5. vstup

126 16 1
                                    

Tak poslušně hlásím, že pomsta byla připravena k použití.

Kupodivu se mi opravdu podařilo najít dost fotek, které jsou... No ukazují Chrisovu krásu že všech stran. A mám pro něj vzkaz, jestli tohle bude někdy číst. Nenos patku! Vypadáš v tom účesu jako absolutní idiot.

Tesa byla tak laskavá, že mi pomohla s úpravou fotek do přiměřené kvality a potom jsme dali dohromady i nějaké malé komentáře, které jsou přiloženy k fotkám.

Nemůžu si stěžovat, Tesa je ve svém oboru opravdu profesionál a ví, co dělá. Možná za ní půjdu a poprosím jí, aby připravila z fotek z turné nějaké video, které by se dalo potom prodat... uvidíme. Teď se opravdu těším, na Chrisův výraz. Jenom ten moment co zjistí, že na plátně se místo znaku kapely promítá fotogalerie špatných momentů z dětství. Mohli bychom to pojmenovat třeba "Chrisova samostatná kapitola života". Zní to dobře ne?

Tomovi jsem všechno řekla a dokonce se mi povedlo mu tajné ukázat fotky, takže jenom já, Tesa a on víme, Jake fotky se objeví při vystoupení. Tak snad se pobaví nejenom personál, který jezdí s námi, ale i publikum věrných Andyho fanoušků.

Ehm, nechtěla jsem urazit zbytek kapely, ale podívejte se na jejich fanynky. To je samé "Andy tohle" případně "Andy tamto". Divím se, že minimum fanoušků teď vlastně nezná ani příjmení zbylých členů kapely. A já jsem si na začátku myslela, že jsem ztracený případ.

Přesně tohle v Mindless Sadness nechceme. Aby byl někdo frontman, jo, proč ne? Ale aby naši fanoušci chodili na koncert jenom kvůli jednomu člověku a ne hudbě... to není náš cíl. Tím zase trochu ukazuje na to, že velká část BvBArmy navštěvuje koncerty jen kvůli Biersackovi.

Asi bych už neměla do nich tolik rejt, jinak mě asi Jake s Jinxxem uškrtí. Nedivila bych se jim, ti dva přeci jenom žijí pro kapelu a snaží se pořád zlepšovat. Asi i kvůli tomu je tolik obdivuji. Schválně, kolik lidí se ozve, že to co jsem napsala není pravda. Jenom mi řekněte, jak se vlastně Jinxx doopravdy jmenuje a nehledejte to na internetu. Nebo pravé příjmení Chrise. Heh, nedáte to? Řeknu vám odpověď až příště... =P

Jo a pokud si myslíte, že tu bandu šílenců nemám ráda, tak jste na omylu. Jenom prostě koukám i na jejich publikum... Hlavně když hrajeme právě pro ně. Ehm... Možná těch pár fanoušků se chytne na naší hudbu. Spíš v to fakt pevně věřím.

Teď mě napadla jedna melodie, jdu ji zkusit nějak dotvořit, přeci jenom chceme s MS dát dohromady naší první desku.

A tak nějak jsme s rozhodla, že tomu dám pro dnešek pa pa.... Klea

Leave It Like A Secret x2 [BVB ff]Onde histórias criam vida. Descubra agora