6.rész

4K 215 14
                                    

Gyorsan kinyitottam az ajtót és a karjába borultam de előtte hangosan felsikítottam. Olyan jó visszakapni. Ő igazán szeret!

-Szia kislányom! Örülök hogy örülsz. -nevetett rám az apukám. Félreálltam az ajtóból hogy be tudjon jönni.

-Mindenki alszik. -mondtam halkan.

-Senki nem alszik. -nevetett mögöttem Gina. Megrántottam a vállam és hagytam hogy a felnőttek beszélgessenek. Mentem és lehuppantam Cameron mellé aki szunyált. Ahha senki nem alszik. Én meg el is hittem. Na jó lehet egy kicsit felpörögtem.

Gina Dallas szemszöge.

-Kávét kérsz? -kérdeztem az előttem ülő Petert.

-Igen, köszönöm. -felelte én meg elsiettem kávét készíteni. Mikor kész lettem kezembe két kávéspohárral leültem Peter elé. Elétoltam az ő kávéját. Biccentett egyet köszönésképp.

-Minek köszönhetem a látogatásod? -kérdeztem kedvesen. Peterrel mindig jól megértettük egymást. Nem csak munkatársak voltunk, hanem barátok is.

-Hogy ment az éjszaka? Történt valami fontos? -kérdezte aggódóan. Nos nem is kevés dolog történt.

-Itt volt Dan. -mondtam és lehajtottam a fejem. Majd folytattam. -EL akarta vinny Skylyn-t. John-nak dolgozik. Ő az egyik szállítója. Mint mondtam el akarta vinni Sky-t de Cameron nem engedte. Persze mi sem engedtük volna csak ő a férfi a családban. Eléggé csúnyán beszéltek egymással Cam és Dan. Sky közbeszólt és letámadta Dan-t szóval megvédett minket. Megfenyegette aztán Dan el is húzott. Nem biztos hogy nem tudják hogy Sky itt van. Lehet már ide tartanak, vagy nem is tudom. -fejeztem be a nem rövid beszámolómat. Látszott Peteren hogy aggódott és dühös volt.

-Dan-t ha elkapom nem kegyelmezek neki. Szólt valami rosszat Cameron-nak vagy Sky-nak? -kérdezte mostmár inkább dühösen.

-Cameron-nak annyit mondott hogy "sosem tekintett rá fiaként" Sky-nak semmit nem mondott. Inkább Sky az aki nagyon beolvasott Dan-nak. -nevettem fel kínomban. Nehéz felidézni ezeket a rossz emlékeket.

-Szegény fiú. Úgy sajnálom. Te hogy vagy? -kérdezte és aggódóan nézett rám. Ez kedves volt tőle.

-Köszönöm Peter, jól vagyok. Ha Sky nem lett volna itt és nem védte volna meg a fiam, összeroppanok. De Cameron is jól van.  Én is jól vagyok értem ne aggódj. Inkább Sky-ért. Most visszaküldjük oda de nehéz lesz neki. -mondtam és megittam az utolsó korty kávémat.

-Igen, de muszály lesz. Nem állíthatunk oda hogy letartóztatjuk. Mind meghalnánk. Hiába vagyok én a feje mindennek a gyakornokokat nem fogom erre e terepre kiküldeni. Csak rátok számíthattam, meg a többi jártas rendőrben. -mondta. Igaza van.

-Igen így van, de Sky képes lesz visszamenni? -kérdeztem meg az egyértelműt.

-Nem hiszem hogy szívesen megy vissza de szó nélkül bele fog eggyezni. -rántotta meg a vállát.- Legszívesebben itt tartanám és nevelném én tovább. Vagyis mint az egyik szülő. Már 20 éves. Holnap. Istenem. De lehet vele kéne küldeni valakit aki egy barátnőjét játsza. Ő felmérné a terepet és információt közölne. -nézett rám sejtelmesen. Tudom kiről beszél. Ez nem is rossz ötlet. Sőt nekem tetszik.

-Sierra. Mindig is ki akarta próblni a dolgot. Bár 28 évesen itt az ideje. -nevettem. -Akkor beszéljünk a gyerekekkel. -mondtam és felálltam, de elkapta a kezem Peter. Hátrafodultam.

-Köszönöm! -mondta. Hiertelen nem tudtam mire érti de bólintottam egyet. Kimentünk a konyhából át a nappaliba. Ott Sky aludt Sierra ölében. Cameron is aludt. Nehéz éjszakájuk volt.

Maffia Girl /Befejezett/Where stories live. Discover now