19.rész

3.1K 162 3
                                    

-Babánk lesz Cameron.

-Szü..Szülők leszünk? -kérdezte remegő hanggal. Bólintottam egyet. Gyorsan a karjaiba zárt, felemelt és megpörgetett. Amikor letett rám nézett és elnevette magát. Boldogan zárt újra a karjaiba és éreztem hogy utat törnek a boldogság könnyeim.

-Örülsz neki? -kérdeztem egy csomó szipogás közben.

-Kicsim! Kicsikém! Istenem hogyne örülnék. Ki ne találj olyat hogy nem örülök. Apuka leszek. Istenem. Egy család leszünk. Szerelmem szülők leszünk. -kiabált boldogan és könnyek csillogtak a szemében. A mondandója közben már elsírtam magam. Szorosan öleltük egymást mikor eltolt magától. Hirtelen letérdelt elém és a fülét a hasamra tapasztotta közbe a derekam fogta. Olyan boldog voltam hogy elkezdtem bőgni. Lerogytam a földre és zokogtam. Cameron is szipogott. Még fel sem fogtam hogy szülők leszünk.  

Pár perc múlva már csak csendesen üldögéltünk a földön. A csendet a csengő zavarta meg. Felálltam és odaléptem az ajtóhoz. Sierra és Gina állt ott. Gyorsan kinyitottam az ajtót és időt sem hagyva nekik szorosan megöleltem őket.

-Gratulálok öcsi. Büszke vagyok rád. -mondta Sierra és megölelte Cameront. Közbe Gina nekem gratulált már 2x. Na nem baj. Remélem azért Cameron nem fog haragudni rám hogy nem neki mondtam el először.

-Ti már tudtátok? -kérdezte mosolyogva.

-Én vittem el Sky-t nődokihoz. -mondta Sierra és rám mosolygott. Beljebb mentünk és leültünk beszélgetni.

-Nah és mi lesz a neve a babának? -kérdezte csillogó szemmel drága sógornőm. Cameron-al egymásra néztünk és próbáltunk egymás szeméből olvasni.

-Ha fiú lesz akkor Luke ha lány...Na ahhoz nem értek. -nézett rám Cameron. Luke. Könnyekel a szememben és egy fancsali mosoly kíséretében néztem rá. Tudja hogy mennyire sokat jelentett nekem Luke. Egyre jobban félek a holnaptól. Sierra szemeiben is látszik egy pici félelem.

-A holnapi nappal kapcsolatban annyi lenne hogy reggel 9-kor lesz a temetése. Hamvasztás volt hogy könnyebb legyen elbúcsúzni tőle mert ha nem akkor nyitott koporsó lett volna ami nem egy könnyű látvány. Főleg nem nektek. -mondta Gina. Bólintottam egy aprót.

Még maradtak egy kevés ideig aztán elmentek hogy ne zavarják a mi "romantikánkat". Ami abból fog állni hogy felmegyünk a hálóba és lefekszünk aludni mert fáradtak vagyunk. Lassan felsétáltunk és elmentünk zuhanyozni. Most nem együtt. Amikor ezekkel a pipere dolgokkal megvoltunk beestünk az ágyba. Vagyis én törökülésbe ültem. Látszott Cameron-on hogy a hasammal szemezik. Most azért mert meg akarja fogni a pocakom vagy csak azért mert el akarja képzelni nagy kereknek.

-Miért nézed a hasam? -kérdeztem nevetve. Látni kellett volna az arcát. Mintha nem is tudom milyen csodát nézne. Vicces volt. Na meg aranyos.

