4. vstup

124 11 0
                                    

Tak jsem se rozhodla, že nakonec dneska něco málo napíšu. Včerejší koncert byl boží. Skákání po pódiu nemá žádnou konkurenci. Ať se na to dívám jakkoliv, hrát pro publikum, které ačkoliv nezná vaše písně, tak stejně skáče a je akční, je to prostě boží zážitek.

Pořád se nemůžeme dohodnout, jak potrestat Chrise. Začíná mi lézt na nervy, protože se mu povedlo nějak získat mojí fotku ještě s rovnátky. A pokud nepřestane vyhrožovat, že ji někde zveřejní, asi mu jí nalepím na čelo.

Nestydím se za tu fotku, Chris taky jako mladší nevypadal nejlíp. A jeho fotky jsou volně k dostání. Stačí vědět, kde je hledat. A já se umím pohybovat na internetu... Někdy.

Teď mě něco napadlo. Mohla bych použít nějaké CCho fotky a udělat z toho koláž, která by běžela mezitím co by Chris hrál svá sóla na koncertech. Asi to bude těžší na zařízení, ale alespoň se u toho pobaví dost lidí. Jenom nějaké fotky vybrat a dát je za sebe tak, aby seděli do kontextu písní. Naštěstí máme jejich playlist, tak uvidíme, jak to techniku půjde.

A našla jsem si mezi techniky jednu novou kamarádku. Jmenuje se Tesa a je dobrá v tom, co dělá. Přemýšlela jsem, že bych jí nechala na krku i naše vystoupení,  ale pokud se budu chtít pomstít Chrisovi, budu muset zatnout zuby a poprosit jí o pomoc s tímhle projektem. Snad to nevykecne kapele. To by potom nebyla žádná zábava. A pokud mě někdo naštve, alespoň budou hoši vědět, jak se může malá holka, jako jsem já, pomstít. A dost zákeřně.

Možná někdy nějakou fotku vytisknu a nalepím jí sem, teď ale jsem líná se zvednout že své palandy a jít k notebooku, který je u zásuvky... je to moc daleko!

No každopádně jsme se s Tomášem poslední dobou dost činili. Opravdu se nám zatím daří jist zdravě a každé ráno běháme. Skoro pokaždý sice na jiném místě, ale pořád je to kilometr a půl. A zjišťuji, že je to čím dál tím víc lehčí uběhnout. Asi budeme muset nějakou vzdálenost přidat, jinak to bude na nic. Čas nestopujeme, to bychom se děsili výsledků.

Ještě něco jsem chtěla? Hmmm... vzpomenu si? Asi ne... ne počkat! Už to mám!

Včera večer se naše kapela, dokonce i s Justinem a Harrym, dívala na filmy. A jak to tak vypadá, tak jsme dobře zpárovaná banda. Harry a Justin jsou jasní, Ema a Venda... kdy ti dva to dokázali dát dohromady? Neptejte se. A nakonec tady jsme já a kytarista. (Klea a Tom)

Jak se to pozná? Při sledování filmů, samozřejmě. Harry objímal Justina, který ležel hned vedle něj a hlavu měl položenou na Harryho hrudníku. Ema ležela přitisknutá na Vendovi, který měl ruce kolem jejího pasu. A nakonec Tomáš provokoval tolik, že jsme jako jediný seděli na gauči a já mu seděla mezi nohama a žádá jsem měla opřela o jeho hruď. Ze začátku to byla docela trapná pozice, nakonec to ale opravdu bylo příjemný.

Ehm... připadá mi, že Chris a Jinxx trochu žárlí. Protože když se ti dva objevili na obědě, kde Andy seděl s Juliet, Jake se svojí dámou a Ashley... je prostě Ashley. Zkrátka a jednoduše si dokáže najít spousty dam, které jsou v okolí. A chudáčci Jinxxie se CCkem jsou pořád sami bez partnerek... nebo partnerů? Ne, na sto procent partnerky, oba dva jsou až moc tvrdohlaví.

No nic. Jdu hledat nějaké ty fotky a potom musím zařídit Tesu... nebo spíš jí musím dát správně velký a připravený soubor s fotkami. Zase se brzy ozvu! Klea

Leave It Like A Secret x2 [BVB ff]Where stories live. Discover now