Είσαι στη ζωή μου

1.3K 177 54
                                    


Τον βλέπω να μπαίνει ξανά στο δωμάτιο και η μυρωδιά απο το τσιγάρο με κάνει να βήξω.Προχωράει πάνω κάτω και περιμένω το ξέσπασμα του,που δέν αργεί.Μέσα σε λίγα δεύτερα το δωμάτιο καταστρέφεται.Γυαλιά υπάρχουν παντού,έπιπλα γεμάτα γρατσουνιές και σπασμένα,τα πάντα είναι κατεστραμμένα κι εγώ κάθομαι σε μια γωνία μόνη και περιμένω πότε θα τελειώσει αυτό.

Θυμάμαι απο παλία τη συνήθεια του αυτή,να καταστρέφει τα πάντα.Την πρώτη φορά φοβήθηκα τόσο πολύ,κρύφτηκα κάτω απο το τραπέζι όμως τίποτα δεν σταματούσε την οργή του,ήθελα να φύγω αλλά οταν το προσπάθησα κατάλαβα το λάθος μου.

Μπορεί να έχω ερωτευτεί το λάθος άτομο αλλά μαζί του είμαι ο σωστός εαυτός μου.

''Σταμάτα να τα καταστρέφεις,δεν είναι δικά σου''Του λέω δυνατά και με μερικά δάκρυα να πέφτουν στο πρόσωπο μου.

''Δεν με νοιάζει τίποτα Violet,ακούς; Τίποτα''

''Το ξέρω οτι δεν σε νοιάζει τίποτα το είπες πρίν,δεν σε νοιάζω καν εγώ''Κλαίω δυνατά και του φωνάζω.

''Δεν είναι η ώρα να αρχίσεις αυτό που θές,δεν σε παίρνει να μιλάς''

''Τώρα είναι η ώρα,δεν αντέχω να ξέρω οτι είμαι ένα τίποτα μέσα στη ζωή σου,βαρέθηκα να πονάω''

''Είσαι στη ζωή μου,διάλεξα να σε έχω εκεί ενώ μπορούσα να σε διώξω πίστεψε το αυτό και σταμάτα''

''Δεν σταματάω,βαρέθηκα να πληγώνομαι με τις πράξεις σου''

''Δεν σε πληγώνω εγώ,όλοι το κάνουν εγώ είμαι αυτός που σε σώζει'' Φωνάζει και φεύγει απο το δωμάτιο,η πόρτα ακούγεται δυνατά κι εγώ πέφτω κάτω και κλαίω.

Όλοι με πληγώνουν και το ξέρω αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί,είμαστε όλοι άνθρωποι θα έπρεπε να υπάρχει σεβασμός έτσι;

Δεν θα έπρεπε να παίρνεις τη ζωή κάποιου όποτε θες,δεν θα έπρεπε να πληγώνεις τον άλλον για να νιώσεις εσύ καύτερα.

Κι όμως ο κόσμος έτσι προχωράει.Κάθε μέρα το μίσος και ο θυμός για τον άλλον μεγαλώνουν,τα πάντα χάνονται και επικρατεί η κόλαση,έχουμε τα πάντα κι όμως είμαστε τόσο αχαριστοι και τα διαλύουμε όλα.

Δεν μπορώ να ζήσω σε έναν κόσμο που πεθαίνει.

Είναι τρείς το ξημέρωμα κι εγώ είμαι στο σαλόνι και περιμένω να έρθει.Δεν θέλω να κοιμηθώ μαζί του κι έτσι θα περάσω τα βράδια μου στον καναπέ,δεν αντέχω να βρίσκομαι δίπλα του και να ξέρω οτι υπάρχει ένα τείχος ανάμεσα μας.

Η πόρτα ακούγεται και βήματα κάνουν το πάτωμα να τρίξει,όμως δεν είναι ενός ατόμου.Σηκώνω το κεφάλι μου τρομαγμένη κρυφά και αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου.

