2. vstup

180 12 0
                                    

Včerejšek byl náročnější než jsem čekala, deníčku. Myslela jsem si, že se mi podaří nechat si trochu energie a něco málo dopíšu, ale po koncertě jsem byla ráda, že jsem si mohla jít rovnou lehnout.

Zkrátka a jednoduše, skákání po pódiu je trochu víc vyčerpávající než jenom sedět na zadku a hrát, brnkat si a zpívat. Takže to uděláme jinak. Budu psát prostě když budu mít čas a náladu, jinak mi asi vůbec nevyjde energie. A na vystoupeních bych vypadala jako nějaká polomrtvá.

Chris mě včera pozval na jedno filmové odpoledne. A jak to sem tak píšu, tak to zní trochu moc jako by mě chtěl pozvat na rande. Můžu tě, deníčku, uklidnit. Chrisovi se jenom nepovedlo překecat zbytek jeho kapely, proto šel za mnou. A navíc tohle odpoledne bude Mindless Sadness pořád spolu, takžeeee tak.

S Tomem jsme se dneska ráno při snídani domluvili, že se budeme snažit jíst trochu zdravě a držet si fyzičku. Teda já se o fyzičku a postavu hned po prvním koncertě nebojím, ale odmítám jíst čtyři měsíce pizzu, čínu a KFC. Všeho s mírou a to platí i tady u toho.

Zkrátka a jednoduše jsme se dohodli, že náš autobus budeme zásobovat ovocem a ráno si půjdeme zaběhat. Já jsem byla pro to ovoce, Tomáš zase pro běhání. A jelikož se známe trochu líp, shodli jsme se, že nejlepší řešení bude, když se zapojíme všichni do všeho. A tak nějak se z toho vyklubal i jeden den s kapelou.

Tak uvidíme, jak bude odpoledne probíhat. Já jdu teď připravit nějaký ten malý oběd, abychom tu neumřeli hlady. S tím, jak to dopadlo včera tak předpokládám, že se ozvu zase jindy, abych se vůbec vyspala a nabrala novou energii. Protože tu budu potřebovat asi že všeho nejvíc. Hned po dobře náladě, samozřejmě.

S pozdravem, Klea

Leave It Like A Secret x2 [BVB ff]Where stories live. Discover now