30.rész

1.9K 125 6
                                    

Reggel a kórházban ébredtem, Cameron mellett. Ő még az igazak álmát aludta, mint mindenki más a szobába. Óvatosan kicsúsztattam a kezem az övéből és lassan felálltam, hogy senkit ne keltsek fel. Lassan odatotyogtam az ajtóhoz és óvatosan kinyitottam, majd kisiettem rajta. Ahogy megálltam, megláttam egy nem szívesen látott embert a széken ücsörögni. Ahogy meglátott gúnyosan elvigyorodott. Legszívesebben itt a kórház közepén taposnám ki a belét. De nem tehetem. Egy: mert nem vagyok valami fényesen, kettő: ez azért csak egy kórház. Mondjuk ha itt tenném, nem halna meg mert el tudnák látni a sebeit. Beteg gondolatok.

-Mit keresel itt? -kérdeztem tőle indulatosan, összeszorított fogakkal. Felállt és elém lépett.

-Tudod, meglátogatom a munkatársam. Azt aki sok sok forró pillanatot okozott nekem.-mondta komolyan. Oda ne szaladjak. Bízok Cam-ben. Nem követem el újra azt a hibát. Majdnem elvesztettem. Nem élem át mégegyszer.

-Tudod, egy kapcsolat a bizalomra és hűségre épül. Cameron elmondta hogy lefeküdt veled de akkor még nem ismert engem. És bízom is benne. -mondtan egy hatalmas mosolyal az arcomon. Tudom hogy Cameron nem csalt meg. Katlyn felhorkant. Kérdő tekintettel néztem felé.

-Tudod drágám, ő néha hazudik. Szerinted egy lassan 26 éves férfinek egy 20 éves kell. Jah esetleg megdugni. De fiatal vagy hozzá.-kezdett kicsit hangosabban beszélni velem. Már a járkáló nővérek és orvosok mind szigorú tekintettel néztek felénk. Szerencsére a másik fél is kapcsolt így halkított magán.

-Mit érdekel téged az hogy csak kihasznál? Majd én esek pofára, nem te. Akkor meg? -vetettem neki oda fél vállról. Megforultam és se szó se beszéd otthagytam. Muszály vagyok inni egy kávét, vagy valamit mielőtt felrobbanok. Fáradt vagyok ráadásul ez a nőszemély is már csak a jelenléte is felidegesít. Viszont...bogarat ültetett a fülembe. Bízok Cameronba tényleg 100%-osan, de szerintem ti is elgondolkoznátok ezen. Nem tudom Katlyn mégis miért akar keresztbe tenni nekünk, de egy ideig biztos nem fog leállni. Elővettem a zsebemből egy kis aprót és beledobtam a kávéautómatába. Megnyomtam a megfelelő gombot és vártam. Amikor kész kivettem és belekortyoltam. Tűz forrón lehet nem volt a legjobb ötlet. Kinyújtottam a nyelvem mint egy kutya és legyeztem párat. Tuti hülyének néztek. Na de nem baj. A kezembe az italommal indultam vissza. Katlyn még mindig ugyan ott ült. Komolyan mondom beteg ez a csaj. Egyre idegesebben indultam felé.

-Mi a szent atyaúristent keresel még itt? -kiabáltam neki oda. Felemelte a fejét és a könnyes szemeivel rám nézett. Miért könnyes a szeme? Egyáltalán miért sír? Nem értem. Egyszer gonosz, másszor meg azt mutatja mintha egy érzékeny kislány lenne. Mondjuk azt, hogy csak egy kicsit enyhült meg a szívem iránta. Szomorú tekintete a lelkemig hatolt. Megtettem a maradék utat, és csípőre tett kézzel megálltam előtte.

-Elvetted tőlem. -nyögte ki. Egy hatalmas sóhajjal reagáltam. Levágtam magam a mellette lévő székre.

-Tudod mit, jó, legyen! Kapsz 2 hetet arra hogy visszaszerezd. Csak ha ő is enged. -mondtam neki komolyan. Felém kapta a tekintetét és értetlenül nézett rám.

-Ezt hogy érted? -kérdezte. Komolyan mondom, ennyire hülye senki nem lehet.

-Úgy értem hogy 2 hétre valamilyen okból elutazok. Te addig próbálkozhatsz nála amíg haza nem jövök. Így ha Cameron enged neked, lehet ez egy hoszzú, szenvedélyes csók is, akkor szakítok vele és tied a pálya. De ha megcsókolod és ellök és nem enged neked semmilyen ilyen dolgot akkor viszont szeretném ha kilépnél az életünkből. -mondtam neki egy kis remegéssel a hangomban. Biztos vagyok benne hogy meg fogom bánni ezt az alkut.

-Szóval ha az ő akaratából is történik csók vagy más, akkor nyertem? -kérdezte csillogó szemekkel. Bólintottam. Felemelte a kezét, én meg belecsúztattam és kezet ráztunk.

-Nézzük meg Cameron Alexander Dallas menyire hűséges. -erre csak egy bólintással válaszolt. Oké Dallas, rajtad áll.



------------------------------------------------

Neharagudjatok hogy ennyit késtem a résszel de ugye jön a karácsony meg ilyenek. Igyekszem a szünetben felrakni a következő részeket. 

Mindenkinek nagypon sok Boldog Karácsonyt kívánok! Legyen boldog és szeretetteljes  ünnepetek!

Maffia Girl /Befejezett/Where stories live. Discover now