Είναι αυτός μεθυσμένος με μία άλλη να τον φιλάει.

Εκείνη τη στιγμή νιώθω τη καρδιά μου να διαλύεται ξανά.

Προχωράνε προς το κρεβάτι και αυτός ανεβαίνει πάνω της.Είναι τόσο άσχημο να βλέπεις αυτόν που αγαπάς να ακουμπάει μια άλλη,να τη φιλάει ενώ εσύ τον περίμενες για χρόνια.Δεν θέλω να δώ τι θα γίνει στη συνέχεια αφού ακούω τους αναστεναγμούς της καθώς τη φιλάει στον λαιμό,βάζω αθόρυβα τα παπούτσια μου και βγαίνω γρήγορα απο το δωμάτιο όμως πριν κλείσω την πόρτα του φωνάζω κάτι.

Ήλιθιε.

Βγαίνω απο το κτήριο πολύ γρήγορα και δεν καταλαβαίνω καν που πηγαίνω θέλω μόνο να είμαι μακριά του.

Η αγάπη πληγώνει και τίποτα δε μπορεί να το σταματήσει.

Μετά απο μια ώρα που περιπλανιέμαι στην πόλη και σκουπίζω ξανά και ξανά τα δάκρυα μου πηγαίνω σε ένα ξενοδοχείο,είναι μικρό και τίποτα πολυτελές αλλά χρειάζομαι ένα δωμάτιο για να μείνω.Δεν πρόκειται να πάω πίσω σε εκείνο το διαμέρισμα και να τον δώ με μια άλλη.

Μπαίνω στο ξενοδοχείο και αφού ζητήσω ενα δωμάτιο ανεβαίνω στον όροφο μου.Οι πληγές πραγματικά με πονάνε αλλά ο πόνος που νιώθω μέσα μου είναι χειρότερος.

Μόλις μπώ μέσα αφήνω μια ανάσα να βγεί και κάθομαι στο μονό κρεβάτι.Βγάζω τα ρούχα μου και μένω μόνο με τα εσώρουχα άλλωστε είμαι μόνη μου.Αναρωτιέμαι αν κατάλαβε οτι λείπω ή αν θα με ψάξει.

Μα τι σκέφτομαι δεν θα κατάλαβε καν οτι λείπω,θα είναι εκεί μ'αυτή και δεν θέλω να σκέφτομαι καν οτι τον αγκίζει και την αγκίζει.

Χτυπάω τα μαξιλάρια,πετάω τα πράγματα απο το κρεβάτι και κλαίω γιατί η αγάπη πονάει.


Γεια σας πατατακια με ριγανη :(

*Σημαντικό διαβάστε*

Θέλω απλά να σας πώ να ΨΗΦΙΖΕΤΕ και να αφήνετε ένα ΣΧΟΛΙΟ γιατί είναι άσχημο για εμένα να αφιερώνω χρόνο να γραφω κεφάλαια ενώ δεν έχω χρόνο ουτε για φαγητό κι εσείς να με αγνοείται.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ να ΨΗΦΙΖΕΤΕ και να ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ αλλιώς πολύ λυπάμαι που θα το πώ αλλά η ιστορία θα σταματήσει.
Λατρεύω να γράφω την ιστορία αλλά αν δεν εκτιμάτε έστω και λίγο αυτο που προσπαθώ να κάνω σε μια δύσκολη χρονιά δεν μπορώ να συνεχίσω.
Σας ααπώ και ελπίζω να το κάνετε.


Τι μου κανετε?Πειτε μου

◘ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΛΩ 75+ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ 50+ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.


Η ιστορια ηταν στις θεσεις 6,11,12,14 και δεν το πιστευω ας παμε στη 3η θεση

Φιλακια,η Νασια που θα παει τωρα να αγορασει κι αλλα καλλυντικα

AgainΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα