"Final Bölümü 41 - Mutlu Son."

653 52 66
                                    



Gelenekler dediğimde ellerini beline koyup bana doğru geldi. Kollarımı göğsümde birleştirmiş onun hareketlerini izliyordum.

"Gelenekler?"

"Evet. Gelenekler."

"Peki. Ne bu gelenekler? Söyle de bileyim."

"Bak şimdi. Damat gelinini kucağında odasına taşır."

"Kucak istiyorum sen desene şuna."

Gülmeye başladığında yüzüm asılmıştı. Dalga geçtiğimi filan zannediyordu.

"Salman!"

Ayağımı yere vurduğumda gözlerini ovuşturup ciddileşmeye çalıştı.

"Naz."

"Gelenekler. Yoksa gidip ailemle kalırım."

"Bir de tehdit!"

Kaşlarını çattığında, gayet sakin bir halde başımı salladım. Arkamı dönüp yürüyecekken kolumdan tutup kucağına aldı. İkimizde otelin holündeydik. Etrafa bakıp kollarımı boynuna doladım. Alnını alnıma yasladığında yavaşça odaya girip ayağıyla kapıyı kapattı. Tüm dünya benim olmuştu. Sonunda her şey mutlulukla son bulmuştu...

*

Sabah olduğunda yatakta gerinip yanımda yatan adama baktım. Kolunu üzerime atmış hala derin derin uyuyordu. Hala inanamıyordum. Ben Salman Khan ile evliydim. Evliydim!

İster istemez kıkırdamaya başladığımda ellerimle ağzımı kapattım. Onu uyandırmak istemiyordum ama aynı zamanda da içim içime sığmıyordu. Yüzümdeki 32 diş gülümsememle beraber elimi Salman'ın saçlarında dolaştırdım. Elimi geri çekip tavanı izlemeye başladım.

'Allah'ım bu bir rüyaysa beni uyandırma.', diye dua ederken Salman esneyip gerindi.

"Günaydın."

Sesi boğuk bir şekilde kulaklarıma dolarken Salman'a baktım.

"Günaydın."

"Bu ne mutluluk?"

Hala sırıtıyordum ve kendime engel olamıyordum.

"Sen mutlu değil misin?"

"Tabi ki de mutluyum."

Başını omzuma yaslayıp kayarak boynuma alnını yasladı. Kalp atışlarım hızlanırken yanaklarım sırıtmaktan ağrımaya başlamıştı. Buyurun, yine kendime engel olamıyordum.

Salman yeniden uykuya daldığında zorla da olsa yataktan ayrılıp hızlıca bir duş aldım. Kot şortumu giyip üzerine askılı badimi giyip saçlarımı hafif kurutup dağınık bir topuz yaptım. Yatakta yarı çıplak yatan kocama bakıp yeniden sırıttım.

"Salman kalk hadi."

"Mmmm. Kalktım."

Hala yatıyordu. Bu adam aynı Ben'di.

"Aşkım hadi kalk. Acıktım."

"Tamam."

Kalkıp banyoya ilerledi. Balkon kapısını açıp içeri temiz hava girmesini sağlarken odayı yeni inceliyordum. Yüzümün bir anlık alev almasından sonra etrafıma bakmaya başladım.

Giriş ile balkon kapısı karşılıklı duruyordu ve yatak içeri doğru kalıyordu. Balkon oldukça genişti ve oda her şekilde aydınlanıyordu. Bir televizyon bir mini dolap büyük bir banyoya sahipti. Oldukça ve bize uygun olan bir odaydı. Balkona çıkıp tüm Miami'nin ayaklarımın altında olmasını izledim.

Yolculuğumun Sırrı Aşk (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now