Část 49.

660 85 6
                                    

- Máte to tady!! Ještě jsem nezapoměl XD


+++++++++++++++++


Objal jsem ho a polibek mu oplatil. "Miluju tě. Moc." Šeptl jsem mu do ouška.

"Já tebe víc." zašeptal jsem a znovu ho políbil.

"Nyoko." Usmál jsem se a Kousl ho do krku. Pak už jsem ale vstal a protáhl se. "Vyrazíme." Broukl jsem a proměnil se.

Nespokojeně jsem zamručel a postavil se. vzal jsem Mikiho do rukou a nasedl na Sarra.

Ještě jsem se lehce prohnul v zádech abych je protáhl a šel jsem. Ostatní se rychle připojili. Yall se o mě lehce otřela bokem a přátelsky zabrumlala. Nejdřív jsem nechtěl ale.. nakonec jsem ji to oplatil.

Usmál jsem se nad pohledem Sarra s Yall. Culil jsem se a tiskl si k sobě spícího Mikiho.

Asi jsem ji tím udělal radost protože mi za chůze olizovala krk a uši. Trochu jsem uši sklopil ale jinak proti tomu nic neměl.

Pohladil jsem ho po ouškách a dal pusu na hlavu. Byl jsem rád, že nijak na Yall nevyjel nebo nevrčel.

Tiše jsem zavrněl když mi dal pusu na hlavu. Yall mi zrovna chtěla olíznout čumák ale to se asi nelíbilo Černému který mezi nás s vrčením skočil. Skoro jsem i s Nyokem a Mikim spadl. Zavrčel jsem na něj a narovnal se.

Nenávistně jsem se na něj podíval. Mikiho jsem si co nejvíc natiskl k hrudi a Sarra hladil po srsti. Ten vlkodlak mě už vážně hodně štval...

Černý najednou zavyl a ostatní vlkodlaci od nás odstoupili. I Yall která mě se strachem pozorovala. Nevěděl jsem co se děje dokud si nestoupl na zadní.. chce bojovat. Zavrčel jsem a zůstal na čtyřech. Nechci se rvát.. ale on byl jiného názoru a i tak zaútočil. Schodil jsem ze sebe Nyoka i Mikiho a taky se postavil rychle na dvě abych se mohl bránit.

Naštěstí se Mikimu nic nestalo, ale vzbudil se. Chvíli se kolem sebe jen ospale díval. Pak si všiml Sarra s tím vlkodlakem a začal kňučet.

Oba jsme spadli a on se mi sápal po krku. Několikrát jsem ho silně kopnul a tím ho od sebe dostal dál. Zvedl jsem se a s vrčením mu skočil na záda. Už jsem byl opravdu hodně naštvaný.

Miki začal vrčet a já ho musel držet, aby se za nima nerozběhl. Ještě by se mu něco stalo... Vyděšeně jsem se na ně díval a držel Mikiho u sebe.

Zakousnul jsem se mu do ramene a vzteky z něj začal trhat škubáním hlavy maso. Černý se i se mnou na zádech postavil, kňučel bolestí ale jednou rukou se pro mě na záda natáhl a zaryl mi drápy zezadu do krku. Cítili jsem jak se všechny jeho svaly napnuly. Pevně mě stisk a najednou mě prostě jen tak odhodil.

Neudržel jsem Mikiho a on se rozběhl za Sarrem. "Miki!!!" zakřičel jsem a běžel za ním. Přiběhl k Sarrovi a začal hlasitě kňučet. Doběhl jsem za ním a klekl si. "Sarre..." řekl jsem a pohladil ho. Najednou jsem si všiml stínu, který se začal blížit. Otočil jsem se a naštvaně se díval na černého vlkodlaka...

Zakňučel jsem a Lehce se prohnul v zádech.. dopadl jsem na pařez a dost to bolelo. Černý hlasitě zavrčel, odstrčil hrubě Nyoka i Mikiho stranou a zakousnul se mi do krku. Celý ten okamžik se mi najednou hrozně zpomalil. Zorničky se mi strachem roztáhly... Svaly se napnuly.. ale než stihl skousnou, svalil se na mě... Mrtvý. strašně rychle mi bušilo srdce. Všiml jsem si kňučící Yall která měla tlamu od krve a v ní.. kus jeho krku i s kusem obratle....

Sýkl jsem bolestí, protože jsem dopadl na kameny. Rychle jsem se postavil a vzal kňučícího Mikiho. Hladil jsem ho po hlavičce a došel za Sarrem. Sedl jsem si na zem a koukal na Sarra.

Černý se po chvíli pomalu proměnil na člověka. Yall si ho vzala a odnesla někam mimo dohled. I já se proměnil a promnul si lehce pokousaný krk. Ona.. opravdu kvůli mě zabila svého Alfu..

Rychle jsem Sarra objal i s Mikim. "Jsem rád, že jsi v pořádku." špitl jsem a políbil ho na čelo.

Podíval jsem se na Nyoka a pak pohledem uhnul. Cítil jsem..  se špatně. Yall teď určitě svého Alfu oplakává.. ale.. proč mě zachránila?

Trochu jsem posmutněl a sklopil hlavu. Pohladil jsem ho po tváři a pak se odtáhnul.

Trhaně jsem se nadechl a pevně Nyoka objal a přitiskl zas k sobě. Nevím ani proč vlastně ale.. rozbrečel jsem se a tisknul ho k sobě. Možná proto, že jsem byl tak blízko smrti..

Pousmál jsem se a tiskl se k němu. Podíval jsem se mu na obličej a rukou mu setřel slzy.

Přivřel jsem oči a popotáhl. Miki přicupital k nám a tiše kňučel. Asi v tom měl zmatek.

Vzal jsem si Mikiho a podal ho Sarrovi. Miki mu začal slízávat slzy. Pohladil jsem ho a dal pusu na hlavičku. Potom jsem oba objal.

Jednou rukou jsem držel Mikiho u sebe a druhou objal Nyoka. Pak tiše přišel Kenji. "Nechceš.. to ošetřit?" Zašeptal. Jakoby cítil že je tady něco hodně špatně.

Odtáhl jsem se od Sarra. "Radši si to nech ošetřit." šeptl jsem a pohladil ho ve vlasech.

Jen jsem kývl a rozepnul si nyní potrhaný oblek. Svlékl jsem si jeho vrchní část a nechal Kenjiho aby mě.. ošetřil. Po dlouhých minutách se vrátila Yall. Bez těla Alfy. Opravdu jsem měl pocit že se něco děje.. a ostatní vlkodlaci taky.

Svíral mě nepříjemný pocit. Miki to nejspíše vycítil, protože znovu začal kňučet a schoval se mi pod triko.

Podíval jsem se na Yall ale když jsem ji chtěl přizvat k nám, zavrčela a rozeběhla se pryč. Po chvilce za ní běželi i ostatní vlkodlaci. Takže jsem tam zůstal jen já, Nyoko, Miki a Kenji. Nevěděl jsem co to znamená nebo co dělat...

Jiný... [ Yaoi]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu