"Bölüm 11 - Ne demek bu?"

782 63 48
                                    


"Oylarınızı ve yorumlarınızı eksik etmeyin canlar. Yorum yapmaktan, kendinizi göstermekten çekinmeyin ♥ Kızımızın dinlediği Media : Party All Night"

---------------------------



Gözlerimi aralayıp odamın kırık beyaz renkteki tavanına bakarak yatağa iyice yayılıp gerindim. Bacaklarımı yataktan sıkıntıyla indirip sağ elimle saçlarımı gelişigüzel bir şekilde karıştırdım. Ayağa kalkıp perdeyi açıp güneşin ışıklarının odamın içine dolmasına izin verdim. Bugün öğleden sonra buradan ayrılacaktık ve en iyi yapılabilecek olan sanırım son kez Mumbai'yi gezmekti. Planım belliydi.

Televizyonu açıp müzik kanalı aramaya başladım. Teker teker kanalları gezerken Salman ve benim hakkımda çıkan haberleri görmemle beraber yatağıma oturup televizyona bakmaya başladım. Ne dedikleri hakkında bir fikrim yoktu çünkü Hintçe konuşuyorlardı. Öylece bakıp kafama takmamaya karar verip kanalı es geçtim. Sonunda bir müzik kanalı bulup, televizyonu son ses açıp havlumu alıp banyoya geçtim.

Üzerimdekileri çıkarıp, katlayıp bir kenarı koydum. Duşu ayarlayıp suyun altına girdim. İyice yıkanıp, havlumu sarınıp duşun altından çıktım. Buhardan dolayı bulanık duran aynayı elimle silip kendimi görebileceğim kadar temizledim. Ellerimi lavaboda yıkayıp kendime baktım. Bu arada son ses çalan müziği biliyordum ve eşlik etmeye başladım. Saçlarıma küçük havlumu sardım. Kötü düşüncelerimi zihnimden atıp iyileriyle mutlu olmaya başladım.

"Party all night... Party all night... Party all night..."

Yo Yo Honey Singh çok iyi şarkı yapıyordu bu kesindi. Mırıldanıp hafiften sallanmaya başladım. Dişlerimi fırçalayıp, içeriye döndüm. Valizimden kremlerimi çıkarıp banyoya geriye döndüm. Yüzüme kremlerimi sürerken çalan şarkıya muhteşem sesimle eşlik ediyordum. Baya da kendimi kaptırmıştım. Fön makinesini çıkarıp saçlarımı kurutup valizimden kremlerimle beraber aldığım tarağımla saçlarımı tarayıp, odama geçip valizimi şöyle bir karıştırdım.

"Ah işte canım beyaz elbisem buradasın. Seni aldığıma ne kadar mutlu oldum anlatamam. Party all night..."

Şarkı değişmiş olmasına rağmen ben hala 'party all night' diyordum. İstemsiz şekilde kendime gülmeye başladım. Yeri geldiğinde evet kendi kendime konuşup kendimi şımarttığım doğrudur. Hadi ama kim yapmaz ki?

Valizimden makyaj malzemelerimi çıkartıp kendime hafiften bir makyaj yaptım. Beyaz renkteki dantelli olan diz kapaklarımın bir iki santim üzerinde kalan uzun kollu elbisemi üzerime giyip saçlarımı elimle şöyle bir düzeltip salık bıraktım. Boynuma göğsümün altında kalan kolyemi takıp, beyaz ve dantel desenli olan spor ayakkabılarımı giydim. Etrafı dağıttığım için hızlı şekilde etrafı toparlayıp, parfümlerimi de sıkıp ojemi elime aldım. Evet, bugün tamamen süslenmek istiyordum.

*

*

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Yolculuğumun Sırrı Aşk (TAMAMLANDI)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu