Tanıtım

3K 131 100
                                    

Ben Nazlı.

Adım gibi Nazlı biriyim.

Ailemin tek ve biricik kızıyım. Tahmin edersiniz ki çok seviliyorum. Bende tabi ailemi çok seviyorum. Orta halli ailemin orta sınıf kızıyım. Ne demek bu diyeceksiniz? Anlatacağım.

28 yaşındayım ve balıketliyim. Orta sınıf olmam buradan kaynaklı. Diğer kızlar gibi zayıf vücut hatlarına sahip biri değilim. Mutlu muyum? Kesinlikle. Bu konu ile ilgili her hangi bir sorunum yoktu.

Sorun hale getirmemin sebebi O'ydu. Bu yüzden açıkçası bazen sorun hale getiriyordum. Kim getirmezdi ki? Yine de mutluydum. O, bu duruma fazla takılmamaya başlamıştı. Ama emindim ki vazgeçmemişti. Neyse bu durumu yeri gelince anlatacağım.

Kahverenginin en güzel tonunun benim gözlerim de olduğunu düşünüyordum. Oysaki yanılmıştım. Bunu da soracaksınız ama bunu da ilerleyen zamanlar da anlatacağım.

Gezmeyi seviyorum. Çoğu zaman çılgın biriyim. Çoğu zaman diyorum çünkü çoğu zaman da kendimi eve hapsedip evden çıkmayan da biriyim. Saçlarımın orta boy uzunluğu çoğu zaman beni mutlu etse de bazen de kısa kestirip kendime değişik bir hava katıyorum. Arada kaçamak şart değil mi?

Bu benim hikâyem. Benim gezmeyi sevmemin ve bir kafileyle beraber rüyaların şehri Hindistan'a gitmemin hikâyesi. Bir valizim, bir sırt çantam ve elimde ki fotoğraf makinem. Ve hiç ummadığım an da başıma gelecek olan aşkımın hikâyesi. Macera ve romantizmin hikâyesi...

Ben Nazlı ve O Bollywood'un efsanevi müzmin bekârı. İşte bu hikâye bizim hikâyemiz...

Aşkın çok büyük yaşanacağı bu hikâyeyi ben yazarken mutlu olacağım. Siz ise okurken unutamayacağınız bir hikâye haline geleceğine eminim. Şimdiden ismimize alışın. Bizim ismimiz,

# SalNaz #

(Medya : Bollywood Photoshops)


Yolculuğumun Sırrı Aşk (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now