- Megfoghatom? -kérdezte úgy mint egy kisgyerek. Mintha az engedélyem kéne ahoz hogy megfogja a hasam. Annyira aranyosan mondta hogy ha egy "átlagos" tini lány lennék és nem egy FBI ügynök( aki amúgy egy félisten) lenne a barátom és a babám apja (meg persze ő is egy átlagos fiú lenne) akkor szerintem fangörcsöt kaptam volna. Felült török ülésbe én meg beültem az ölébe és lassan odavezette a kezét a hasamra. Nagy meleg mancsai takaróként védte a hasam. Fejét a vállamra tette és úgy simogatta a hasam miközben a tv-be a...SpongyaBobot néztük. Lehetünk nagyok vagy szülők de a SpongyaBob az SpongyaBob. Óvatosan hogy Cam ne vegye észre felpillantottam a plafonra és elmosolyodtam. Mintha rá tudtam volna nézni Luke-ra. Nem is tudom meddig ülhettünk így amikor Cameron keze a hasamon megállt és halk szuszogást hallottam. Nem elaludt csak belemerült a SpongyaBob-ba. Annyira aranyos lehetett kiskorába. Olyan másabb mint a "többi fiú". Volt már barátom de Cameron-tól annyi törődést kaptam két hét alatt mint tőlük hónapok alatt. Hátra vetette magát de közbe vele estem. Felnevettünk.

-Szeretlek...nagyon. -súgta a fülembe. Kirázott a hideg.

-Én is szeretlek. -ezután egy hosszú csókot adtam neki. Utána sok sok kicsit. Olyan romantikus pillanat volt. Kár hogy SpongyaBob elkezdett nevetni mert Cameron is. Én meg azon nevettem hogy Cameron nevet. Elég érdekes család lehetünk majd a későbbiekben. Kis kifli nagy kifli formába rendezőttünk és pihentünk. Cam keze a hasamon volt. Egy idő után azt hallgattam ahogy szuszog. Elaludt. Egy idő után én is álmos lettem de egyszerűen nem tudtam elaludni. Egy csomó ideig forgolódtam de nem sikerült. Halkan felálltam és kisétáltam a szobából. Lementem a konyhába és öntöttem egy pohár vizet. Most már nagyon oda kell figyelnem hogy mit eszek és mit nem mert a kisbaba jövője forog kockán. Mert szerintem nem mindegy hogy egészségesen születik a sok egészségesebb kajátol, vagy túlsúlyosan amit nem tud majd leadni a sok Chipstől és csokitól és ezért fogják csúfolni a gyerekek. Igen, teljes mértékben nem mindegy. Leültem az asztalhoz és megkordult a pocakom. Szerencsére Cameron mindig bevásáról egy csomó mindent. Elővettem a csokidarabos müzlit és öntöttem egy tálba, majd ugyanezt tettem a tejel is. Elkezdtem kanalazni. Nagyon odafigyeltem hogy jól megrágjam. Olyan érdekes érzésem van. Vagyis olyan fura hogy terhes vagyok. Minden sokkal másabb lesz. Cameron felelősség teljes de én is az vagyok? Luke mindig mondta hogy ha lesz egy gyerekem akkor ő lesz a keresztapa és majd ő lesz az őrült és vicces keresztapa. Lefolyt egy könnycsepp az arcomon. A gyerekem nem fogj megismerni azt a vicces és őrült keresztapát akit neki szántam. Amúgy én tényleg rengeteget sírtam az elmúlt időben.

-Jajj Luke. Úgy hiányzol. Ígérem hogy visszavágok mindenkinek aki ezt tette veled. -mondtam és letöröltem a könnycseppeket. Felálltam, beleraktam a mosogatóba és felmentem a lépcsőn. Cameron még mindig az igazak álmát aludta, befeküdtem mellé és hozzábújtam. Mintha megérezte volna hogy hozzábújok ezért szorosan magához ölelt. Egy puszit nyomtam a szájára és becsuktam a szemem. 

Sziasztook Emberkéiim egy csomó késéssel meghoztam a részt. Remélem tetszik,  tudom tudom nagyon nagyon gyenge és szar rész lett de az idegrendszerem a padlón szóval ez telt tőlem. Nagyon igyekszem a következő rész megírásával. Addig is jó hétvégét ami maradt és jó iskolát. Pusszancs, Vandus

Maffia Girl /Befejezett/Where stories live. Discover now