Μη με κοιτάτε

1.2K 200 92
                                    

Πριν διαβάσετε ψηφίστε την ιστορία και αφήστε ένα σχόλιο,είναι σημαντικό

Τρέχω ανάμεσα στα δέντρα χωρίς να ξέρω που βρίσκομαι.Τον εμπιστεύτηκα για ακόμη μια φορά,έπεσα στα δίχτυα του.Ό,τι και να μου πεί τον υπακούω σαν να με μάγεψε με την γαλήνια φωνή του,με τα πράσινα γεμάτα ζωή μάτια του.

''Να θυμάσαι οτι πρέπει να πετύχεις ακόμη κι αν θυσιάσεις κάτι''

''Εσύ έχεις θυσιάσει κάτι;''Τον ρωτάω και γελάει.

''Έχω θυσιάσει τη ζωή μου Violet,έχω θυσιάσει τα πάντα''

''Γιατί να χάσεις τα πάντα και να μείνεις με το τίποτα;''

''Όταν είσαι κενός δεν φοβάσαι την απώλεια''

''Δεν μπορώ να μείνω άδεια,δεν θα μπορέσω να ζήσω έτσι''

''Violet φεύγω να ετοιμάσω τα τελευταία κομμάτια του σχεδίου,ετοιμάσου.''

Η αγάπη μου γι αυτόν με καταστρέφει όμως δεν αντέχω να ζήσω μακριά του.Είναι η ευκαιρία μου να ξεφύγω και να γυρίσω εκεί που ήμουν,δεν ανήκω όμως εκεί.Αν φύγω μακριά του υπογράφω τον θανατό μου.Προτιμώ να πεθαίνω κάθε λεπτό δίπλα του παρά να ζήσω μια ζωή χωρίς αυτόν.

Δεν περίμενα οτι θα έφτανα εδώ,να ζώ μόνο γι'αυτόν.Ο φόβος τρώει τη καρδιά μου,μήπως πάθει κάτι.Ξέρω οτι μπορεί να πεθάνω εγώ αλλά δεν με πειράζει αν ζήσει αυτός.Δεν θα μπορέσω να αντέξω μια ζωή όπου θα ξέρω οτι είναι νεκρός.Πονούσα κάθε βράδυ πιστεύοντας οτι δεν ζεί και τώρα που είναι εδώ δεν θα τον χάσω.

Θα τα καταφέρω.

Σταματάω και ακουμπάω στον κορμό ενός δέντρου καθώς προσπαθώ να πάρω αναπνοή.Κάθομαι κάτω στο χώμα και κοιτάω τον ουρανό.Τα σύννεφα είναι έτοιμα να ρίξουν τις πρώτες σταγόνες της βροχής ενώ ο ήλιος χάνεται απο τον ουρανό.Ξεφυσάω και σηκώνομαι πάλι στα πόδια μου.

Η αναπνοή μου μετά απο εκείνη τη μέρα της φωτιάς δεν έχει επανέλθει ακόμη κι αυτό με δυσκολεύει περισσότερο απ'όλα.Όταν όμως είναι δίπλα μου ξεχνάω τον πόνο που νιώθω στο στήθος μου.

Όταν τον βλέπω ξεχνάω τα πάντα και χάνομαι στα μάτια του.

Ακούω βήματα απο πίσω μου και κοιτάζω στιγμιαία.Ένας άντρας με ακολουθεί και έρχεται με ορμή σε εμένα.Τσιρίζω και τρέχω μέσα στο δάσος προσπαθώντας να θυμάμαι τα λόγια του Harry.

Ξέρω οτι η απώλεια μου δεν θα τον επηρεάσει,θα συνεχίσει τη ζωή που έχει.Μία ζωή γεμάτη δράση και αγωνία,μια ζωή δίχως συναισθήματα.Ελπίζω κάποια μέρα να καταφέρει να βρεί αυτό που έψαχνε τόσο καιρό ακόμη κι αν εγώ δεν είμαι εδώ.

AgainΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα