Část 48.

673 88 4
                                    

- Moooc se všem omlouvám XD opravdu!! ale už to máte tady :'D

+++++++++++++++++++++

"Budu." Broukl jsem a šel za ostatními. Všichni jsme vyběhli proti světlům a když si nás všimli, proběhli jsme kolem a běželi co nejdál od ostatních.

Začal mi olizovat tvář. Uchechtl jsem se a hladil ho mezi oušky. On se jen spokojeně protáhl a zavřel očka.

Nechali jsme se naschvál pronásledovat a běželi opravdu hodně daleko. Když jsem usoudil že je to dost daleko, zavyl jsem. Všichni jsme ihned zrychlili a ztratili jsme se jim z dohledu. Ještě jsme dlouho běželi stejným směrem a pak vyšplhali vysoko do korun stromů. Tam jsme počkali až budou procházet kolem.

Usl jsem u něj a jen cítil, jak mě hřeje u krku. Tiskl jsem ho na sebe a nohy si přitáhl k sobě. Ten maličký mě nějakým způsobem uklidňoval.

Během několika minut prošli přímo pod námi a drželi stejný směr. Počkali jsme ještě docela dlouho a pak seskočili na zem a běželi zpět.

Spal jsem hodně tvrdě a naštěstí i klidně.

Doběhli jsme k ostatním a tiše, aby jsme je nevzbudili, jsme si přilehli. já si lehl k Nyokovi a i s mládětem ho jemně objal tlapou aby byli v teple. Ti dva byli roztomilý u sebe.

Najednou jsem byl v teple a já potichu zavrněl. S lehkým úsměvem jsem spal dál.

Uvolnil jsem se a zavřel oči abych spal. To se mi taky za chvilku povedlo.

Probudil jsem se, když začalo vycházet slunce. Koukl jsem na malinké klubkou u mé hrudi a pak na velké klubko, které mě hřálo. Usmál jsem se a oba jemně pohladil. Prcek se po chvíli probudil. Sedl jsem si a on mi vlezl na klín.

Otevřel jsem oči když se Nyoko Posadil. Zavrněl jsem a olízl mu krk. Ten maličký to zopakoval. Kéž by nám mohl něco říct. Ale v tomhle věku se ještě neumí proměnit. Já sám mu takhle rozumím jen něco málo.. ale měl nádhernou světle hnědou srst a modrá očka.

Uchechtl jsem se, když to po Sarrovi zopakoval. Převalil se na záda a já ho hladil po bříšku. Byl strašně roztomilý...

Proměnil jsem se a zezadu objal Nyoka. "Jak jsi se vyspal?" Broukl jsem.

"Kvůli tomuhle prckovi jsem se vyspal úžasně." Koukl jsem na Sarra a políbil ho.

"Jo? To jsem rád. Ale co s ním? Je moc malý na to, aby se o sebe postaral. Bude mu maximálně pár měsíců.." naklonil jsem hlavu na stranu a sledoval jak si hraje s větvičkou.

"To nevím... Nechce se mi ho opouštět. I za takovou chvíli mi hodně přirostl k srdci." šeptl jsem. Vzal jsem mu větvičku a tahal se s ním o ní.

"můžeme se o něj třeba postarat.. kdybys chtěl. Ale já ho asi moc věcí nenaučím.." broukl jsem a pak se uchechtl když větvičku zlomili a ten mrňous spadl a překulil se.

"Neposmívej se." řekl jsem a to zlatíčko si vzal do náruče. "Já bych to bral." špitl jsem a nechal si od něj olizovat tvář.

"dobře. Ale.. Yall nám asi Bude muset říct jak se o něj postarat." Pohladil jsem mrně. "Jak mu budeme říkat?"

"Fajn. Hmm co třeba Miki?" usmál jsem se, když se na mě mrňousek koukl a pootočil hlavičkou na stranu.

"Miki." Usmál jsem se. Bylo to hezké jméno. Pak jsem zavolal na Yall aby nám poradila. Přišla a chvíli si Mikiho prohlížela.

Opíral jsem se o Sarra a s úsměvem jsem se díval na Yall a Mikiho.

"budeš ho později muset naučit lovit. Taky chování lidí ale i vlkodlaků. To platí i o řeči. A až mu bude rok, začne se sám proměňovat bez toho aniž by chtěl nebo věděl jak na to. V tu dobu ho budete muset hodně hlídat. A úplněk na něj začne působit až v pěti letech.. nejlepší by bylo vychovávat ho v lese. Je to pro nás přirozené prostředí." Koukla na nás ale pak se zaměřila na mě. "A ty se taky musíš ještě spoustu věcí naučit."

Povzdechl jsem si. "Je toho docela dost. A bude moc vadit, kdyby žil ve městě?" Koukl jsem na Yall a skousl si ret.

"no, nebude. Ale musíte s ním chodit do lesa a učit ho. Můžu učit jeho i tebe Sarre." Broukla a podala Mikiho Nyokovi.

Vzal jsem si ho do rukou a položil na klín. Lehce mi olízl ruku, uvelebil se a zavřel očka. Nešlo ho nemilovat...

"asi to bude nejlepší." Kývl jsem a Pousmál se.

"Určitě." podíval jsem se na Sarra a políbil ho.

Oplatil jsem mu polibek a usmál se. "Takže budu běhat do lesa a zpět?" Uchechtl jsem se.

"Už to tak vypadá." Řekl jsem a také se uchechtl.

"to nevadí." Usmál jsem se a políbil ho.

Zamručel jsem a vjel mu rukou do vlasů. Yall odešla. Hladil jsem ho ve vlasech.

Začal jsem vrnět a líbat ho. Užíval jsem si to.

Pokračoval bych, ale to klubko žádalo o pozornost, že mi vlezlo pod tričko a olizovalo mi břicho. "Miki!" Odpojil jsem polibek a s uchechtnutím ho vytáhl zpod trička.

"mh." Koukl jsem na toho mrňouse a uculil se. Lehl jsem si a taky vlezl Nyokovi pod tričko a taky mu začal olizovat bříško. Hi hi.

"Sarre!" spadl jsem na záda a kroutil se, protože i Miki mi znovu vlezl pod triko. Vážně využívali toho, že jsem na břicho tolik citlivý.

Proměnil jsem se a olizoval mu břicho svým drsným jazykem. I když nebyl tak drsný jako ho mají kočky. Miki to po mě hezky opakoval.

Zkusil jsem Sarra odstrčit, ale byl moc silný. Tiše jsem zasténal a prohl se v zádech.

Mikimu asi došlo že Nyokovi to nějak 'vadí' a tak se mi zakousnul z boku do tlamy. Nebolelo to ale lekl jsem se a tak jsem udělal pár rychlých kroků dozadu ale Miki mi na tlamě vysel a.. roztomile vrčel.

Zasmál jsem se, když jsem viděl jak Miki vysí. Vzal jsem si ho do náruče a dal mu malou pusu na čumáček. Olízl mi nos a pak se ke mně přitulil. Pohlédl jsem na Sarra a vyplázl na něj jazyk.

Olízl jsem si tlamu a zas se proměnil. "To není fér." Usmál jsem se.

"Ale je." usmál jsem se a přisunul se k němu. Mikiho jsem postavil na zem a dal větvičku s kterou si začal hrát. Sarra jsem objal kolem krku a políbil.

Jiný... [ Yaoi]Where stories live. Discover now