Çekiliş duyurusu ve alıntı

2.7K 139 24
                                    

Bölüm sanan herkesten özür dilerim. Minik bir duyuru yapacağım ve elbette yeni bölümden de alıntı bırakacağım ^-^ 

Fenomen Kitaplar'ın instagram sayfasında Kayıp Güneş çekilişi var. Şansınızı bir deneyin derim :) Bilmeyenler ya da fikir sahibi olmak isteyenler varsa Wattpad'deki bölümlere bakabilirler :) 

Son Sürat'e gelecek olursaak... Yeni bölümden minik bir alıntı bırakıyorum buraya ve birkaç gün içinde de bölüm gelecek. 

Bölüm gelene kadar sizlerden de yorum bekliyorum <3

22.bölümden alıntı:

"Geçti," diye mırıldandı. "Bak, her zaman ki gibi biz bizeyiz."

Ona anlatmak istiyordum. Neler hissettiğimi, neler istediğimi ve daha bir sürü şeyi! Ancak dudaklarıma bir ket vurulmuştu sanki ve hıçkırıklarımdan başka bir şey dökülmüyordu.

Sonunda biraz olsun sakinleştiğimde saçlarımı okşamaya devam ederek, "Kızım ben senin on beş yaşlarına bile katlandım. O kadar sinir ederdin beni de yine ağlatmazdım böyle," dediğinde başımı göğsünden kaldırmadan gözyaşlarıma rağmen kıkırdadım. "Şimdi yirmi bir olmuşken, tüm cefanı ben çekmişken böyle başka insanlar için ağlayamazsın."

"Gece ya!"

"Ne Gece ya? Yalansa yalan de," dedikten sonra beni kendinden ayırıpyüzüme baktı. Sesini neşeli tutmaya çalışıyordu ve yüzünde de sahte birtebessüm vardı ancak ben gerçeği görüyordum. Deniz'in düşündüğü gibi birideğildi Gece, yanılıyordu. Gece nasıl isterse diğer insanlar onu öyle tanırdıancak ben nasıl biri olduğunu biliyordum. Şimdi ben ağlıyorum diye benimlebirlikte acı çeken biriydi o. Üzülüyorum diye kahrolandı. Tam anlamıylahislerimi bilemezdi, hissedemezdi belki ama tahmin ettikleriyle bile benimlebirlikte perişan olandı. 

Neler oluyor dersiniz? Düşünceleri, istekleri alalım ^-^   


Son SüratWhere stories live. Discover now