15. vstup

120 14 5
                                    

Tak jo, dneska píšu už zase po ránu. A rozhodla jsem se vykašlat na nějaký pozdrav, protože to snad nemá ani smysl. A taky jsem kvůli tomu nervózní až moc.

Dobře, radši teda přejdu rovnou k věci. Porada se týkala toho, co budeme dělat, až turné opravdu skončí. Je to hrozná představa, ale také je to realita. Musíme si totiž vyplnit asi dva měsíce mezi tímto turné a Warped...

Takže jsme se s Emou rozhodly vrátit se na dva měsíce do malého obchůdku a Tom s Vendou se zavřou do zkušebny a budou psát album. Takže to bude vypadat asi takhle: Tom a Venda si budou válet šunky vzadu v kůlně, zatímco já a Em budeme makat v obchodě.

Dokonce můj problém s tím, kde budu spát, se vyřešil. Dohodli jsme se, že si pořídíme jeden společný dům, který bude nějak rozdělen na dvě části. V jedné části budou kytaristi, takže já a Tom, a v druhé bude baskytaristka s bubeníkem. Takže to bude trapné bydlení na druhou. Ikdyž my jsme si na sebe během toho turné už tak zvykli, že to snad trapné ani být nemůže.

Ale nebudeme předbíhat, protože zatím nikdo z nás neví, jak to společné bydlení bude vypadat. Takže se všichni těšíme a začínáme přemýšlet a vybírat, který dům si koupíme. Nebo se spíš dohadujeme, kterou obří vilu vybrat.

A na závěr ještě pár novinek z turné a života obou kapel. Christian si našel novou dívku, která vypadá, že vydrží nejdéle do dalšího turné. Jake a Jinxx se trochu pohádali, naštěstí to nedošlo do stádia, kdyby se jeden z nich chtěl nastěhovat do našeho autobusu.

Ashley, žádná změna, zatím stále prohání dámské sukně, zatímco Andy volá své milé manželce, že se již pozítří vrátí domů.

Já bych málem zapomněla zmínit! Dneska máme poslední veřejné vystoupení, zítra máme poslední společný den a na večer se vracíme domů. Vilu chceme koupit do dvou měsíců a do té doby mám stále své místo u svého miláčka. Tomášku, nezbavíš se mě, teda jenom mokud se nerozhodneš mě vyhodit na chodník a z kapely.

A tohle je poslední stránka! Víc se mi toho sem nevejde, takže uvidím, jestli nějaký další deníček vůbec budu mít. Uvidíme, jak se to vyvine.

Klea z kapely Mindless Sadness se loučí a doufám, že se vám líbily moje poznámky v deníčku z celého našeho turné. A za chvilku pojedem Vans warped, tak uvidíme, co se bude dít. Když tak to všechno dopíšu zpátečně.

Klea ♥

Leave It Like A Secret x2 [BVB ff]Where stories live. Discover now