Část 47.

709 90 4
                                    


Ten chlap mě hodně děsil. Natiskl jsem se na Sarrova záda a pevně mu stiskl ruku. Připomíná mi toho, který mě znásilnil. Hlavně tedy postavou...

Taky jsem stiskl jeho ruku a tiše polkl. "Já.. je mi to líto Sarre.. moc bych tě chtěla zpátky.." šeptla Yall. Podíval jsem se jí do očí a.. povzdechl si. Snažila se... "To nic.. mami.." Koukl jsem do strany a i s Nyokem šel zas na místo kde jsme spali.

Sklopil jsem hlavu a šel za ním. Sedl jsem si se Sarrem na zem a díval se na naše spojené ruce.

Přitáhl jsem ho k sobě a objal ho. Byl jsem z toho zmatený..

Přivřel jsem oči a lehce se pousmál. U něj jsem se cítil v bezpečí.

Políbil jsem ho a Pohladil ho po tváři. "Nyo, můžu.. s tebou zůstat? I doma?" Zeptal jsem se.

Zavrněl jsem a pohlédl na něj. "Nic jiného si ani nepřeju lásko." políbil jsem ho.

Usmál jsem se a pevně ho objal. Objímal jsem ho dlouho, dokud se všichni nevzbudili. To za námi přišel Kenji. "Kluci, měli by jsme vyrazit." Broukl. Já se usmál, kývl a ještě Nyoka políbil než jsem se proměnil.

Usmál jsem se a znovu nasedl na jeho záda. Sarr šel dopředu. Nevšímal jsem si vražedného pohledu od černého vlkodlaka a hladil Sarra po hlavě. Všichni se rozeběhli.

Běžel jsem podle instrukcí Kenjiho který jel na Yall. Zároveň jsem si ale užíval péči od Nyoka a občas vděčně zavrněl.

Začal jsem ho i drbat mezi ouškama. Byl jsem rád, že se mu to líbí.

Bylo to zvláštní ale i za běhu jsem díky němu zvládl vrnět. Tak moc ho miluju. Budu ho vždy chránit.

Culil jsem se a tiskl se na něj. Různě jsem si hrál s jeho srstí a on mi přitom krásně vrněl.

Moc jsem si to užíval a cesta díky němu utíkala tak rychle. Pak jsme narazili na potůček. Pohledem jsem zkontroloval ostatní vlkodlaky a usoudil že by bylo dobré zastavit a nechat je se pořádně napít.

Všichni zastavili a šli se napít. Já ze Sarra zesedl a pohladil ho po čumáku.

Olízl jsem mu tvář a sehnul se k potůčku taky. Ale než jsem se stihl vody jazykem vůbec dotknout, odstrčil mě na stranu.. hh.. budu mu říkat prostě Černý.. spadl jsem na čumák a přímo do té Vody. Postavil jsem se, zavrčel a šel od něj dál. Začal jsem si olizováním čistit srst.

Propaloval jsem toho vlkodlaka pohledem. To už vážně přehání!!! Šel jsem za Sarrem, kterého jsem pohladil po mokré strsti. Nikdo mi do něho nebude žďuchat!

Koukl jsem na Nyoka a olízl mu krk. Pak jsem si dál olizoval srst a tlapky. Kdybych byl jako Černý, už by jsme se rvali. Jak on může být můj.. ehm.. otec?

Uchechtl jsem se a sedl si k němu. Byl sice roztomilí, ale nechci, aby ještě nastydnul.

Koukl jsem na něj když se uchechtl ale nijak jsem to neřešil. Když jsem se očistil, ani jsem už nechtěl pít. Měl jsem dost vody z vlastního kožichu a tak jsem objal Nyoka a počkal až se pořádně napijí ostatní.

Zavrněl jsem a přitulil se k němu. Chvíli jsme takhle zůstali, ale pak všichni dopili, já si znovu sedl na Sarra a vyrazili jsme.

Šli jsme dál a dál.. opět hodně dlouho. Z nudy jsem pokukoval po ostatních vlkodlacích a... Všiml si jednoho mláděte. Překvapeně jsem zamrkal a pozoroval ho. Asi nikomu ve skupině nepatřilo nebo jeho rodiče byli po smrti protože se o něj nikdo nestaral... Ze všech sil se snažilo držet krok s ostatními.

Podíval jsem se tam kam kouká Sarr. Sice nemám malé děti vůbec v lásce, ale bylo mi ho líto...

Zakňučel jsem a pozastavil skupinu. Došel jsem k tomu maličkému který vyčerpáním spadl a rychle oddechoval. Chvíli jsem váhal.. ale pak jsem ho chytil za kůži na krku do tlamy a běželi jsme dál.

Koukl jsem na mládě, které se na mě unaveně podívalo svýma očkama. Musel jsem se usmát a pohladit Sarra po hlavě.

Tiše jsem zavrněl a držel stále stejný směr cesty. Ten maličký, i přes to jak se mi kýval ze strany na stranu, nakonec usnul. Jsem rád že jsem si ho všiml dřív než by někde odpadl.

Díval jsem se po okolí. Pomalu jsme se blížili k městu, ale ještě nám to nějakou tu dobu trvat bude.

Asi někdy k večeru jsme byli pár kilometrů od města. Ale všichni už byli utahaný a tak jsme zastavili. Lehl jsem si do klubka, počkal až si ke mě sedne Nyoko a mládě jsem si nechal ležet na předních packách.

Sedl jsem si k nim a mládě pohladil po hlavičce. Spokojeně zavrnělo ze spaní, tak jsem ho pohladil i po zádech.

Se zavrněním jsem olízl Nyokovi ruku a počkal až se uvelebí ke spaní.

Lehl jsem si a podíval se na Sarra. "Dobrou." usmál jsem se a zavřel oči.

Volnou tlapou jsem ho přitiskl k sobě aby byl v teple. Pak jsem zavrněl, položil hlavu na zem a zavřel oči.

Za chvíli jsem usl a a co nejvíc se k němu tiskl.

Někdy pozdě v noci mě probudilo to štěně. Tiše kňučelo a snažilo se schovat pod mě. Olízl jsem mu hřbet a všiml si světel v dálce. Taky několika postav se zbraněmi. Tiše jsem zavrčel a podíval se na ostatní vlkodlaky kteří spali. Jen pár jich zvládne bojovat... Opatrně jsem vzbudil Nyoka a přistrčil k němu vystrašené mládě. Pak jsem začal budit boje schopné vlkodlaky. Taky ale Yall a Kenjiho. Kenji mi poradil co mám dělat.

Zmateně jsem se díval kolem sebe a na Sarra, který budil vlkodlaky. To mládě se mi schoulilo do klubíčka v náruči a tiše kňučelo. Hladil jsem ho a přitom se díval na Sarra.

Když jsem vzbudil schopné vlkodlaky, došel jsem k Nyokovi a proměnil se. "Nyo, zůstaňte tady a buďte potichu. My odlákáme ty lidi jinam.. pak se vrátíme. Hlavně nechte ostatní spát. Miluju tě." Usmál jsem se a políbil ho.

"Buď opatrný." šeptl jsem a ještě jednou ho políbil. Pak už jsem jen sledoval, jak jde za vlkodlakama a proměňuje se. Lehl jsem si a prcka si natiskl na hruď. Přitiskl se na mě a vrněl.


++++++++++++

- To byl dnešní dílek a já doufám že se líbil :3
Další bude opět v sobotuuu x3

Jiný... [ Yaoi]Where stories live. Discover now