και τώρα σταμάτα γιατί πρέπει να βιαστούμε'' Λέει θυμωμένα και γυρίζω τα μάτια μου.

Ηλίθιε.

[...]

Με τραβάει απο το χέρι και με οδηγεί σε έναν έρημο δρόμο δίπλα απο το αεροδρόμιο.Ανεβαίνουμε γρήγορα σε μια οροφή και με αφήνει στη μέση καθώς αυτός κάνει βήματα προς τα πίσω.

''Που πάς;''Του φωνάζω και μόλις κάνω να τον πλησιάσω μου κάνει νόημα να μείνω ακίνητη.

''Μωρό μου μη κουνηθείς και όλα θα είναι καλά''Λέει και συνεχίζει να απομακρύνεται απο εμένα.

''Θα με αφήσεις εδω; Πότε θα φύγουμε;Φωνάζω και προσπαθώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου για να μη κλάψει.

Η φιγούρα του χάνεται και το μόνο που επικρατεί είναι το σκοτάδι.Γυρίζω το σώμα μου για να δώ τι βρίσκεται γύρω μου αλλά είμαι μόνη μου.Με άφησε εδώ χωρίς εξήγηση και έφυγε.

''Εδώ είναι,όπως το είχαμε κανονίσει''Λέει μια φωνή απο πίσω μου και βήματα πλησιάζουν προς το μέρος μου.Γυρίζω τρομαγμένη το κεφάλι μου και άγνωστοι έρχονται προς τα πάνω μου.

AgainΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα