25 tény.

1.8K 40 9
                                    

Köszönöm az úgymond kihívást f_lili --nek. Megpróbáltam érdekesebbet összehozni és itt is köszönöm a szobatársaim kitartó segítséget. :) HEHE :)

1: A szobatérsaim Fanta/Fanda -nak szólítanak. Imádom azt a nevet.

2: Felmentem a "Ripost" nevű hír oldalra. Hát eléggé "megrázó" posztok vannak ott.

3: Pl.: ilyenek volt benne hogy " egy 19 éves lány a szíve alatt hordja Jézus Krisztust. " "egy templomban a fa Jézus Krisztus szobor kinyitotta a szemét" és a legdurvább hogy videó is van némelyikhez. Borzasztó nevetségesek.

4: Katólikus vagyok. Azaz nem betegesen, de hiszek Jézusban és Istenben és templomba is szoktam menni. Na meg Görög katólikus suliba járok (még).

5: Mostanában majdnem mindegyik mondatom után odarakom "szóval ennyi".

6: Víz iszonyom van. Félek nyílt vizekben fürödni. Egyedül a görög országi nyaralásomkor fürödtem a tengerbe. De nagyon tiszta volt és leláttam a tengerfenékre....de csak derékig mentem be.

7: Azért is van víziszonyom mert egy csomó hírt olvastam (ripost ) olyan gigantikus rákokról és "vízi szörnyekről" amik a nyílt vizekben élnek. Meg amúgy is kicsi korom óta fosok a vízbe menni.

8: Szobatársaim megkérdezték hogy én el is hiszem ezt a sok baromságot? Igazából nem tudom hogy mit higyjek. Lassan azt se fogom tudni hogy elhigyjem-e hogy a nevem Vanda.

9: Tervezek egy olyan napló féle könyvet ide wattpadra ha befejeztem a Maffia Girl-emet, mert csomó hülyeség történik velem, és megszeretném veletek osztani. Ha "igény lenne rá" akkor komiba hogy csináljak-e vagy elég annyi amennyi jelenleg itt wattpadon van.

10: Ma (11.12) van egy éve hogy mami eltávozott tőlünk. ez idő alatt megtanultam hogy NE A MÚLTBAN ÉLJ. Ezt ajánlom nektek is!

11: Eszméletlenül mocskos fantáziám van. Néha elgondolkozom azon hogy nem kéne e dokihoz mennem ezzel. Bár barátnőimmel megbeszéltük hogy a doki csak röhögne rajtam. De az elmegyógyintézet tervben van. (ezzel nem a ténylegesen betegeket akarom bántani!)

12: Rendeltem az Oriflame-ből egy Matt rúzst (The One vagy mi) és borzasztó. Ha gondolkoztok azon hogy rendeltek e akkor NE!

13: Itt is bocsánatot kérek azért mert nem jött régen rész de kicsit ihlethiányos lettem. Vagy csak lusta. Nem tudok külömbséget tenni SRY.

14: Tudtátok hogy Putyin és Trump között ki fog törni a 3. világháború? Ripost. Senkinek nem ajánlom azt az oldalt, főleg ha jót akartok magatoknak.

15: Nem tudom hogy léteznek e UFÓ-k szóval ezzel a témával kapcsolatban tessék komit írni nekem mert kíváncsi vagyok hogy ti hisztek e bennük vagy a hasonló hülyeségekben.

16: Végre van Laptop töltőm szóvalminden oké van.

17: Nagyon szeretnék egy közepes nagyságú fehér francia ágyat. De még várnom kell egy csomó időt rá.

18: Majd nyár elején vagy hamarabb (nem tudom) kapok egy Husky-t. Hogy ne legyek olyan "magányos" . (nem mintha az lennék.)

19: Képes vagyok órákig röhögni/visítozni/röfögni egy vicces dolgon.

20: Van egy rocker szobatársam. :) Kövessétek Instagrammon: "anna.mckagan" . Tessék követni!

21: Egyszer a koliba kihánytam az ablakon. Nem tudom hogy miért.

22: Catrice, Lora, Rimmel London, Essence, Manhattan, Miss Sporty sminktermékeim vannak. Bírom, mert a Lora termékeket 200-400 ft-ért veszem XD. De csak rúzst szoktam venni.

23: A legelső könyv amit elolvastam: Az anyu én vagyok. Nagyon szerettem. A kedvenc könyvem meg a Végzet ereklyéi sorozat.

24: Megrendezték a suliban az első diákbált. Olyan nagyon jóóó volt hogy nagyoon!

25: Végigkérdeztem az összes (3) szobatársamat hogy mit írjak nektek. 

Köszönöm hogy elolvastátok. Legyen szép estétek és remélem hamarosan össze tudom hozni a következő részt, de még egy pici türelmet szeretnék kérni. 
#followyourdreams 

Maffia Girl /Befejezett/Where stories live. Discover now