13. vstup

74 10 0
                                    

Ahoj lidi, tady Klea...

Jo, já vím, já vím, zase jiný pozdrav, ale tenhle je celkem dobrý a k dnešku se i celkem hodí. Už zase řeším kraviny... No, každopádně

Dnešek byl výborný den. Ráno jsme po koncertě a autogramiádě byli všichni totálně bez energie. Dokonce ani Tom neprotestoval, když jsem nadhodila, že se dneska běhat rozhodně nebude. S Emou jsme nechali naší bandu spát a dali jsme se do vaření snídaně. Bylo super vařit s nejlepší kamarádkou čtyři různé chody najednou. A nejlepší na tom bylo to, že se nám nic nepřipeklo a všechno chutnalo a vypadalo tak, jak mělo.

Asi bych mohla začít dělat odstavce, že jo? Tak já se teda pokusím.

Takže snídaně vyšla na známku A+, všichni byli velice spokojení, stejně tak jako dvě hodné kuchařinky.

Dopoledne jsme se prošli městem, ve kterém jsme právě parkovali. Na procházku se k nám připojil i Chris, kterého nenapadlo nic jiného, než vzít Vendu a dát si s ním "Drum off", přičemž museli využít jenom věcí, které měli po ruce.

Vtipný okamžik nastal, když se Venda natahoval pro svou přítelkyni, která jenom zvedla obočí a jasně mu řekla, že tohle vážně nepřipadá v úvahu. Prý do sebe nenechá mlátit. Venda trucoval ještě další dvě hodiny po tom.

Jejich Drum off se stejně daleko nedostal. Když začali mlátit hlava nehlava do popelnic (ačkoliv to nějaký ten rytmus mělo), objevil se policista, který vypadal, jako by právě z jedné takové popelnice vylezl. Nemám nic proti policistům, ale tenhle páchnul jako tchoř a vypadal ještě hůř než smrděl. Eh, žádný příjemný zážitek, to teda můžeme říct všichni.

Každopádně se Chris a Venda bavili celou cestu, zatímco já, Tom a Ema jsme si povídali o různých možnostech růstu kapely. Všichni byli více než spokojeni.

Cestou městem si CC koupil dvě plné igelitky různých sladkostí. No, on spíš dvě igelitky nesl, já a Em jsme mu museli vzít dalších 6 tašek, kterých se nechtěl vzdát, ať se děje cokoliv. Nikdy jsem nebyla nakupovací maniak, ale po dnešku budu nakupování nenávidět. Hlavně jídla.

Chris nás totiž protáhl několika různými nákupními centry jenom proto, aby si mohl koupit určitý druh jídla. Jestli bude na konci turné vypadat místo tvaru tyčky jako kulička, tak já ho minimálně 5x varovala. Moment... ono to bylo minimálně 25x!

Takže tašky jsme donesli té druhé kapele do autobusu a my se vrátili zpět do toho našeho, kde nás čekalo překvapení v podobě Harryho a Justina. Tihle dva si nemohli vybrat lepší čas kdy nám oznámili, že zítra půjdeme všichni na společné nákupy jídla. Jestli jsem mela chuť je někdy zabít, tak tomuhle okamžiku se to prostě nevyrovná.

Zkrátka a jednoduše jsme je s Emou odbyly, lehly si na pohovku a pustili si nějaký film v televizi. A to máme večer speciální vystoupení pro pár lidí, kteří si koupili VIP lístky. Zábava.

S Emou jsme se opřely jedna o druhou a myslím, že během pár minut jsme obě spaly. Pak jsem vnímala, jak mě někdo zvedá, hádám že Tomáš. Když mě položil na zem, opravdu to byla tvrdá zem. Zanedlouho byla vedle mě i Ema a než jsem stačila něco říct, pár hodných duší nás polilo ledovou vodou. A ještě k tomu řvali něco ve stylu "Nová série Ice bucket challenge!"... asi nebude pro chlapce z kapely jídlo. A mám v plánu zítra ráno Toma zničit. Ema běhá teď chvíli sama a tak poběžím společně. A jelikož podle pár lidí musí kapela držet pohromadě, bude muset běžet i Venda.

Jo a já bych ale zapomněla vysvětlit, co bylo to marmeládovat. Jamovat. Znáte ten pojem? Hrát něco společně tak, aby to aspoň trochu znělo? To je jedno. Já se ozvu zase příště. Teď už jdu spát, mám toho dost. Klea se loučí a měj se krásně, deníčku, papa =)

Leave It Like A Secret x2 [BVB ff]Where stories live. Discover now