37.rész

2.3K 106 3
                                    

Ahogy hazaértem a bevásárló körutamról, az ajtóba letett 6 nagy barna zacskót kezdtem a konyhába hordani. Katlyn tud rendes lenni, és mondtam is neki hogy lehetne mindenkivel ilyen normális. Akkor a munkahelyén is meg mindenhol többen szeretnék. Igaz, hogy nem tudom Katlynt ki szereti és ki nem, de ez az oldala sokkal jobban tetszik. Sokan furcsának találhatják hogy az "ellenségemmel" kezd barátság kialakulni. Nem mondom hogy puszipajtások leszünk, mert nem, de a barátom munkatársa és bocsánatot is kért szóval semmi okom nincs utálni.

Amikor az utolsó zacskót is a konyhapultra helyeztem, elkezdtem kipakolni. Az első zacsiban voltak a fagyasztóba való dolgok. Gyorsan bedobáltam a helyükre, aztán a többivel is ezt tettem. Műzlik a szekrénybe, az innivalók az alsó szekrénybe. Miközben pakolgattam, meg rendezgettem a konyhába azon gondolkoztam hogy mit főzzek ebédre. Mert még ma el kéne menni a nődokihoz ( nem foglaltam időpontot de hátha a doki tud ma fogadni) és ezután összehívni a családot hogy bejelentsük hogy van e baba vagy sem. Ezért kell elmenni először dokihoz utána beharangozni. Akármennyire a legjobb tesztet vettük, attól még becsaphat. A gondolatra hogy a teszt becsaphat összeszorult a szívem. Nem szeretném hogy az derüljön ki hogy nincs baba. Akaratom ellenére a kezem a hasamra simult és megsimogattam a hüvelykujjammal. Tudom hogy a teszt igazat mutatott. Már csak a rosszul létek miatt is.  Meg az amolyan anyai megérzésem is ezt sugallja. Ha egyáltalán már van olyanom. 

Hirtelen két erős kar fonódott a hasamra és egy puszi landolt a nyakamon. Annyira elgondolkodtam hogy megijedtem a hirtelen érintéstől. Amikor rájöttem hogy csak Cameron az, megfordultam és egy puszit nyomtam az imádott ajkaira. 

-Jó reggelt, kérsz reggelire valamit? Már voltam bevásárolni. Jah és kidobtam a tejet meg a tonhalat. Fhuj, te két napig ezt etted? Undorító. -sóhajtottam mire elröhögte magát. Szeretem a vidám Cameront. Vagyis jobban szeretem mint a depis, csak a munkára gondoló embert. Nekem a tini Cam kell. Tudom, tudom akkor még nem ismertem de egy menő, nőcsábász lehetett. Jó a nőcsábász részét kihagyhatjuk. -Jujj tudod mit vettem neked? -néztem rá csillogó szemekkel.  Megrázta a fejét, mire én kibújtam a karjai közül, kinyitottam a felső szekrényt és kihúztam onnan a kedvenc kajáját. Odasprinteltem a hűtőhöz és kivettem a tejet. Felé fordultam és feltartottam a két dolgot. Hatalmas mosoly terült el a száján. 

-Csokis keksz és tej. Honnan tudtad? -kérdezte, közbe leült az asztalhoz és várta a választ. Kiszedtem egy poharat és egy tányért és leraktam. Cam az ölébe húzott és úgy kezdte kibontani a dolgokat. 

-Emlékszel amikor együtt néztük a spongyabobot? Amikor spongya a nagyijánál volt akkor evett csokis kekszet és ivott tejet akkor mondtad hogy imádod ezt a kombinációt. Ezért vettem is.         -ecseteltem és mosolyogva figyeltem Dallast, ahogy tele tömi a száját és úgy figyeli hogy mit mondok. Ez annyira megmaradt bennem. Ráadásul Gina is említette egyszer hogy amikor ez a kis szerencsétlenség szomorú volt mindig ilyet evett. Egy jó barátnő meg tudja mi a párja kedvence. 

-Egy istennő vagy. Bár ez nem finomabb mint a tej és tonhal. -röhögött, mire a hányinger tört rám ahogy elképzeltem hogy összekeveri  azokat. Vállba csaptam, erre nem hogy elhallgat még jobban elkezd röhögni. 

-Ahh ne már. Fúj most elképzeltem. -fintorogtam és éreztem hogy egyre közelebb vagyok ahhoz hogy elhányjam magam.  Kiugrottam az öléből és a mosdóba rohantam. Hálát adok az istennek hogy lent is van egy mosdó nem csak fent. Most ha fel kellett volna rohannom, hát az...eléggé gáz lett volna. Mire Cameron mellém, ért mér kiadtam a gyomrom tartalmát. Sóhajtva dőltem a falnak.  Cam letérdelt mellém és a hátam kezdte simogatni. 

-Ne haragudj, nem akartam neked rosszat. -mondta egy szájhúzással. A nem engem simogató keze a wc tetőhöz nyúlt és lehajtotta. Mosolyogva pillantottam rá. Lehámoztam a kezét magamról, felálltam és lehúztam a wct. A csaphoz léptem és a fogkefét dugtam a számba. Csak odalépett hozzám és egy puszit nyomott a fejemre, aztán magamra hagyott. Mikor alaposan kétszer is fogat mostam, lesétáltam a konyhába, ahol megpillantottam Cameront ahogy a keksz háromnegyedét megette. Röhögve néztem rá, amire kaptam egy "mit nevetsz?" kifejezést. Megráztam a fejem. 

Maffia Girl /Befejezett/Where stories live. Discover now